Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wacek placek

polak w UK nie ma szans poznac dziewczyny...

Polecane posty

Gość Lookas
A swoją drogą, to gratuluję dotychczasowych doświadczeń z polskimi facetami. Musisz być chyba z Rzeszowa, hehe

Gość wacek placek
i feel sorry for her. daje sie zruchac jakiemus angolowi, bo jej zamachal funtamy przed jej pierdolonym ryjem.

Gość I am so sorry for you
z rzeszowa?? alez skad...ale jesli tam mieszkaja faceci twojego pokroku to lepiej sie trzymac z daleka od tego miasta.

heh wacek rzucila cie no i co? Powod zeby sie zalic na BABSKIM forum?? jaki z ciebie facet

Gość Lookas
Przecież to typowy przekrój psychologiczny Polki w UK

Gość wacek placek
I teraz muszę sam walić gruchę :-(

Gość Lookas
Chyba tak zrobię, bo wybór pomiędzy pasztetami made in GB a rodzimymi dziwkami nie jest porywający

i dobrze zrobisz. W PL napewno czeka kolejka na twoje funty zarobione na zmywaku

Gość Lookas
Ty myślisz, że twoje funty zarobione na ulicy sa lepsze?

Gość Lookas
Przy czym pojęcia ulica nie traktuj zbyt dosłownie. Daj się ponieść fantazji :-)

ooooooooo czyli jednak zmywak?? biedaku. O moje funty niech cie glowa nie boli.

Gość Lookas
Nie martwię się podobnie, jak i o twoje pośladki. Jesteś tylko pucharem przechodnim, wczesniej czy później i tak wylądujesz na śmietniku.

Gość dfgdgzdg
zalosne polacy sa zazdrosni maja marne prace w uk i wiedza ze nie sa nic warci a polki sa madre w uk (nie wszystkie oczywiscie) i wiedza jak sobie lozyc zycie i zyc dobrze w uk a polakow zazdrosc i zawisc zzera! polki dla polakow!!?? nie w tym swiecie te lepsze polki wiedza czego chca i wiedza gdzie tego szukac i to na pewno nie jest zakompleksiony polaczek

Gość wacek placek
z tą gruchą to podszyw zajebany. pierdole te kurewki ktore leca na brytyjskie funty. przeciez ci goscie chca je tylko zruchać, nic wiecej.

masz srebrna kule czy jak?? a moze ty wrozka jakas?? Zwazajac na to, ze jestem mezatka smietnik mi nie grozi, ale tobie...smietnik to za dobre miejsce dla takich jak ty.

Gość Lookas
Polki są mądre w UK. Ta wasza "mądrość" jest powszechnie znana, tylko trochę inaczej na nią mówią. Hahahahaha

Gość wacek placek
Jak się Angole nacieszą polską egzotyką, to faktycznie egzotyka trafi na śmietnik.

Gość dfgdgzdg
jesli chca nas tylko przeleciec to po co kupuja z nami dom za 400tys funtow, splacaja z nami raty i mieszkaja z nami ? jak w moim wypadku ?? po co ? dla bzykanka? czy moze jest nam razem po prostu DOBRZE ?

bla bla bla...wiecie co znam mnostwo mieszanych szczesliwych malzenstw, par gdzie kobieta jest polka. Gdzies nawet czytalam, ze polacy maja problem z otwarciem sie na kobiety z innych krajow. Poza tym ktora chcialaby zaniedbanego, smierdzacego piwskiem polaka.

Gość Co z tą Polską
"a polki sa madre w uk (nie wszystkie oczywiscie) i wiedza jak sobie lozyc zycie i zyc dobrze w uk" Tak mądra to potrafi być większość kobiet. Nie trzeba tłumaczyć o co chodzi. KAŻDY to wie.

Poprostu polacy cierpia na syndrom Ferdka Kiepskiego.

Gość Lookas
Za to większość Angoli pachnie fiołakami, Szczególnie te wieprze wyciągane z pubów prze kumpli. Żenuła

Gość dfgdgzdg
polacy smierdza piwem, uieraja sie jak wiesniacy, slabo mowia po ang io oczekuja kokosow i podwyzek za nic bo mysla ze im sie nalezy kretyni

przez kumpli a nie wywalani na zbity pysk przez ochroniarzy z czego slyna polacy

Gość wacek placek
glupoty gadasz czlowieku. tu jest dyskryminacja, mowie bardzo dobrze, moje klientki ktore trenuje sa super zadowolone. ale szef wolal awansowac jakiegos swojego kolesia bo 'swojak' a nie mnie

Gość dfgdgzdg
oczywiscie ze awansowal angola jestes w anglii a nie w polsce w PL awans dostal by polak a nie anglik w takiej sytuacji

Gość Polak z Polski
Przepraszam, że tak wejdę w słowo, ale chciałbym dorzucić coś od siebie. To, że do UK wyjechali w większości faceci bez jaj, nie potrafiący zrobić kasy i ogarnąć się w kraju, nie daje podstaw do wysuwania uogólnień na temat Polaków w ogóle, a jedynie świadczy o żałośnych doświadczeniach kobiet, które się tu wypowiadają. Wspólczuję im wszystkich ich dotychczasoych partnerów w PL. Oczywiście, myślicie, że jesteście super hiper, bo jakiś Angol zgarnął was przypadkiem, gdyż w porównaniu z 99% jego krajanek jestescie po prostu boginiami urody. Takich bogiń tu jest na pęczki. A rozłożenie nóg za granicą dla zakoticzenia się jest faktycznie nie lada mądrością. Zazdroszczę starsznie tych sukcesów.

Gość wack placek
Moje klientki z domu spokojnej starości lecą na mnie, a mój szef udaje że tego nie widzi bo jestem Polakiem, wkurza mnie to!!!

Gość czytam i sie usmiecham
witaj, na poczatek napisze bys nie odbieral tego osobiscie, ale moim skromnym zdaniem wiekszosc polakow ktorzy wyjechali do uk to prostactwo bez znajomosci jezyka. nie mowie tu o tobie, 8na 10 polakow ktorych znam, a wyjechali pasuje do tego opisu. pozostali dwaj to 1 lekarz i 1 finansista. mysle ze sam dobrze wiesz jakie sa realia, czym zajmuja sie polacy na wyspach i jaka kulture tam reprezentuja. sam sobie odpowiedz wobec tego na pytanie dlaczego angielki nie uganiaja sie za polakami. podkreslam tu jeszcze raz ze nie chce tu nikogo obraza. wyjechalo tam rowniez wielu wartosciowych ludzi, ale pewnie zgodzisz sie ze mna ze sa w mniejszosci, a opinie o polakach ksztaltuje wiekszosc. pozatym jedna nagatywna opinia rozchodzi sie srednio 10x szybciej od jednej pozytywnej.