Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beczka

z każdą książką o II wojnie mam większy wstręt do Niemców

Polecane posty

Gość zenekkk
Masz na myśli Żydów komunistów? Pod okupacją sowiecką i potem po wojnie? Faktycznie nie ma o tym żadnego głośnego filmu bo kto go zrobi?? Polacy, Rosjanie? ;) Do tych Żydowskich sowietów to już też nikt nie przyzna, na pewno nie Izrael.

Gość zenekkk
oglądam ten amerykański dokument co zalinkowała merkaba i to jest jakiś żart. jak oni mogli to w ogóle w puścić w polskiej tv? "amerykańskie samoloty przypadkiej w lecie 1944 zrobiły zdjęcia jakiegoś obozu, ale zdawali sobie sprawy, że to obóz zagłady" Bullshit Witold Pilecki http://pl.wikipedia.org/wiki/Witold_Pilecki dużo wcześniej przekazał aliantom bardzo dokładne informacje na temat Auschwitz. Tak samo było też z Katyniem - alianci wiedzieli od samego początku, ale woleli to tuszować, żeby nie stracić sojusznika.

Gość marioo8400000000000000
Odpierdolcie sie od Hitlera .. wy ciule nawet nie wiecie iz tworca holokaustu jest Eichmann ... a nie Hitler .. glupie polaczyny ... tylko szerzycie propagande ...Buschowi i najnowoczesniejzej armii siwata nie udalo sie podbic Iraku hahahah a Hitler zajal cala europe ... ale tak on jest "gupi"

Gość grrrrrrrrrr
A po co wy w ogóle czytacie te książki wszystkie o Zydach? Wy macie wstręt do Niemców, a Polański będzie miał film swój na festiwalu w Berlinie prezentowany. Bzdury kompletne. Jeśli czujesz nienawiść to WYBACZ i się jej pozbądż bo twobie akurat nic nie zrobili. JEMU zrobili i gdzie siedzi? Jedynie, że chałupy nie ma w Niemczech. To wszystko jest porpaganda żydowska szybka byle kasę zarobić. Bez sensu :( PS. Gdybyś więcej o Żydach wiedziała to byś ich znienawidziła. Popatrz - jacyś debile ukradli tablicę Arbeit macht frei NIEMIECKĄ a Żydzi ci wojnę wypowiadają. No to się zdecyduj kogo i za nienawidzić? Żeby jeszcze ich tablicę ukradziono. To żenujące dupki są. Nie wszyscy ale większość :( Terroyzm jest ich pasją - ostatnie wydarzenia to jeszcze jeden dowód. Tylko ludzie w Polsce są głupi i tego nie rozumieją - tyle jak dla mnie :(

Gość grrrrrrrrrr
Nawet Rowecki - kapitan czy coś tam zadźgany przez komunistów powiedział, że oni są najgorsi. Ja też tak myślę. A na drugim miejscu POLOKI. I później naziści. Na 3 mijscu jak dla mnie. Bo tak i już :(

Gość jakbyście naprawdę czytali
tyle książek o wojnie czy Żydach to wiedzielibyście że te kwestie nie są czarno-białe. W naszej wolnej ojczyźnie ukazuje się sporo różnych światopoglądowo książek - od głupawych teorii spiskowych przez popularnonaukowe książki dla uczniów po opracowania naukowe. A Wy się nasłuchacie kombatantów z AK, księdza, nawiedzonego nauczyciela historii i macie pojęcie o naturze wszelkich nacji.