Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wigilijny sledz

Jestem okropna

Polecane posty

Gość Wigilijny sledz

Jestem okropna,wstydze sie za swoje wczorajsze zachowanie,mam 23 lata a zachowalam sie jak oststnia idiotka, wstydze sie tego, jest mi zle.Nie moge normalnie funkcjonowac, oddychac, spac,myslec, jesc ;/ To straszne :(

Gość Wigilijny sledz
;(

Gość tak sczerze to mogę napisać
jeśli nie zjadłaś psiej kupy to nie ma się co wstydzić , za miesiąc i tak wszyscy zapomną

Gość Wigilijny sledz
Kuzwa mowie Wam szok ;/ Upilam sie, caslowalam sie ze swoim kumplem, bylismy nja imprezie i byla z nami jeszcze nasza kolezanka, a na dodatek po pijaku dostawialm sie do jakiegos typa, ale na szczescie odpuscilam, a gdy mnie odprowadzili we dwojke do domu, wchodzac do domu zachcialo mi sie wymiotowac i zrobilam to ;/ nie pamietam polowy a prawie niczego, jest mi wstyd .Calowalam sie z kumplem, czuje sie fatalnie ,mamy razem spedzac swieta, jak ja mu spojrze w oczy?Czuje sie jak zwykla szmata.Mam nadzieje,ze jemu tez glupio:P chociaz tyle dobrego ;/ omg

Gość Wigilijny sledz
Nie pije juz zadnego alkohol, koniec, to mi niszczy zycie i glowe.To straszne jak mozna sie tak upodlic, jakies wymioty, pocalunki, tragednia.Wiem teraz napiszecie ,ze jestem zwykla suka tudziez szmata;/ Nie chce byc w tym wszytskim sama,potrzebuje wsparcia.Co za moralniak :(

ehh chyba nie miałas porządnych rodziców, niedobrze mi sie robi jak cos takiego czytam, zy ty w ogóle siebie szanujesz kobieto??

ja nigdy sie nie spiłam, zawsze byłam porzadna, miałam jednego chłopaka, mam jednego meza, czemu tak wszystkie nie mogą?/

Gość dajze spokoj
zrobilam to samo rok temu. przelizalam sie po pijaku z najlepszym ziomkiem 😭 on zaczal, na szczescie bylo mu glupio, na drugi dzien dzwonil i przepraszal mnie :P kontakty nasze sie na szczescie nie zjebaly 🖐️

Gość Wigilijny sledz
Wiedzialam,ze tak bedzie .Dziekuje za takie rady, myslalam,ze znajdzie sie ktos kto potrafi mnie zrozumiec, wlasnie dobilas mi kolejnego gwozdzia do trumny thx

nie nie nazwe cie szmata, bo ja takiego słownictwa nie uzywam...ale pomysl dziewczyno czy chcesz byc w zyciu naprawde szczesliwa?? który pozadny facet chce miec taka zone??

Gość dajze spokoj
to mialas bardzo nudna mlodosc diablico :P

Daj spokoj dziewczyno, mi też sie zdarzały takie rzeczy a nawet gorsze, fakt faktem - nie wymiotowałam ale zeszmaciłam sie gorzej o to nie raz. Wychowałam sie w porzadnej rodzinie i pewnie gdyby moi rodzice wiedzieli co dostawialabym toby zawału podostawali. Coż osoba pijana ma w głowie innego władce i inny rozum - alkohol, i jesli zaczyna sie odstawiac niepotrzebne komedie nalezy poprostu przestac zupelnie pic - tak jak ja to zrobilam zeby nie pogrążać sie jeszcze bardziej :) trzymaj sie a jutro czy pojutre udawaj ze nic sie nie stało i obracaj srprawe w żart nawet jesli w srodku bedzie Ci wstyd jak cholera :)

Gość Wigilijny sledz
Jestem normlna, szanujaca sie kobieta, nigdy nie zdradzilam faceta, oststnio mam trudny okres w zyciu i na nieszczescie zaczelam siegac po alkohol;/ Stad te glupie zachowania;/Od jutra koniec , biore sie za siebie, jak dobrze ze ten rok sie konczy

Gość dajze spokoj
diablico o czym ty prawisz? ona sie z nim tylko CALOWALA, a przeżywasz jakby z nim spała :O daj spokoj autorko, za kilka tyg zapomnicie o tym ;)

gwóźdź do trumny?? dobiłam Cię?/ pomysl sama co ty za bzdury piszesz....piszesz ze sie spiłas, zalecałas do jakiegos goscia, że nic nie pamietasz?? to co mamy cie pogłaskac, ja tam bym ci pożadne lanie dala tak zebys nie usiadła moze bys otrzezwiała

Gość Wigilijny sledz
Pomaranczowy nicku koloru black, ale mnie zajebiaszczo pocieszylas,fajne ze sa jeszcze tacy ludzie na swiecie, dziekuje :) myslisz ,ze rzeczywiscie nie mam sie czym przejmowac? :)

Diablico nie dla każdego priorytetem jest posiadanie męza i postępowanie takie zeby faceci uwazali kobiete za idealna kandydatke na zone. Jesli ktos ma np jakies problemy, cos go wewnątrz gryzie z czym sie nie moze zgodzic to czasem jest tak że ucieknie w alkohol i wtedy jak juz jest tak pijany ze sie nie kontroluje to wszystki gniew wychodzi z człowieka w róznych formach - a to sie z kims pokłoci, a to zacznie płakać, a to sie z kims przeliże albo przerżnie. Takie jest życie niestety ludzi nie do końca ułożnych według ogólnie przyjętego schemtu

nie sadze ze nudne zycie posadam - wrecz przeciwnie nie mam potrzeby by sobie to zycie urozmaicac upojeniami alkoholowymi z zanikami pamieci i wymiocinami, ktos kto nie kochał bez pamieci chłopaka/meza tego nie rozumie, ba niektóry przez swoja głupote takiej szansy nie maja

Gość Wigilijny sledz
Nie uwazam,zebym zrobila cos okropnego, ale mimo tego mam wielkiego kaca morlanego i przez caly dzien nie moge sobie z nim poradzic.Wiec wchodze tutaj w poszukiwani jakiegos pocieszenia, a tu jakas Ty pograzasz mnie jeszcze baredziej:(

Gość Carolinkaa a
To jeszcze nic, pierwszy raz wyrwalam sie z domu, zamieszkalam w akademiku, poczulam wolnosc i luz. Poszlam na balangę, na drugi dzien obudzilam się w rzygowinach, a w łazience w lustrze zobaczylam sperme na włosach i na bluzce. Szybko sie umylam i jeszcze szybciej ucieklam. Nic nie pamietam...nie wiem co sie działo....i nie chce wiedziec.

no cóz jesli to jednorazowy wyskok to nie jest najgorzej - rozumiem ze pod wpływem alkoholu ludzie rozne rzeczy robią byleby ci to w krew nie weszło było, mineło, jutro bedzie lepszy dzien

Wigilijny śledziu naprawde nie przejmuj sie, prosze. Ja nigdy nie oceniam człowieka po tym co widze kiedy robi jak jest pijany, bo zdaje sobie doskonale sprawe z tego, że wtedy nie odpowiada za swoje czyny, i nigdy nie dogryzam nikomu bo wiem, że wtedy kiedy odstawial swoje komedie nie mógł inaczej postąpic bo to tak naprwde nie on postępował - tylko alkohol. :) Zresztą - pocałowałaś sie z chłopakiem przynajmniej Ci było przyjemnie :) w kazdej sytuacji znajdź jakies plusy :) Za jakis czas bedziesz sie smiała jaka to komediantka z Ciebie była jak żes straciła film :D

Gość Wigilijny sledz
Pomaranczowy nicku podoba mi sie Twoje podejscie do zycia, tez chcialabym posiadac takiepodejscie do siebie,uwielbiam ten dystans u lkudzi ,ale nie potrafie go w sobie rozpalic.Przez to wlasnie wpadam w takie niepotrzebne depresje :( Jesli chodzi o moje zycie to tak walsnie jest, mam teraz trudny okres, rozstalam sie z facetem, wpadlam w wir alkoholu i zabawy, ale nie rzne sie z nikim , poprostu za duzo wypilam i robie te straszne glupoty.

Gość ja mam trochę drogi ale warto
nawet jakbyś się z nim przespała to co w tym złego , cpipa nie mydło się nie wymydli a całowanie cóż , jest dość przyjemne :D

no fakt ja zawsze miałam duze poczucie przyzwoitosci, wiec bym do czegos takiego nigdy nie doprowadziła, z drugiej strony zawsze miaałam szczescie w zyciu wiec potrzeby tez nie miałam\ przespij sie wigilijny sledz i nie mysl juz o tym

Gość uważam że najlepiej pokazać
komuś znajomemu najgorszą ze stron jak zostanie to będzie już tylko lepiej , dobrze że chłopaka nie obrzygałaś podczas całowania . Takie cuda się zdarzają mizianie w połowie i bach wyskakuje paw :D

wigilijny sledz- rozumiem ze masz problemy, trudny okres w zyciu, ale to nie powod by popadac na dno bo kiedys bedziesz tego zalować

Gość Wigilijny sledz
Absolutnie sie z nim nie przespalam! Nigdy nie spalam z facetem , ktorego nie kochalam! Poprostu tak jak Pomaranczowy nic pisze, wszytsko wymknelo mi sie spod kontroli, zaczelam oststnio siegac po alkohol;/ Strasznie tego nie lubie, nie moge noralnie funkcjonowac.Pomaranczowy nicku jestes cudowna, tak bardzo potrzebowalam aby ktosd mnie zrozumial :)