Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooooka

czy ktoś może wie???

Polecane posty

Gość niebieskooooka

czy ktoś z Was wie,jak długo po przerwaniu błony dziewiczej leci jeszcze krew? nie wiem,czy powinnam zgłosic się do lekarza,żeby to obejrzał,bo od wczoraj popołudnia jeszcze idzie mi trochę co jakiś czas:o

kolejna gimnazjalistka i durne pytania!won do szkoly

Gość niebieskooooka
sama pędź do szkoły ignorantko!

Gość niebieskooooka
niech zgadnę-macie już w szkołach przerwę świąteczną a Ty nie wiesz co z czasem zrobic,tak? to wypad na topic,na którym masz coś do powiedzenia,ale z sensem :p

Gość ojjjjjjjjjjjj
też mi się wydaje , że jestes małolatą. Ale powiem ci z doświadczenia, że to tylko mała ranka , która krwawi chwilkę. To tak jak przetniesz palec nozem i przeciez ci 3 dni krew z niego bnie cieknie. Ludzie pomyslcie trochę zanim zadacie głupie pytania. No chyba , że zaczął ci się okres.

Gość bojabojaboja
To zależy zapewne, bo ja np. z tego co pamiętam, to przy pierwszym stosunku krwawiłam troszeczkę, a potem trochę więcej na drugi dzień, ale to, że tak powiem jednorazowo było, a nie co jakiś czas. Myślę, że z tym lekarzem to zaczekaj. Bo raczej nie ma się czym martwić.

Gość niebieskooooka
bojabojaboja -dzięki za życzliwą odpowiedź:)

Gość bojabojaboja
Nie ma sprawy. Ja współżyć zaczęłam w dość późnym wieku, a pojęcie o seksie miałam bardzo malutkie. Uświadamiał mnie głównie internet. Fajnie jak ktoś ma fajną mamę, czy innych bliskich, z którymi może pogadać na takie tematy. Niektórym taka możliwość nie została dana i bynajmniej nie świadczy to o głupocie. Nie wiem co jest złego w pytaniu kiedy nie jest się czegoś pewnemu. Właśnie lepiej pytać niż potem dopuścić do tego, że stanie się coś złego. Ignorowanie problemu kiedy dzieje się coś z naszym ciałem co nas niepokoi jest głupotą, a nie wnikanie dlaczego tak się dzieje. Ale najlepiej wyładować swoje frustracje na zaniepokojonego człowieka, no pewnie. Pozdrawiam niebieskooka.

Gość niebieskooooka
bojabojaboja -no własnie tak jest u mnie,że przyszło mi stracic dziewictwo w wieku 24 lat i niestety nie zawsze można o tym pogadac z koleżankami czy mamą. Liczyłam,że na kafe zasięgnę rad innych osób,ale jak widzisz w większości przeważa złośliowośc i jak trafnie ujęłaś-frustracja,żałosne to jest:o Pozdrawiam Cię i życzę Ci Wesołych Świąt:)