Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wigilijny sledz

Jestem okropna

Polecane posty

EEch, wigilijny śledziu ja Cie rozumiem, ja taki wir miałam przeze 3 lata :) co naodstawiałam to moje, heh, ale uwierz mi nikt na kim naprawde mi zależało sie ode mnie nie odwrócił, także skoro nawet sama mówisz, że to dzieje sie bo masz zawirowania - Twoi przyjaciele wiedza ze masz zawiorowania i musisz je odreagować i wierze ze sa na tyle inteligentni by zrozumieć że poprostu taki masz sposob podswiadomie wygenerowany by poradzic sobie z tym co Cie dreczy - taki najszybszy sposob - napic sie. Jedni ida na siłownie i wyciskaja na klate dwie godziny, inni jeżdża samochodem z predkoscia 200 na godzine, inni właczaja ostra muzyke, inni ida biegac, inni tłuka talerze, a inni sie upijaja :) poprostu kazdy musi jakos skanalizowac swoje wewnętrzne bolesci.

odnosnie tego kochania bez pamieci - jak spotkacie własciwego człowieka to bedzieic epotrafiły, zycze to kazdemu wigilijny sledz- od jutra masz nowy dzien bez zadnych numerów to rozkaz!! takim postepowaniem szkodzisz nie mnie nie nikomu innemu tylko sobie dobranoc musze sie polozyc

Gość Wigilijny sledz
Ciekawa jestem czy on tez ma moralniaka? Wiem,ze to teraz beznadziejnie zabrzmi, ale mam nadzieje,ze tak jest :P

do diablicy...jestes nienormalna...ludzie sa tylko ludzmi, ty pewnie nie znasz dobrego sexu nawet, bo i skad skoro masz jednego....spadaj stad...zycie jest po to by popelniac bledy i koniec...jestes popierdolona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do autorki - gorszy okres i tyle, nie przejmuj sie...on tez pewnie tak mysli:) pozdrawiam normalnych:)

wiec nawet jesli ktos Ci powie : ej dziewczyno co Ty tam naodstawialas to pewnym glosem mówisz : słuchaj, po pierwsze byłam pijana wiec chyba nie bedziesz osądzał aktora za to jaką rolę kazał mu grać reżyser a po drugie to ja sie napiłam nie ty, jesli skrzywdziłam kogokolwiek to tylko siebie, innym nic złego nie zrobiłam, a po trzecie : chyba lepiej ze sobie walnełam pare pięćdziesiątek pod własne przemyślenia niz gdybym miała odreagowaywać sres bijąc Bogu ducha winnyh przechodniów ?? Po takiej przemowie mysle ze kazdy zrezygnuje z docinek.

Gość Wigilijny sledz
Mialam kiedys roczna przygode z alkoholem, ale jakos na szczescie z tego wyszlam.Nagle po dwoch latach ,pojawiaja sie problemy i co za tym idzie pojawia sie alkohol.Strasznie mnie to denerwuje, nie lubie tego u siebie, zawsze mialam sklonnosci do alkoholu:( Na szczescie jutro jest poniedzialek, lece na miacho po prezenty ,za niecale dwa tygodnie nowy rok, a co sie z tym wiaze ?MOCNE POSTANOWIENIE POPRAWY!Pomoranczowy nicku jestes wspaniala ;) Powiedz mi tylko ile masz lat?

Gość uważam że najlepiej pokazać
posiadając 50 partnerów nie ma się pewności czy miało się dobry seks , ale na pewno ma się pewność że widziało i robiło się już wiele . Generalnie nie ma co rozpaczać , ja mam nadzieję że gość nie jest w ciemie bity i będzie próbował całować się znów , bo już raz mu się udało :)

nie jestem popierdolona przeciez nie pogłaszcze osoby która sie spija, zwraca po tym i całuje nieznajomych, no ludzie ale rozumiem ze po alkoholu ludzie fiksuja i jesli jest to jednorazowy wybryk to o tym ,,zapominam,, to prawda kazdy ma prawo do błedów ale trzeba sie z tego podniesc a nie popadac w nałóg kwestia czy seks z jednym czy z wieloma jest lepszy to chyba nie ma sensu sie kłocic kazdy ma inna recepte na szczescie....

pamiętajcie dziewczyny że alkohol rozchyla nie tylko usta ale i uda . Wszystko można tłumaczyć ale lepiej się kontrolować , bo co puszczanie się po pijaku to również puszczanie tyle że w stanie ograniczonej świadomości .

a ja ci powiem tak: jestes w moim wieku ;) i wcale nie jestes okropna, wiesz dlaczego? bo uwazasz ze jestes i masz takie wyrzuty sumienia, a to udowadnia ,ze jestes normalna.Po prostu sie schlalas,i to tak na mase,wiec taki obrot sutuacji byl mozliwy ;) Przesadzilas,ale bez przesady, czasem sie moze zdarzyc-wazne zebys tego czesciej nie robila,a chlopakiem staraj sie udawac ze sie nie przejmujesz- dam Ci rade ,ktora ja bym wykorzystala- podejdz w swieta do niego i zeby nikt nie slyszal powiedz: przepraszam za to co sie wydarzylo, bylam pijana i nie czulam hamulcow.Byl to jednorazowy wyskok i to sie nigdy nie powtorzy. Wstyd mi bardzo go prosisz zeby wszystko puscil w niepamiec.Wyjdziesz z tego calego kiepskiego zajscia z klasa i z honorem- tylko nie probuj go unikac i uciekac od tematu bo to pogorszy twoja sytuacje i twoje samopoczucie.

ale wigilijny sledziu widze, ze chetnie słuchasz tylko tych osób ktore cie glaskają krytyki nie słuchasz weszłas tu w konkretnym celu zeby ktos cie usprawiedliwił ok ale pamietaj ze nie wszystkie błedy da sie usprawiedliwic i naprawic, teraz nic złego sie nie stało, ale w pijackim amoku mozsesz zrobic cos gorszego a wtedy nie bedzie usprawiedliwienia juz nie napisze wiecej

Gość Wigilijny sledz
No wlasnie jeszcze na dodatek spotkalam sie dzis z ta dziewczyna , ktora byla z nami i pokiwala tylko glowa, powiedziala,zebym juz tak wiedzej nie postepowala.Wstydze sie strasznie za siebie, jest mi przykro, bo jakby nie bylo wystawilam sobie niezla opinie o sobie :( mysle,ze mam prawo popelniac bledy.Doskonale znam swoja wartosc.Nigdy wiecej sie to nie powtorzy :)

Grunt to mocne postanowienie porawy, ja tez wiele rzeczy w swoim zyciu chcialabym cofnąć, ale cóż czas przecież nigdy nie zawraca. A z kazdej sytuacji i tej dobrej i tej złej wynosimy jakies lekcje :) Śledziu mówie Ci naprawde nie martw sie bo naprawde Twoje poczucie winy jest niewspółmierne do popełnionych grzechów. Wysypałaś popiół na głowe sama, nikt Ci nie pomagał - znak że masz sumienie i to bardzo głośne. Jesteś wiec osobą moralną a kazdemu zdarzaja sie przypadki i wypadki. Grunt że nie jestes moralnie zepsuta.

ludzie zepsuci nie są od urodzenia pieczołowicie pracują na ten stan . Dzis były ekscesy po pijaku za rok może dwa będzie obciąganie w krzakach :D

Gość Wigilijny sledz
Po pierwsze nie uprawialm z nim zadnego seksu, jesli chodzi o moj przypadek to rozchylilam usta a nie uda i wcale nie weszlam tu po to aby ktos mnie poklepal po plecach ale wczul sie w moja sytuacje ,poradzil i pozwolil w ten sposob uspokoic nerwy.Krytyke z Twojej strony jak najbardziej wiezlam do siebie,potraktowalam ja jak dobra rade.Zdaje sobie sprawe,ze postapilam zle ,mam nadzieje,ze to sie juz nigdy nie powtorzy.Pomaranczowy nicku rowniez uwazam,ze od calowania do puszczenia sie jest zajeeeeeebiscie daleka droga,fajne ze znalazlam tu Ciebie :)

Żeby było obciąganie w krzakach nie można mieć wyrzutów sumienia po całowaniu sie, a tu widzisz dziewczyna włosy sobie z głowy wyrywa ze wstydu, bo sie pocałowała. Wiec wiesz. nie kazdy kto po pijaku pocałował sie z chłopakiem zrobi kariere krzakowej obciągary.

Wigilijny sledziu :) również ciesze sie ze istnieja jeszcze osoby które maja podobne spojrzenie na swiat i miały podobne przygody zyciowe :) taka swiadomosc jakos podnosi na duchu zawsze i daje poczucie ze mimo swoich faz wcale nie odstajemy tak bardzo od reszty ułożonych

Gość Wigilijny sledz
Pomaranczowy nicku jestes wspaniala :) Myslalam,ze juz dzis nic mi nie pomoze, nawet nie mialam,z kim o tym porozmawiac.A tu nagle postanowilam sobie tu wejsc, patrze :) ,a tu Ty! Uwazam,ze takie podejscie do zycia maja ludzie dojrzali emocjonalnie, ktorzy juz tam swoje w zyciu przeszli i przerobili. Nigdy nie robilam kariery krzakowej obciagary!

Gość Wigilijny sledz
Juz mi lepiej, ale jakos jeszcze tak dziwnie na wpol jakby czuje ciezar w glowie.Mam nadzieje,ze gdy sie jutro obudze , bedzie lepiej.Pomaranczowy nicku czestto tu jestes? :)

Gość hehe33
Gownazeria nadajaca sie tylko do popychania : )

Powiem Ci ze co do mnie sie nie mylisz, mimo młodego wieku przeszłam bardzo duzo emocjonalnych zawiorwań i zdaje sobie sprawe z tego co mysli któe kotłuja sie w człowieku na trzeźwo o których nie chce mówić potrafią odstawic kiedy rozsądek śpi. A kiedy rozum śpi - budza sie demony. Powiem Ci ze ja nawet przyzywyczaiłam sie do tych swoich faz - rózne były raz śmiesznie, raz strasznie, raz niebezpiecznie, raz agresywnie, raz eroycznie przerabiałam po alkoholu całe szerokie spektrum emocji od najbardziej pozytywnych do negatywnych. Moze dlatego, że na trzeźwo wstydze sie pokazywać siłe emocji, i udaje ze nie czuje az tak mocno jak czuje. Moze i to człowiek sam sobie najgorszą krzywde wyrządza ? ale tak już przyszło mi byc skonstruowaną i będe z tym swoim charakterem iść przez życie :D I naprawde nie zdajesz sobie sprawy jaką radość sprawiają mi Twoje slowa, że Ci pomogłam, że dzieki tej wirtualnej rozmowie ze mna poczułaś sie lepiej. To ja Ci dziekuje :) 🌼

A różnie, różnie jak włączam kompa to zaglądam na kafeterie, ale prawie nigdy sie nie wypowiadam, czytam sobie smieje sie, ale jak przeczytalam Twoj post to tak jakbym czytała o jednej ze swoich faz i nie mogłam pozostać obojętna kiedy ktos o podobnych problemach potrzebował dobrego słowa :)

Gość Wigilijny sledz
Ciekawa jestem spod jakiego znaku zodiaku jestes? Powiem Ci szczerze,ze pierwszy raz poruszlylam jakis tak swoj problem na jakims tam forum i nawet nie wiedzialam, ze ktos moze przyjsc mi z pomoca :D Niezly czad! Fajnie miec takiego ,,Kogos,, :)

Gość Wigilijny sledz
Wiedzialam, ja jestem piaty pazdziernik, a ty Waguniu? :) ale jazda :D

Gość Wigilijny sledz
Uwielbiam horoskop, dlatego spytalam spod jakiego znaku zodiaku jestes,wewnetrznie czulam,ze Waga jak nic :) ale jazda :P

Czasem lepiej takie wewnętrzne problemy poruszyc rozmawiajac z obcymi osobami niz z takimi z którymi masz bliska styczność, bo jakos to jest i bezpieczniejsze i chyba bardziej szczerze sie mowi,tzn bez prób umniejszania swego wstydu czy czegokolwiek. Na forum gdzie jestes anonimowa mozesz bez przypału powiedziec : zrobiłam to to i tamto i jest mi tak a tak mocno wstyd że hoho. A w oczy cieżko nie raz o wszystkim powiedzieć, i nie bardzo jest sie w stanie przyznać do poziomu emocji które nami targaja. Takze mimo wszystkich wad niech żyja fora internetowe :)