Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozaliapachnaca

kolezanki waszych facetow tolerujecie to?? hellp

Polecane posty

Gość rozaliapachnaca

hej jestem juz 6 rok z facetem, on ma same kolezanki ;/ a wyglada to tak, ze zalozyl sobie fotke poznal tam pare lasek ktore mieszkaja daleko daleko stad i smsuje z nimi;/ powiedzial mi o wszystkim , ze to tylko znajomosc bo lubi smsowac, ze absolutnie nie szuak innej poprostu ma ochote wygadac sie obcym osobom bo taki biedny zapracowany;/ co mam o tym sadzic ;/ powiedzialam mu ze mi sie to nie podoba to odp ze zachowuje sie dziecinne ;/ i ejstem o byle co zazdrosna ;/

Gość wrrrr26
hmm.. mnie też by denerwowało jakby mój facet pisał z obcymi babami...

Gość to częste zjawisko
kolezanki z netu,pisanie smsów,rozmowy na gg.Nie rozumiem tego,ale tak już jest.Faceci potrzebują bratnich dusz --niestety:(

Gość asasasaa
dobre i jeszcze będzie zgrywać niewiniątko `bo przecież jest z tobą szczery`

To niech sobie kumpli znajdą :) a może i ty znajdź sobie kolegów?? duzo kolegów?? przecież kumple to nic złego

Gość rozaliapachnaca
no tak przyznam szczerze ze jestem bardzo wkurzona... nie wiem czy to normalne zjawisko dlatego pytam tutaj, fotke usunal bo on tez nie toleruje takich rzeczy, ale oficjalnie powiedzial ze z tymi znajomymi pisac nie przestanie, zapytalam sie go czy moze poprostu szuka sobie kogos to powiedzial ze absolutnie nie niby jak tak na odleglosc ;/;/;/

jesli to tylko koleżanki to dlaczego ma ich nie mieć ? ja mam np kolegów co w tym złego ? naprawdę nie z każdym chodzi sie od razu do łózka albo zakochuje się na zabój

Ike masz racje ,ale dalej nie rozumiem po co facetom kolezanki z netu. Osobiście boje się zdrady emocjonalnej,a jak większość z nas wie ,iż przez net łatwo zbudować nić porozumienia itd.Oczywiście nie bede robić awantur o koleżanki z netu,ale nie bedzie mi się to podobać :)

Gość glupie dzieciaczki
a moze ty tez nie lubisz jak gada z kolezanka na ulicy??? idiotki..... moze jej czesc nie moze powiedziec????

sami to proste ludzie się lubią, dogadują się - to piszą i tyle dlaczego w związku trzeba lubić tylko i wyłącznie partnera? to może i z tobą mam nie pisać bo może sie okazać , że jestem jakąs lesbijką tylko o tym nie wiem:P:P:P

Ike nie przekręcaj kota ogonem:P skoro mój facet ma wolny czas,nudzi się w pracy a pisze na gg nie ze mną tylko z JAKĄŚ koleżanką z netu,to ja nie mam więcej pytań. Nie chce wiedzieć o bratnich duszach z netu--bede szczęsliwsza:P

rozumiem sami, że ty mając faceta nie zamieniłabyś nawet słowa na kafe z innym facetem ?? :P:P:P:P:P

Gość rozaliapachnaca
tzn ja uwazam ze jak ma mnie to po co mu pisac z innymi ;/ a jemu sie to nie podoba ze wiecznie sie czepiam ;/

ike:P gdyby mój facet pisał także na kafe.Biegał dumnie z @ przyczepinym do nicka flirtował ''niewinnie''z lasiami z kafe mimo tego iż mi sie to nie podoba a zaczynam flirowac z kim sie tylko da b wklejam wyuzdaną fotę do stopki c zrywam z nim :P

a gdyby to jemu się nie podobało, że ty "niewinnie" flirtujesz??:P

czego oczy nie widzą tego sercu nie żal ??:P

sugerujesz ze mi nie należy ufać :O:P Najlepiej to nie wiedziec o niektórych rzeczach(pisze teraz poważnie)skoro w tych czasach faceci potrzebują różnego rodzaju bodzców,cóz ja na to poradzę?i tak Go nie upilnuje,ponieważ jak bedzie chciał sie puścć to to zrobi !

Gość rozaliapachnaca
dzialacie jak psycholog hehe chcialabym tak myslec jak Wy :( jak to zrobic zeby traktowac to jego pisanie tak lajtowo;/

Gość taki co ma kolezanki
"naprawdę nie z każdym chodzi sie od razu do łózka" potwierdzam nie od razu :classic_cool:

rozaliapachnaca--to przestań sie czepiać.Bądz czujna ale nie upierdliwa. W każdej chwili możesz wejsc na czat i znależć kolege który Cie pocieszy ;)

prawda jest taka, że jak ktoś zechce zrobić na diabła to i tak zrobi co innego spotykać się z "koleżankami" a co innego pisać z nimi jakieś pierdoły

:D a z kolezankami z netu nie dojdzie do spotkania? oj moja droga,co ma być to bedzie--to co w necie wydaje nam sie lepsze od realnego partnera,chęć weryfikacji,porównania ,czasem jest tak wielka,ze dochodzi do spotkania. To wszystko zalezy od faceta i od kolezanek z netu;)

no właśnie sami co ma być to będzie jak nie chce zdradzić to nie zdradzi a jak zechce to zdradzi wynosząc śmieci

no to sie dogadałyśmy :)tak samo myslę --nie ma sensu zakazywac,wystarczy zaznaczyć partnerowi co nam sie nie podoba (mamy do tego prawo) i żyć długo i szczęsliwie:P

Gość z innej beki
taaaa,rzeczywiście czasem dochodzi do spotkania w jakimś hoteliku pod miastem...

no dochodzi ale niekoniecznie z koleżankami z netu posiadanie znajomych nie jest złem i nie oznacza od razu checi zdrady wszystko zależy od partnera

Gość atakatam
Sami i Ike, ogólie to się z Wami zgadzam, ale w szczegółach już mniej :P Sama myślę i postępuję, jak Wy, ale mam koleżankę, której mąż poznał jakąś laskę w necie i teraz już kwitnie regularny romans. Ona na razie zbiera dowody jego zdrad, żeby mieć argumenty podczas speawy rozwodowej, ale nie o to chodzi. Wcześniej już mi się skarżyła na te jego wirtualne znajomości, a ja to olewałam, bo mówiłam tak, jak Wy, że to tylko takie bzdety wypisywane do lasek. No i teraz trochę mi głupio. Bardzo nie, bo każdy sam kieruje swoim życiem :)

,wystarczy zaznaczyć partnerowi co nam sie nie podoba no autorka zaznaczyła:P ale jemu się nie podoba, że jej się nie podoba i nie żyją długo i szczęśliwie :P:P:P

atakatam---moi koledzy z pracy mają takie koleżanki.Są w związku i piszą z jakimiś obcymi kobietami z netu.Pokazują mi ich zdjęcia śmieją się z ich kawałów.Wyraziłam swoje zdanie na ten temat,oczywiście obrazili sie na mnie:P