Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa12345

samotnośc z wyboru

Polecane posty

Co sądzicie o samotnym życiu z wyboru.można realizowac marzenia,robić to na co ma się ochotę ,żyć jak się chce bez swojej rodziny co o tym myślićie ?

Gość tak sczerze to mogę napisać
zesrać się można , że tak wulgarnie napiszę . Co z tego że można dużo , jak nie ma się z kim podzielić . Jeszcze jestem w stanie zrozumieć faceta dobrze zarabiającego , bo ma kasę na kobiety , stać go na burzliwe romanse , ale to szczególny typ faceta.

jeśli naprawdę lubisz samotność..., ale prędzej czy później będzie Ci brakować kogoś bliskiego:O

Gość mozna byc zakonnikiem
albo wręcz pustelnikiem - bywa...

Są ludzie nieprzystosowani ale nie ma to nic wspólnego z chęcią samotności gdyby człowiek był osobą potrzebującą samotności to ludzi byłoby 100 mln a nie 10 MLD :D na 100 normalnych trafi się z 10 pokręconych 3 debili 2 wariatów :)

nie zgadzam sie każdy jest inny i może żyć jak chce już lepiej samemu szczęśliwe

ja jestem samotny bo nie potrafię żyć z ludźmi:O wiec nie wszyscy z wyboru kiedyś tak sobie nawet wmawiałem ale to nie prawda

Gość Też studenka 1 roku
samotność z wyboru, to stwierdzenie wymyślił ktoś bardzo samotny. Nie ma czegoś takiego jak samotność z wyboru :D. To tak samo jak mówić seks bez zobowiązań :o

czy ja wiem... nie zawsze samotnosc wiaze sie z pedem ku pozanniu. czasem wynika z jakichs glebszych przezyc.

Gość pillamyd
można być tez samotnym bo ma się niesamowicie zjebany charakter, tak jak ja :)

Żyjmy jak chcemy,przecież osoba wybierająca samotność nikomu krzywdy nie robi ,chce tak żyć ma prawo do tego a pozostałym nic do tego

nie widziałem takich statystyk i wiem że pewne odchylenia można traktować jako normę np paniczny strach przed myszami i pająkami u kobiet :)

to się zgodzę , zjebany charatker czyli osoba nieprzystosowana , ale na pewno nie jest to jej wybór . Ja jestem sam bo mam problem z kobietami , a nie dlatego że tak lubię . :D

nie uważam że takie osoby są nienormalne ,dałam ten temat bo chciałam się dowiedzieć jakie są o tym opinie ( i nie chodziło mi o mnie bo ja samotna nie jestem)

czyli ustalmy że samotnicy dzielą się na tych którzy zdają sobie sprawę że są nieprzystosowani i na takich którzy wmawiają sobie że jest im tak dobrze bo to ich wybór

lolxd trafił lub trafiła w samo sedno . Tak właśnie jest . Jak śpiewał Riedel (moja ulubiona fraza ) "Whiskey moja żono tyś najlepszą z dam ... bo najgorzej to samotnym być"