Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość końskie łajno

Kafeteria jest jak stajnia Augiasza

Polecane posty

Gość końskie łajno

Biblijny Augiasz nie dbał o czystość swojej stajni, aż w końcu odchody końskie których nie wyrzucał sięgały po dach stajni :o Na kafeterii moderator nie dba o poziom dyskusji więc nagromadziło sie tu mnóstwo trolli którzy dzień w dzień zasrywają to forum :o

Gość 212sexy
Augiasz nie był z Biblii tylko z mitologi.

Gość Very best of you
"BIBLIJNY" Augiasz ? No bracie qrva tos popłynał.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość frwvvbfgsgjjm
to forum zyje dzieki degeneruchom!!!! taka jest prawda!!! gdyby wszystkie debilne tematy byly od razu kasowane, wialoby tu pustką!!!

Gość no i to jest lipa
mitologiczny

Gość brittttttt
""BIBLIJNY" Augiasz ? No bracie qrva tos popłynał..... " dla niektórych mitologia i biblia to niemal jedno i to samo - szczególnie dla nie wierzących i nie interesujących sie tematem od strony historycznej (biblia) czy naukowej. Natomiast każdy z grubsza kojarzy Augiasza. Ne rozumiem więc skąd aż taka radość? Jesteście tutaj wszyscy doskonałymi znawcami biblii i mitów greckich? Rozumiem Abraham, Synaj, Zeus, Atena - wszystko to nie ma żadnych tajemnic? Śmiechu warte :D

Gość Yammy yammy
Niedadzą rady pójść w ślady meznego Heraklesa. Ha! Ostatnie badania naukowe dowodzą iż stajnia Augiasza została oczyszczoną przez niego w ten sposób że cały obornick został wyjedzony. Stary nie ma bohaterów.NIE ma mocnych.

Gość Mitoman X y X
Oczywiście że znamy. Ja to nawet stworzyłem mit. Mit o tym że znam całą mitologię na pamięć.:)

Gość Hercooles
To była najgorsza robota jaką miałem jak wróciłem do domu to by zapomnieć wydoiłem całe wiadro mleka z tzytzkow Amaltei dodałem pół litra wódki wypiłem i spałem tydzień. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło-TAK POWSTAŁ BIAŁY ROSJANIN.Na zdarovie oranżevnijm tavariszczom!!!:):):)

Gość Hercooless
Akcja w stajni Augiasza była najcięższą. Musiałem to odchorować. Jak wróciłem do chaty wydoiłem Amaltee na pół wiadra mleka dodałem zero pół wódki i wychyliłem na raz! Miałem fazę dwa dni. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo tak powstał"Biały Rosjanin"-cały czas się nim delektuje-Zdarovie Oranżejnym Tavariszczom !!!:):):)

Gość Brittt nej ma racji
Nie sądzę aby pisząc biblijny autor chciał w związku z tym dać przesłanie iż ma taki sam stosunek do biblii jak do mitologii. W te stronę to zwykły lapsus natomiast gdyby napisał "mitologiczny" Mojżesz bądź Noe. Byłoby się nad czym zastanowić;) ;) A z tym białym rosjaninem to widzę podwójną mitologię:):)

biblijny Augiasz:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D wymiekam z Wami:classic_cool:

Gość dla wszystkich wpisujacych się
w tym topiku mam po końskim pączku :D

Gość szpadel
ech mials mi zrobic laske, wpisujaca sie

Gość a ja lubię żreć i zalegać
tylko koni żal....