Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Syreni śpiew

Głaz na stoku, a Grinch w kroku

Polecane posty

43 minuty temu, Syreni śpiew napisał:

Dla mnie jedno drugie wyklucza. Mądrość to zachowywać prywatność dla siebie. Ona jest zwyczajnie leniwa i łasa na pieniądze. Widzi, że ten syf dalej się sprzedaje, bo ogląda się ją dla beki, ale już jej się nie chce udawać pańci (to męczy, wymaga sprzątania, regularnego mycia włosów, słownictwa na poziomie itd). - więc wrzuca swoje najlepsze życe bez hamulców.

A może ona jest współczesnym Chrystusem? Wystawia na widok publiczny swoje cierpienie i chce to zrobić żeby odkupić winy innych? Dźwiga ten krzyż mimo, że jest jej ciężko... czy taka interpretacja na pewno się wyklucza?

• Haha 2

6 minut temu, szatanowska napisał:

A może ona jest współczesnym Chrystusem? Wystawia na widok publiczny swoje cierpienie i chce to zrobić żeby odkupić winy innych? Dźwiga ten krzyż mimo, że jest jej ciężko... czy taka interpretacja na pewno się wyklucza?

Dla mnie jest jak Wenus z Wilendorfu ⛄

• Like 1
  • Haha 2

4 godziny temu, Herbstt napisał:

Kiedyś wspominała już, że przez swoją aspołeczność podejrzewała u siebie, że może być w spektrum.

Dla mnie to już taka Nadia Farmulska lat 43 z tymi diagnozami

• Haha 1

11 minut temu, Kingeczka napisał:

Dla mnie jest jak Wenus z Wilendorfu ⛄

UWAGA. Komemtarz nie ma na celu bluźnierstwa.

To z Chrystusem łódzkim może się zgadzać choćby w Wyznaniu Wiary. "... ukrzyżowan, umarł i pogrzebion. Zstąpił do piekieł, trzeciego dnia zmartwychwstał". Ukrzyżowały ją larwy, biczowały komentarzami larwy, walczy z demonami (larwy), umarła (zaliczyła zgona po %) zstąpiła do piekieł (mieszanka leków i alko to jak spotkanie z szatanem) i zmartwychwstała z barłogu na 3ci dzień by objawić się w Lidlu i przed wickami (swymi uczniami) by głosić swoje potłuczone mądrości a jej vlogi to zapis prawd objawionych szuszodekalogu. Mało tego. Okres małżeństwa to Stary Testament a okres po to Nowy Testament 🤣🤣🤣🤣🤣

• Thanks 1
  • Haha 5

19 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

UWAGA. Komemtarz nie ma na celu bluźnierstwa.

To z Chrystusem łódzkim może się zgadzać choćby w Wyznaniu Wiary. "... ukrzyżowan, umarł i pogrzebion. Zstąpił do piekieł, trzeciego dnia zmartwychwstał". Ukrzyżowały ją larwy, biczowały komentarzami larwy, walczy z demonami (larwy), umarła (zaliczyła zgona po %) zstąpiła do piekieł (mieszanka leków i alko to jak spotkanie z szatanem) i zmartwychwstała z barłogu na 3ci dzień by objawić się w Lidlu i przed wickami (swymi uczniami) by głosić swoje potłuczone mądrości a jej vlogi to zapis prawd objawionych szuszodekalogu. Mało tego. Okres małżeństwa to Stary Testament a okres po to Nowy Testament 🤣🤣🤣🤣🤣

A Kinia to Judasz. Udawała przyjaźń i sprzedała się wrogowi za wyjazd do Turcji.

• Like 1
  • Haha 7

7 godzin temu, Sowa z Mazur napisał:

Tak jak j przeszczep włosów, lifting biustu i jego znniejs,enie, wizyta u dermatologa, usunięcie ósemek, bonding, leczenie próchnicy, dieta i sport, rzucenie palenia, praca z terapeutą nad sobą by mieć znajomych.

PS. Czekam aż zdiagnozuje u siebie autyzm 😅

A wiek ktos czybona usunęła tego włókniaka z czola bo ja nie zwrocilam uwagi czy jeszcze go ma?

10 minut temu, Szara mysz napisał:

A wiek ktos czybona usunęła tego włókniaka z czola bo ja nie zwrocilam uwagi czy jeszcze go ma?

Jak ją znam to filtrem usunie

2 godziny temu, PandaCzerowna napisał:

A ja myślę że mogła jej odwalić sodówka i myśli że jest tak wyjątkowa, że w każdej wersji ludzie chcą ją oglądać i śledzić jej życie. Nieważne czy jest wystrojoną damą czy spasionym dziwolągiem, wyświetlenia i tak ma, więc mogła dojść do wniosku że jest wyjątkowa bo ludzie i tak ją chcą oglądać. 

Tez tak uważam. Twierdzenie ,ze wszystko co ONA  pokaze znika z półek sklepowych tez tutaj pasuje.

21 minut temu, Szara mysz napisał:

Usunęła. Miała chwilę ślad po wypaleniu 

22 minuty temu, Szara mysz napisał:

Ona usuwała laserem na szyi, to pewnie w gratisie usunęli jej ten przycisk " resetu". No chyba że od tych magicznym mikstur, które sama kręciła i skrupulatnie wcierała w skap 😉

Edytowano przez evoiva

8 minut temu, fuckoffmondays napisał:

Ale to musi być wstyd dla rodziców wiedząc że jej córka cos takiego odwala

Wcześniej też przecież odwalała (vlog haul z wiadra itp) jak była z eksem 

W jednym z vlogów narzekała że coś się okazało tak jakby jakaś diagnoza u niej była czy coś w tym stylu. Może jest właśnie akustyczna czy HDMI? Tak sobie przypominam.

Edytowano przez Kingeczka

SłuchajCe czy byly u cesarzowej jakies noworoczne postanowienia tym razem? Jestem daleko w tyle z produkcjami,ale tt z winogronami widzialam.

2 godziny temu, Syreni śpiew napisał:

To na pewno też.Od zawsze ma się za wilka w stadzie owiec, mamusia jOM tego nauczyła.

No właśnie, dlatego Weronisia wyrosła na typowego narcyza

• Thanks 1

12 minut temu, Szara mysz napisał:

SłuchajCe czy byly u cesarzowej jakies noworoczne postanowienia tym razem? Jestem daleko w tyle z produkcjami,ale tt z winogronami widzialam.

Ofichalnie nic ale zapewne jak co roku nauczyc sie odpoczywac hahaha

46 minut temu, Kingeczka napisał:

W jednym z vlogów narzekała że coś się okazało tak jakby jakaś diagnoza u niej była czy coś w tym stylu. Może jest właśnie akustyczna czy HDMI? Tak sobie przypominam.

Diagnoza: za dużo SM, wpatrywania sie w seriale, monologi do kamery, wyimagonowany świat & kreowanie się na różne postacie, brak prywatności (na własne życzenie), potrzeba pokazywania każdej rzeczy (nieistotne czy to kupiła sobie sama czy musi pokazać - wspolprace, rozliczanie sie bla bla bla), nieustająca potrzeba udowadniania czegoś wirtualnym postacio, wyimagonowani wrogowie, ktore nawet zostały nawet nazwane "larwy"

co tam jeszcze? 

• Like 2
  • Thanks 1

5 minut temu, Hellena.De.Vil napisał:

Diagnoza: za dużo SM, wpatrywania sie w seriale, monologi do kamery, wyimagonowany świat & kreowanie się na różne postacie, brak prywatności (na własne życzenie), potrzeba pokazywania każdej rzeczy (nieistotne czy to kupiła sobie sama czy musi pokazać - wspolprace, rozliczanie sie bla bla bla), nieustająca potrzeba udowadniania czegoś wirtualnym postacio, wyimagonowani wrogowie, ktore nawet zostały nawet nazwane "larwy"

co tam jeszcze? 

Dużo masz racji, dlatego też już nie ma live na tt, vlogi co kilka dni, ktoś wykwalifikowany jej coś podobnego powiedział.

• Like 1

28 minut temu, Szara mysz napisał:

SłuchajCe czy byly u cesarzowej jakies noworoczne postanowienia tym razem?

Tak. Powiedziała, że już ma zabukowane bilety lotnicze do Meksyku żeby ponownie spotkać się z babcią, która uczyła ją miejscowej sztuki gotowania. Po sukcesie pierwszego ebooka kulinarnego będzie część druga, która odkryje światu tajniki kuchni azteckiej, której przepisy były doskonalone tysiącleciami.

• Haha 4

Ja mysle ze siwa po tej rolce z winogronami w niwych gaciach siedzi teraz z nowym mezem pije sok z buraka i oczekuje na narodziny blizniakow ktore nosi pod serduszkiem

• Haha 2

Jak już mówimy o zakolach zakolaka to mam wypróbowane kolejne wcierki i ich połączenia. Otóż na bardzo duże zagęszczenie i przeciw wypadaniu już po dwóch miesiącach to polecam: z szamponów Yope (ten filoetowy ale dziada trzeba rozcieńczać) i Radical na wypadanie. O dziwo po biotynie wychodziły mi włosy garściami. Z wcierek to rano Neboa Strong scalp (żółta) a na wieczór Petal Fresh. W każdym przypadku masować głowę 10 minut. Obie wcierki pachną bosko więc nikt nie ucieknie. I tak, rosną szybciej 😊

• Like 4
  • Thanks 1

3 godziny temu, Szara mysz napisał:

ja tez zawsze jakos zwracalam na niego uwage, a teraz nie ma, wiec chyba nawet wlokniak sie poddal i sie wyniosl 

11 minut temu, Babka_w_te_Pedach napisał:

ja tez zawsze jakos zwracalam na niego uwage, a teraz nie ma, wiec chyba nawet wlokniak sie poddal i sie wyniosl 

Usunęła. Wydaje mi się że będzie już z rok jak tego nie ma.

Usunęła to paskudztwo, dziwnym trafem dopiero jak zaczęłyśmy o nim pisać. Taka z niej silna kobieta, której krytyka nie rusza.

1 godzinę temu, MONIKA napisał:

Ja mysle ze siwa po tej rolce z winogronami w niwych gaciach siedzi teraz z nowym mezem pije sok z buraka i oczekuje na narodziny blizniakow ktore nosi pod serduszkiem

Ten nowy mąż to sorkates brodaty.

3 godziny temu, MONIKA napisał:

Dzięki Tobie wiem teraz, że z tego powstała rolka....

I te brudne skarpety pedantki.

Ona na początku nowego wysryfu, jak nakłada psom żarcie, ma mokre włosy, czy już tak straszliwie tłuste? 😮

Edit: przyznała się, że tłuste. O matko i córko...

Edytowano przez Syreni śpiew
  • Haha 1

54 minuty temu, Syreni śpiew napisał:

Ona na początku nowego wysryfu, jak nakłada psom żarcie, ma mokre włosy, czy już tak straszliwie tłuste? 😮

Edit: przyznała się, że tłuste. O matko i córko...

Wyskoczyła mi jak odpaliłam yt, masakra jak on niechlujnie wygląda 😵💫

1 minutę temu, evoiva napisał:

Wyskoczyła mi jak odpaliłam yt, masakra jak on niechlujnie wygląda 😵💫

Jak bezdomna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się