Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimsww

Do kobiet popierających lub chcących dokonać aborcji!!!!

Polecane posty

"Ja ma się dobrze, więc za mnie się nie modl" tiaaa......masz sie wyjatkowo dobrze ;-) szkoda mi takich osob - frustracja az wystaje ;/ pomodle sie za ciebie jednak - a zapewniam cie ze w moich ustach modlitwa to nie to samo cow twoich;-) ale oczywiscie nie zrozumiesz bardzo mnie cieszy ze cie zmobilizowalam do przemyslen , nawet na twoim wulgarnym poziomie ;-)

"Do cholery przecież każdy inteligentny wie, że w brzuchu rozwija się dziecko" - tak, tak ;-) nawet w brzuszku jak tu niektorzy probuja infantylizowac ;-) tez jestem przerazoana podbni jak Ty ;-/ tylko chyba co innego mnie przeraza;-)

"nie masz jeszcze po prostu sumienia prawdziwej kobiety" - ztego fragmentu dowiadujemy sie ze niekobieta tez moze zajsc w ciaze;-) niektorzy sie rodza kobietami i nimi umieraja, a niektorzy musza sie wspirac w swojej kobiecosci zachodzeniem w ciaze ;-) ot taka subtelna roznica

"A ja dziś pójdę zabiję twoich rodziców bo są miomi sąsiadami i przeszkadza mi chałas który dochodzi z ich mieszkania, chyba nie obchodzą cię jacyś nikomu niepotrzebni, robiący tylko szkody rodzice?" to pojdziesz na dlugie lata do wiezienia - taka jest roznica miedzy ludzmi a zygotami ;-)

aha - i moi rodzice nie mieszkaja w mieszkaniu ;-)

"a moze tak spermą się przejmiesz, bo to też półprodukt człowieka" - dobre ;-)

Gość kleeo
"Prawo żyć to ma po odcięciu pępowiny. Do tego czasu jest częścią ciała kobiety i to kobieta decyduje to z tym zrobić." gowno prawda. To dziecko jest takze dzielem faceta i ma on takie samo prawo decyzji jak kobieta.

ja generalnie mialam na mysli sytuacje w kt obydwie strony chca aborcji "gowno prawda. To dziecko jest takze dzielem faceta i ma on takie samo prawo decyzji jak kobieta" - ale cialo nalezy do kobiety a mezczyzna sam moze zdecydowac o przekazywaniu/nieprzekazywaniu wlasnej spermy do ciala kobiety, nawet podczas seksu;-) a jak jzu przekaze to musi sie liczyc z tym, ze kobieta zrobi z tym co zechce;-)

Gość kleeo
"ale cialo nalezy do kobiety a mezczyzna sam moze zdecydowac o przekazywaniu/nieprzekazywaniu wlasnej spermy do ciala kobiety, nawet podczas seksu" OMG co za bzdura :o kobieta tez moze zdecydowac czy dopuscic plemniki do swojego jajeczka :o

"OMG co za bzdura kobieta tez moze zdecydowac czy dopuscic plemniki do swojego jajeczka " to nie bzdura toz to fakty ;-) a co drugiej kwestii - to zgadzam sie kobieta moze o tym zdecydowac - tylko co z tego wynika? ;-) co to wnosi?;-) ale cenie ze lubisz sobie popisac dla samej przyjemnosci;-)

Gość aandzia40
Oferuje pomoc w dokonaniu zabiegu. Oraz dojazd do psychologa oraz do klinik Prenclau na terenie Niemiec aandzia40@tlen.pl gg 5349252

Gość aandzia40
Oferuje pomoc w dokonaniu zabiegu. Oraz dojazd do psychologa oraz do klinik Prenclau na terenie Niemiec aandzia40@tlen.pl gg 5349252

Gość Czerwona_Krwinka
ROR - dziecko w łonie matki to grupa komórek, a Ty z czego się składasz? Mniemam że nawet nie z jednej.

Gość Czerwona_Krwinka
hhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeee - napisałaś że chcesz mieć w przyszłości dzieci, ale jeszcze nie teraz. Po tym co zrobiłaś, możesz ich już nie móc mieć. Szkoda że tak mało czytasz i to że nie miałaś krwawienia po aborcji nie wyklucza że pozbawiłaś się na stałe płodności. Nie musiałaś, ale mogłaś.

Gość Czerwona_Krwinka
aandzia40 - podobno kobiety które usuwają ciążę nie potrzebują psychologa, są tak pewne, zdeterminowane i nieczułe na tą całą sytuację że wyrzuty sumienia się ich nie imają.

Do tej ktora chciala by byc bezplodna i nie wydawac na antykoncepcje-Dlaczego sie nie wysterylizujesz ??!