Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dla mnie to nic

kto jeszcze bedzie spedzal sylewstra w domu???

Polecane posty

Gość jak dla mnie to nic

bo ja chyba nigdzie nie pojde... zostane w domu z chlopakiem....

Gość sakrbik
Tyż dobrze :)

he he to fajnie masz,we dwoje sobie spedzicie:)a mój facet ma w dupie wylwestra i ogólnie wszelkie okazje.pojedzie se do rodziny a ja zostane sama jak kołek:D fajnie nie?:D

Gość Kto-pyta-nie-błądzi
Ja;-) Jak zwykle.

Gość ja tez bede w domu
z 11-mies dzieckiem i mezem

Gość ja tez w domu
ale sama, bo narzeczony pracuje. To dopiero "zabawa";)

Gość buhahahaaaaaaaaaaaaaaassaaa
no to konkretnego masz chlopaka jak tak zaplanowal wasz sylwester :)

Gość ja chyba tez
Jak sie człowiek kogos spyta to nikt nie wie co robi...chyba nas nie lubia albo nie wiem co, a moje przyjaciolki z mezami beda daleko :(

Gość mairaaaa
ja tez w domq tyle ze nie niedawno zerwalam z chlopakiem wiec bede sama jak palec(JAKOS SREDNIO MI SIE USMIECHA PODPINAC SIE DO ZNAJOMYCH Z KTORYCH KAZDY KOGOS MA) zal.pl ;/;//

ja mialam spedzic z moim facetem w domu..ot poczekac przy piwku do dwunastej,obejrzec ognie i isc spac...ale kumpel zapytal,czy moze przyjsc wtedy mnie odwiedzic,bo tylko ten wieczor ma wolny,wiec bierze dziewczyne i drugiego kolege...potem zapytalam jedna znajoma parke i juz nas bedzie 7 osob..jakos samo wyszlo:)

moj tez mnie zawsze tym wkurza,ze nigdy nie mowi,ze mam isc z nim,bo "przeciez to oczywiste,ze chce zebys tam ze mna byla" :o spytaj,bo moze twoj tez ma takie myslenie

Gość a ja pierwszy raz od stu lat
wychodze na Sylwestra do lokalu,wczesniej albo w domu sami,albo w domu ze znajomymi,albo w Zakopanym,ktos mnie pobije?

Gość k1986
A ja nie wiem.... Jest impreza, ale nie wiem czy mi się chce... Może spędzę spokojnie przy filmie :) W końcu to dzień jak każdy i impreza jak każda inna. Nie ma czym się podniecać.

Gość Melpomena...
a ja w domku bede siedziec... rozkoszowac sie ciepelkiem. nie idziemy nigdzie... od 3 lat siedzimy sobie w domowych pieleszach... przedtem mielismy taka prace, ze oboje spedzalismy w niej sylwestra (na szczescie razem)... wiec teraz nikt ns wolami nie wyciagnie...:)

Ja też w domu z mężem. Jestem w ciąży i nie uśmiecha mi się nigdzie iść. Zaprosimy może moją przyjaciółkę z mężem, która też jest w ciąży :D ale to się zobaczy jeszcze :D No chyba, że mój mężulek wywinie mi jakiś numer i sobie sam gdzieś pójdzie :D to twedy zostanę sama w domu :O :D

no raczej krótko nie ejsteśmy bo 3 lata i watpie zeby dla niego było oczywiste ze mam z ni isc.zreszta mam wrazenie ze chetniej jego rodzina by mnie zaprosiła niz on.w sumie w dupie to mam,łaski mi nie bedzie robił

Gość Melpomena...
ale kanal... powazka :(

Gość ekspertttttttttttttttttttttttt
ja spedzam sylwka w paryzu bo mojej sie tak zachcialo a wolal bym w domu....

Gość a ja idę do klubu
:) Córcia do dziadków na noc a my z mężem na imprezkę :) Mam 24 lata i nie wyobrażam sobie Sylwestra spędzonego w domu.

no cóz,dziwny bo on jest dziwny(dda) to bedzie mój pierwszy sylwek w domu i w sumei nie wiem jak to zniose...teraz sie z tego śmieje ale jak przyjdzie co do czego...

Gość jak dla mnie to nic
ja mam 23 lata i tak szcxzerze to jeszcze nigdy nie bylam na jakies imprezei z okazji sylwstra,ale moi znajomi albo w pracy ,ale sa chca sami seidziec w domu,albo az za nimi nie przepadam ze chcialabym z nimi spedzic sylwstra. niestety mieszkam w londynie i jak obie mysle, ile ludzie bedzie w kazdym klubie to az mi sie odechciewa cokolwiek planowac.....achm,moze za rok cos pomysle...... zreszta widze ze jesdank sporo soob bedzie siedziec w domu,wiec to zadna tragedia..... najwyzej zamowimy sobie duza pizze z podwojnym serem..... ;-)