Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wigilijny sledz

Jestem okropna

Polecane posty

Gość to strzel sobie z dzyndzla
wgilijny sledz....napisalas ze czujesz sie jak szmata....... nie bede cie wyprowadzal z bledu......jestes SZMATA!!!

Gość Wigilijny sledz
Dzieki dzyndzlu ale juz mi przeszlo :)Pomoaranczowy nick byla pierwsza :)

Gość Wigilijny sledz
no to znam Cie jak wlasna kieszen Pomaranczowy nicku :) Aj kurde co za zajebiaszczy dzien :D :D :D

Gość hehe33
Cholera... tez jestem waga, fucking disgrace ponizenie.

Gość Wigilijny sledz
Pamietaj dzyndzlu Waga = Kozak ;D

zawsze chcialam isc do wrózki ale uznałam ze jesli poznam swoja przyszłosc to zycie przestanie byc niespodzianka a ze ja lubie byc codzien zaskakiwana uznałam że nie chce znać biegu wydarzen zanim nie będą one biegły równolegle ze mna :D ale horoskopy chyba maja troche prawdy w sobie - szególnie te rysy cech charakterystycznych poszczególnych zodiaków

Gość Wigilijny sledz
Horoskop to super sprawa, szczegolnie dla zachwianej emocjonalnie Waguni :) Poczytaj sobie Kochana co nieco, a odkryjesz wspaniale tajemnice :)

A gdzie znaleźć jakies takie dobre horoskopy nie jakies tam banialuki pisane na zamówienie przez pania Hele z budki z kebabem, która pisze jakies herezje w miedzyczasie przezucajac posiekane miesko ze swini pretendujące do oszukiwania klientów ze jest zajebistą baraninką ?

Gość Wigilijny sledz
Ja bylam u wrozki( podobno najlepszej w miescie) i co sie nagle okazalo? To co przepowiedziala sprawdzilo sie.Pozniej zas ,zaczelam sie zastanawiac ,ze przeciez w zyciu kazdego czlowieka zdarzaja sie : utrata pracy, smierc, podroze milosci itp tid etc :) i to wszystko co ,,sie sprawdzilo,, najnormalniej w swiecie zostalo przeze mnie sciagniete, tzn uslyszane i ,,zrealizowane,,.Tak wiec po tej wrozkowej przygodzie utwierdzialam sie tylko w tym,ze spelni sie dokladnie wszystko to czego sobie zapragniesz:) Mowie Ci Pomaranczowy nicku, niezla fazka jest z tymi wrozkami ! Daja czadu :)Koniecznie musisz sie wybrac!

Gość Wigilijny sledz
Mnie rowniez milo bylo Cie poznac! Ciesze sie,ze Cie spotkalam :) Mam nadzieje,ze jeszcze bedziemy mialy okazje sobiue porozmawiac! Zycze powodzenia jutro na uczelni.Niech moc bedzie z Toba Wago!. ;D