Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimsww

Do kobiet popierających lub chcących dokonać aborcji!!!!

Polecane posty

Gość ROR
"znaczy ja chcialam tu pokazac, że generalnie c*pka sie swiata raczej nie zwojuje" ;-) ;-) naprawde? ;-) niemozliwe , naprawde sie nie zawojuje swiata w ten sposob? ;-) a znasz kogos kto tak probowal - ciekawe masz towarzystwo ;-)

Gość ROR
"chyba już nic "mądrego" więcej nie wypocisz" - e tam ! nie doceniasz mnie ;-) ;-) ;-) ;-)

Gość ROR
"ty, mnie zaneguj" lol ;-) ciebie nie trzeba negowac bo zrobilas to swietnie sama - poziomem swoich wypowiedzi ;-) nie jestem zaskoczona ze nie rozumiesz dyskusji ;-)

Gość ROR
" Czekam na odpowiedź na mój pierwszy post" - to sie nie doczekasz odp chyba ze przeproisz za wszystkie wulgaryzmy to wtedy porozmawiamy ;-)

Gość ROR
"Ale mnie bawią takie osóbki jak ty" - i vice versa ;-) z reszta zawsze to przyjemnie posluchac ze dostarczam komus przyjemnosci - tak juz mam - ludzie za mna przepadaja ;-) a rozmowa jest zawsze rozmowa;-) niektorzy cenia sobie sztuke konwersacji;-) niektorzy natomaist tego nie rozumieja wiec uzywaja wulgaryzmow jak Ty wiesz co mam jdno slowo kt do ciebie pasuje - tani ;-)

Gość ROR
"Czyzbyś jednak nie miała nic do powiedzenia??? " - tu mmie masz;-)

Gość ROR
"Napisalaś że nie będziesz ze mną rozmawiać, póki nie przeprosze, a jednak cały czas rozmawiasz szkoda tylko że nie na temat" czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja mocna strona - napisalam ze nie odpowiem na Twoje pytanie dopoki nie przeprosisz za wulagryzmy i slowa dotrzymalam;-)

Gość ROR
"Ja zaś mam kilka słów które mi pasują do ciebie: k**wa, szmata dzi**a, morderczyni Wiem że cie mam, nie musisz mnie uświadamiać " - jednak musze ;-) sczerze mi Ciebie zal - bede Cie bawic rozmowa tak dlugo jak tylko dam rade wlasnie dlatego ze mi ciebie cholernie zal ;-/ jestes biedna, uboga intelektualnie osoba , przepelniona zalem i frustracja - a forum to czy tamto to jedyny sposob na kt mozesz sie dowartosciowac i na kt mozesz sie wykazac, choby znajomoscia roznorodnych oraz wyrafinowanych niemozebnie przeklenstw;-) pomodle sie dzis za ciebie - kto cie tak dziecie drogie skrzywdzil? ;-/ szczerze sie zaniepokoilam;-/

Gość ROR
"Ty nie dość że nie umiesz czytać to nie umiesz jeszcze pisać, i masz problem z przekazywaniem tego co chcesz przekazać Bo jesteś tępa" a na dodatek jeszcze rysowac nie umiem ;-/

Gość ROR
"Ja bym jednak proponowała zebys pomodliła się za wszystkie dzieci ktore zabiły matki i za własne pewnie też. Ew. o siebie moze jeszcze. Im się to bardziej przyda" modlitwa w moim przypadku to tez byla ironia i tez bidaku nie zrozumialas ;-/ matki za abojstwo moga byc scigane z kodeksu karnego, za usuniecie zygoty z macicy raczej nie ;-) najbardziej "modlitwa" to przyda sie jednak w twojej intencji zlociutka;-)

Gość ROR
caly czas wisze na telefonie ;-) a przez ostatnie pol godzine modlilam sie do bozka za ciebie biedaku;-/ jestes rozkoszna jak sie tak naburmuszasz;-)

Gość ROR
" w dupie mam " - nie watpie ze masz i niejdno mialas ;-) ;-) ;-) ;-)

Gość ROR
zlociutka - a czy ty przypadkiem aborcji nie dokonalas? bo tak walsnie brzmisz.... lece sie pomodlic za ciebie mam nadzieje ze wulgaryzymy chociaz troche pozwalaja ci sie zrelaksowac bo tak spieta sie wydajesz ostatnio ;-)

Gość ROR
"I co z tego?" - nie powiem bo do konca i tak nie zrozumiesz a co ty sie tak ekscytujesz jakimis zygotami, he? ;-) wydajesz tez mi sie osoba seksualnie niezaspokojona - tylko szczera modlitwa ci pomoze ;-)

Gość BRAWO KASIEŃKA
Tym cytatem wtrącę się na chwilę do dyskusji... "Ja bym jednak proponowała zebys pomodliła się za wszystkie dzieci ktore zabiły matki i za własne pewnie też" Za dzieci, które zabiły matki?? a czasem nie za dzieci zabite przez matki? Ktoś tu się kreuje na mądrą a po polsku wysłowić się nie potrafi :O

Gość ROR
"zlepek komórek a nie człowiek " - wiesz co niektorzy takim zlepkiem zostaja przez cale zycie i nigdy nie przechodza do fazy "czlowiek" ;-) a tak z innej beczki - masz lustro w domu? ;-)

Gość ROR
"Za dzieci, które zabiły matki?? a czasem nie za dzieci zabite przez matki? Ktoś tu się kreuje na mądrą a po polsku wysłowić się nie potrafi " niektorym trzeba wybaczyc - spojrz prosze na poziom frustracji tej pani, na ilosc wulgaryzmow pod moim adresem, to musi byc ktos bardzo biedny i skrzywdzony... a lezacego sie nie kopie;-)

Gość BRAWO KASIEŃKA
ROR też racja ;)

Gość ROR
sowja droga zastanawia mnie (i nawi jednoczesnie) co powoduje takimi ludzmi? dlaczego ludzie na forach tak niesamowicie obrazaja sie - wszystko jedno jakie kazdy z nas ma zdanie na temat aborcji - to nadal nie jest powod ze kogos nazywac kretynem, patologia itp. to jest po prostu inny poglad wielokrotnie nie zgadzalam sie z pogladami prezentowanymi tu przez innych - nawet z ich "problemami" - ale to nie jest powod do inwektyw! gdzie dobre maniery i wychowanie? nazywanie kogos kto ma 3-4 dzieci ndzieciorobem? oki, taka osoba w istocie splodzila ta dzieci - ale trzymajmy sie faktow nie okreslen subiektywnych. czy tez nazywanie kobiet po aborcji morderczynia - czy to sie rowna temu samemu co podciecie gardla przypadkowej osobie? to ze ktos mnie obraza to mnie tylko bawi - wulgaryzmy stanowia w koncu czesc jezyka, ale dlaczego to robi to juz mnie zatrwaza! skad tyle frystaracji i nietolerancji? ja naprawde staram sie propagowac zdrowy dystans i troche pogody ducha, a bedzie fajniej ;-) szkoda mi niektorych...

Gość Rozmowa na poziomie
Wasze dyskusje na temat aborcji sa ponizej jakiejkolwiek krytyki. Tak jak wiekszosc dyskusji w Polsce... zreszta... Zadziwiajace jest tez to jak wulgarne sa kobiety-przeciwniczki aborcji... Nie rozumiem dlaczego.... Swiata nie zbawicie!!!! I nie zmienicie!!! Aborcja byla, jest i bedzie!!!! I bluzganie nic tutaj nie pomoze!!! Co innego jest wyrazac swoja opinie a co innego jest traktowac ta kwestie jako sprawe zycia i smierci, bawic sie samemu w Pana Boga i decydowac kto jest morderczynia, kurwa, szmata... itd. Jak chcecie zbawiac swiat to zajmijcie sie jakas praca charytatywna. Wszyscy na tym lepiej wyjda. Osobiscie nie twierdze ze aborcja jest dobrym wyborem, ale nie ganie, nie oceniam i nie wyzywam... bo nie jestem i nie bylam w takiej sytuacji. I nie wiem jakbym sie zachowala. Kazdy ma wlasne sumienie. A sytuacje w zyciu bywaja rozne. Skoro wszystko jest dla niektórych z was albo czarne albo biale to wynika z tego ze nawet kilku komórek nalezy bronic za wszelka cene. Nie wazne jakmi kosztem. W koncu ciaza pozamaciczna to dziecko, no nie? We wszystkim trzeba zachowac odrobine zdrowego rozsadku. W wyrazaniu swoich pogladow rowniez...

Gość ROR
"Co innego jest wyrazac swoja opinie a co innego jest traktowac ta kwestie jako sprawe zycia i smierci, bawic sie samemu w Pana Boga i decydowac kto jest morderczynia, k**wa, szmata... itd." cieszy mnie, ze ktos ma takie samo zdanie jak ja w tej kwestii, poziom wulgaryzmow przechodzi wszelka granice - coraz bardziej utwierdza mnie to w glebokim przekonaniu o wysokim poziomie frustracji;/

Gość tsetestsets
Aborcja byla, jest i bedzie!!!! I bluzganie nic tutaj nie pomoze!!! Nie chodzi o to czzy jest dostepna czy nie, tylko o to że dziesiejsze kobiety nie są kobietami. To zmutowane przez tą mącącą w głowie współczesność potwory!!!! I najgorsze jest to że one nie zdają sobie z tego sprawy... Wymyślają sobie jakieś swoje wersje dotyczące aborcji, np. że tylko "usuwają zarodek"!! Do cholery przecież każdy inteligentny wie, że w brzuchu rozwija się dziecko, co nie znaczy, że to nie jest dziecko!! To jest dziecko tyle że w trakcie rozwoju narządów itp!!! Tak jest bez względu na religię!!! Tyle że niektórzy są tak tępi że wmawiają sobie i innym idiotyzmy.... Jestem PRZERAZONA dzisiejszą głupotą kobiet!! Już się boję co będzie za kilkadziesiąt lat! Może wtedy aborcja to będzie pospolity zabieg do wykonania samemu w domu? Aż mi ciarki przechodzą!

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeee
Zrobiłam to całkiem niedawno i nie odczuwam silnego żalu, bardziej ulgę, nikt o tym nie wie, nawet mój facet z którym jestem.. i pewnie nigdy się nie dowie :) jestem za młoda na dzieci, mam w głowie studia magisterskie a nie dzieci, nie mogłabym go oddać do adopcji czy coś w tym stylu tego bym nie zniosła, albo bycia panną z dzieckiem, nie wiem co by powiedział ojciec dziecka na tą wiadomość , jakby zaregował, nawet nie chcę wiedzieć, wiem, że to było jedyne wyjście, zrobiłam to faRMakologicznie i nie mam żadnych komplikacji, nawet krawienia już nie mam i myślę, że niedługo zapomnę o tym koszmarze :( W przyszłości chcę mieć dzieci, ale jeszcze nie teraz i nie obrażajcie tych osób które to zrobiły..

Gość tsetestsets
nazywanie kobiet po aborcji morderczynia - czy to sie rowna temu samemu co podciecie gardla przypadkowej osobie? Aborcja jest gorsza niż podcięcie gardła przypadkowej osobie.... Aborcja to poodcinanie wszystkich część ciała od siebie swojmu dziecku w fazie jego rozwoju!!!

Gość gyrfehhfr
hhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeee - nie masz jeszcze po prostu sumienia prawdziwej kobiety. Dla mnie niepojęte jest usunięcie czyjegoś dziecka bez zgody rodzica!! Sumienia jeszcze nie masz-i rozumu niestety też nie.

Gość swiat zszedł na psy
hhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeee jest tego dowodem

Gość kikimango
a co ty sie tak ekscytujesz jakimis zygotami, he? A ja dziś pójdę zabiję twoich rodziców bo są miomi sąsiadami i przeszkadza mi chałas który dochodzi z ich mieszkania, chyba nie obchodzą cię jacyś nikomu niepotrzebni, robiący tylko szkody rodzice?

Gość kjktktktkkt
coś się tak czepiła, przecież to jest zygota, a moze tak spermą się przejmiesz, bo to też półprodukt człowieka

sadzac po steku wyzwisk pod moim adresem widze ze moja popularnosc nie slabnie;-) i widze, ze niektorym nerwy puszczaja - to dobrze......ze wreszcie zaczynaja sie zastanawiac ;-) "Aborcja jest gorsza niż podcięcie gardła przypadkowej osobie.... Aborcja to poodcinanie wszystkich część ciała od siebie swojmu dziecku w fazie jego rozwoju!!!" - przypominam ze aborcja jest dowolona w tym kraju wiec morderstwem nie jest - co prawda tylko w niektorych przypadkach. aborcja to usuniecie komorek z macicy , nie ma potrzeby dramatyzowac ;-) "