inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 ....tak czytam........ większość waszych wypowiedzi i dochodze do wniosku że znaczna część.......... was to po prostu ludzie zakompleksieni nie znający się...... wogóle na żartach....... a do tego nie którzy są bardzo wrażliwi na swoim punkcie.... tylko ja potrafie obiektywnie oceniać ........sytuacje nie krzywdząc nikogo.....możecie o mnie mówić co chcecie, ja tam znać swoja wartość........ jest tutaj minimium 10 osób z którymi można się swobodnie......... pożreć:D i to....... jest w tym wszystkim najelpsze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasiaaa19 0 Napisano Grudzień 21, 2009 gratuluje inteligencji i mądrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CHUJOGROM 0 Napisano Grudzień 21, 2009 ja też????:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 joasiaaa17 dzięks :) wiem że jestem inteligentny,mądry i moge o sobie mówic.......... w samych superlatywach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość murzyni sie potopili Napisano Grudzień 21, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4319029 mojego dowcipu nikt nie rozumie:(( głupie gbury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 CHUJOGROM----- nie znam Cie.... ale zmien sobie nicka.... bo cie zbanują.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasiaaa19 0 Napisano Grudzień 21, 2009 na 100% zbanują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CHUJOGROM 0 Napisano Grudzień 21, 2009 a to czemu mam zmienić sobie nicka?? co ci się w nim nie podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny ty sobie zmien Napisano Grudzień 21, 2009 nicka bo twoimi glupimi tekstami uwlaczasz ludziom naprawde madrym :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 CHUJO---GROM------ nick jest lekko wulgarny...... daj sobie może coś fajniejszego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co tu wymagac od debila Napisano Grudzień 21, 2009 na jego topiki odpisze pare osob i ledwo pociagnie 1 - 2 strony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Nie bo nie które topici.... są nawet po 3 strony....... topic który założyłem dla ducha cafe trwał nawet 5 stronic.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CHUJOGROM 0 Napisano Grudzień 21, 2009 dziękuje zę się za mną wstawiłeś/łaś doceniam Twoj gest:)) a nicka napewno nie zminie jesteś po prostu zazdrosny o mojego nicka i tyle;P już pare osób chciało mi go zabrać a o tym temcie o korniszonkach to już nie wspomne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 jak już to wstawiłeś....... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny ty sobie zmien Napisano Grudzień 21, 2009 ale ma za to duzo checi,zaraz sie zleca tacy jak jemu podobni....typu : psp,pmp i te inne tluki....:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozpruwam zszywam w jednym 90 Napisano Grudzień 21, 2009 ...spierdalaj spierdolino [ ale tak hen heh ] :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Nie mam zamiaru stad isc............. nigdy nie robie nic wbrew swoje woli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to strzel sobie z dzyndzla Napisano Grudzień 21, 2009 jakie kuzwa roczniki.....90,93....nie ma wiecej dzieci tutaj??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kachnaa 0 Napisano Grudzień 21, 2009 to była piękna wypowiedź.wzruszyłam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CHUJOGROM 0 Napisano Grudzień 21, 2009 to strzel sobie z dzyndzla- CH UJ ci do tego po ile my mamy lat, przeszkadza ci to wypie rdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to strzel sobie z dzyndzla Napisano Grudzień 21, 2009 te... chujogrom.....16 lat,idz chlopaczku odrob slupki z w-fu bo do szkoly jutro idziesz .....a butkow nie zabrudz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CHUJOGROM 0 Napisano Grudzień 21, 2009 to strzel sobie z dzyndzla- po pierwsze palancie to ja jestem dziewczyną, a po drugię mam jutro wolne i nie idę do szkoły ha więc się nie popisałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to strzel sobie z dzyndzla Napisano Grudzień 21, 2009 to niezly z ciebie jest tlumok zeby dac sobie taki nick!!!!!!!!!!!!!! brakuje ci bolca??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CHUJOGROM 0 Napisano Grudzień 21, 2009 no kur wa co wy wszyscy chcecie od mojego nicka, chu j ci do tego jaki ja mam nick, weź spier dalaj, ojciec cie w du pe je bał jak byłeś mały i teraz ci odpie rdala i się mojego nicka czepiasz ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 ....ale może lepiej rzeczywiście zmień tego nicka?....:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CHUJOGROM 0 Napisano Grudzień 21, 2009 dobra zrobie wam na złość i zmienie nicka żebyście nie mieli się czego czepiać:P ale jeszcze tu wróce nie idźcie spać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq Napisano Grudzień 21, 2009 pewnie zmienisz na lepszy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to strzel sobie z dzyndzla Napisano Grudzień 21, 2009 ja na ciebie z pewnoscia poczekam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligeny i mądry człowiek Napisano Grudzień 21, 2009 Ile to potrwa?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 gubie czasem literki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach