Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość współczuje swojej narzeczonej

Moja narzeczona ma pecha w życiu

Polecane posty

W wieku 21 lat urodziła dziecko i ojciec wyrzucił ją z domu,chciał zmusić ją nawet do usunięcia ciąży. Teraz ona samotnie wychowuje dziecko,utrzymuje kontakt z matką ale ojca ona już dawno nie widziała. Teraz ona wychowuje 8letniego chłopca, sama, dobrze sobie radzi! W dodatku ojciec jej dziecka siedzi w więzieniu, gdy urodziła chłopca to musiała na początku mieszkać w domu samotnej matki lub zostawić dziecko. Jak powiedziała ojcu o ciąży to ten uderzył ją wtedy pobił po twarzy. Teraz ten pan jest chory i chce wyciągnąć do niej reke do zgody! Co powinnem jej doradzić?

Gość xsess
niech zerwie kontakty z tym chujem!

Gość xsess
ojciec twojej kobiety to bez sumienia człowiek :(

Gość agata------
zalezy od niej samej czego ona chce. ludzie popelniaja bledy i tzreba im wybaczac, a z drugiej strony jest jego dzieckiem i potraktowal ja bez serca. Wszystko zalezy od tego co ona chce

Przecież ona nie utrzymuje z nim żadnych kontaktów. Teraz jej ojciec się odezwał do niej,a mija prawie już 9 lat. Moja dziewczyna sama zastanawia się co zrobić,ja tylko widze jaka dla niej jest przykra ta cała sytuacja.

Gość powinna mu wybaczyc
przeciez go zawiodla, moze to byl jego odruch gdy pomyslal ze jego corka urodzi nieslubne dziecko kryminalisty! :O on nie chcial jej dzieciaka i mial prawo tak postapic! :O

Ona go zawiodła. Może, ale jak w rodzinie można się tak długo do kogoś nie odzywać? u mnie w rodzinie była taka sama sytuacja jak u mojej dziewczyny,i nikt nie odrzucił mojej siostry za to że ma nieślubne dziecko! A już napewno nie rodzice.Prawda jest taka że w rodzinie trzeba się wspierać!Dlatego nie wiem jak mam pomóc swojej narzeczonej,ona się nawet boi odezwać do ojca i przez tyle lat żyła spokojnie bez niego!

Chciałbym jej coś doradzić tylko nie wiem co i chyba odpowiedzi tutaj nie dostane. Ona mówiła że boi się znowu patrzeć mu w oczy, do tej pory pamięta to jak on ją wtedy uderzył!

Gość kalafiolamer
niech wybaczy pod rękę odwiedzi go w szpitalu ale niech zawsze pamięta. Wybaczyć ale nie zapomnieć.

Tylko że on chce by przyszła do niego z wnukiem,którego określał wcześniej otakim słownictwem że normalnemu człowiekowi przykro się robi.

Gość no ale dzieciaka niech trzyma
od starucha z daleka! Niech go raz odwiedzi i powie mu ze nie chce go znac..

Gość twarzzzzzz
Jej ojciec podjął pewien wybór 9 lat temu, teraz powinien zebrać żniwo swoich decyzji, w końcu jak kuba bogu tak bóg kubie. Nie powinna mu pomagać, ale pewnie w końcu i tak to zrobi... Przygarnie złego człowieka pod swój dach tylko dlatego że łączą ich jakieś więzy krwi...

ja bym nie podala reki na zgode czlowiek zobaczy co starci dopiero wtedy gdy..starci i bedzie potrzebowal pomocy hej kolęda koooooolęda:D:D:D:D:D dzyń dzyń dZyń

Gość ludzie popelniaja bledy OK ale
skoro Twoja narzeczona popelnila BLAD - dziecko kryminalisty - to gdzie byl jej ojciec WTEDY KUURWA???????????/ a rodzice nie maja prawa bic i gnoic. na szacunek pracuje sie cale zycie, niewazne czy ojciec czy matka. ona popelnila blad, to jej nikt nie wybaczyl i nie zdusil przemocy fizycznej, tylko ja pobil. ZA CO ONA KUURWA MA TERAZ WYBACZAC?????

Moim zdaniem nie należy się jej ojcu od niej pomoc.Moja rada dla niej byłaby tylko taka żeby go olała,ale z drugiej strony to powinien być tylko i wyłącznie jej wybór!

Gość ja gdybym był na twoim miejscu
to bym takiemu teściowi po mordzie dał!

Gość współczuje jej takiego ojca
:(

Gość refrf23f23
Ja współczuję ojcu tej "narzeczonej". To straszne wychowywać dziecko a ono gdy ledwo dorośnie, spieprza sobie koncertowo życie, jak pierwszy lepszy półgłówek z marginesu. Jakby antykoncepcji nei było a choćby i wczesnej aborcji... jakby taka szczeniara innych pomysłów na młodosć nie miała jak prać pieluchy dziecka po jakimś ojcu z przypadku. Co do niej, to może jest już mądrzejsza ale jakoś nie wierzę. Ale może takie lubisz?

Każdy zasłuuje na przebaczenie. To odpowiedni czas by pojednac sie z ojcem:(. Zaprowadz ją do niego. Mówię ci to ja, która ojca przed 23 laty straciła i żałuję że nie mieliśmy lepszego kontaktu.

Gość a jakim prawem ten ojciec żąda
od córki by oddała dziecko, może zmuszał ją jeszcze żeby usuneła? ja życze takiemu chujowi by córki i wnuk nie mieli z nim nic wspólnego. biedne dziecko na śmietnik wywalac :(

refrf23f23 Tak ona popełniła błąd ale dzieciaka wychowała dziecko! i poradziła sobie w życiu, a ten cham ją jeszcze pobił! Teraz chce odnowic kontakty z córką i nawet zobaczyc jej dziecko które wyzywał od skurwysynów! Ja do tej pory nawet nie wiem co jej poradze?

Gość kominen
Wiesz autorze powinneś porozmawiać ze swoją kobieta, moja mama przed moim urodzeniem była w takiej samej sytuacji co twoja. Rodzice wyrzucili ją z domu i przez wiele lat nienawidzili jej a później kiedy do nich wróciła razem ze mną:( to zawsze jej wypominali że wróciła z bekartem,ona chodziła do pracy, ja do szkoły,mieszkaliśmy tam u nich tylko rok.Potem zdarzył się cud i się wyprowadziliśmy od nich,niedawno zmarła moja mama a dziadkowie:( niestety żyją i sami chcą bym do nich przyszedł ale nie mam takiego zamiaru.Moja mama była ich jedynym dzieckiem,wiec co za tym idzie ja bym miał ciężar obowiązku opieki nad nimi.Nigdy w życiu,prędzej chciałbym żeby umarli niż się tak poświęcać dla całkowicie obcych mi ludzi.Też próbowali zmusić moją mame do usunięcia mnie,później chcieli żeby mnie oddała! A miałem wtedy 8 lat. Teraz jak przechodze koło nich to nawet im dzień dobry nie mówie bo i po co! A mój ojciec też jest zwykłym skurwysynem! Więc ja zostałem całkowicie sam bez rodziny, twoja dziewczyna zrobi co ze chce, ale ja bym jej odradzał bliższe kontakty. Już napewno kazał bym jej odizolować od tego pana dziecko! bo ona może ucierpieć najbardziej.

Gość do refrf23f23
Dlaczego ona miala usunac ciaze? miala urodzic a jej ojciec nie mial prawa jej tak potraktowac! kominen - i dobrze robisz ;)

Gość ja bym jednak wybaczyla
ile mozna zyc nienawiscia?

Gość co powinienes jej doradzic
zeby postapila zgodnie ze swoim sumieniem... i dodac ze nie wazne co postanowi Ty bedziesz ja wspierał....

Gość kominen ty jeszcze kiedys tego
pozalujesz i sam tez bedziesz kiedy stary i nie bedziesz mial nikogo

Gość to straszne ona miała ojca psy
chola :(

Gość afga
Wnuk powinien poznac dziadka :) Pewnie on się już zmienił i teraz żałuje ;)