Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wacek placek

polak w UK nie ma szans poznac dziewczyny...

Polecane posty

Gość Makintosch
Oczywiście, że 105% Polaków na wyspach to ofermy życiowe, a Polek to lale szukające okazji, by udowodnić swą "mądrość"

może mądrością nie jest ale jest skuteczne ,dziewczyna niebrzydka ( ładniejsza niż angielki ) oferuje swoje ciało w zamian za kasę co w tym dziwnego ? a że żałosne ? a kogo to obchodzi ona się usprawiedliwi tym ,że jej też się coś od życia należy i takie tam i wybierze bogatszego anglika niż polaka ,który haruje za najniższą krajową czysta ekonoma.

Gość Polak zPolski
Przepraszam, że tak wejdę w słowo, ale chciałbym dorzucić coś od siebie. To, że do UK wyjechali w większości faceci bez jaj, nie potrafiący zrobić kasy i ogarnąć się w kraju, nie daje podstaw do wysuwania uogólnień na temat Polaków w ogóle, a jedynie świadczy o żałośnych doświadczeniach kobiet, które się tu wypowiadają. Wspólczuję im wszystkich ich dotychczasoych partnerów w PL. Oczywiście, myślicie, że jesteście super hiper, bo jakiś Angol zgarnął was przypadkiem, gdyż w porównaniu z 99% jego krajanek jestescie po prostu boginiami urody. Takich bogiń tu jest na pęczki. A rozłożenie nóg za granicą dla zakoticzenia się jest faktycznie nie lada mądrością. Zazdroszczę starsznie tych sukcesów.

Gość strawberry shortcake
ja jestem w anglii od 5 lat i spotykalam sie z dwoma polakami, i moja opinai jest taka: - zero kultury, idziemy razem a on przeklina, rzuca kurwami, w restauracji nie umial cicho mowic tylko ie darl i krytykowal wszystkich dookola - prace mial na budowie, przychodzil do odmu to zamiast sie umyc odrazu to pierwsze co to w tych buciorach na kanape i piwko w reke bo musi sie zrelaksowac bo go w pracy wkurwili... wytrzymalam z nim 4 miesiace drugi: - pracowal w banku, w dziale kredytow, wyksztalcony, kulturalny , ale.....zapatorzny w siebie gogus! mysla, ze jak pracuje w banku to jest wielkim panem! - nigdy a to przenigy nie pomogl mi niesc zakupow, czasami ja dzwigalam siaty a on przez telefon zalatwial interesy, - na swieta przyjechala jego mamusia..przywiozla chyab 15 kilo walowy! ja przygotowalam duzo swiatecznych potraw, ale mamusia kazda z nich skrytykowala nawet nie probujac i jeszcze walnela tekst, ze jej synus to bedzie mial ciezko w zyciu z taka kucharka..... wytrzymalam z nim pol roku tera zjestem z barzylijczykiem i nigdy przenigdy nie zamienie go na polaka!!!!!!!!!!!!!

Gość Lookas
Brazylijczycy mają podobno więcej luzu w rajstopach :-)

Na przykład myje naczynia, wynosi śmieci, pastuje schody w garsonierze, zamyka po sobie klapę na WC i śpiewa przy goleniu. Wystarczy?

Aha, a co najważniejsze depiluje się na jajkach!

myślałem że trochę więcej się dowiem o twym lubym ,ale OK Tylko jedno ,ale ..fakt że trafiłaś na 2ch facetów którzy ci nie przypadli do gustu nie świadczy że Wszyscy polacy tacy są tylko puki co tych 2ch. Tak na przyszłość

Gość True lies 2
To, co w PL nikt by 2m kijem nie tknął, u Angoli schodzi jak spod lady. Oto cała prawda sukcesu i mądrości naszych rodaczek w UK

Gość kaskadka
coz to i tak lepiej niz polacy. Ani w Pl ani w GB nikt kijem przez szmate by nie tknal takiego

Gość hehe z tym kijem to prawda
alae oczywiście sa wyjatki potwierdzajace regułe

Gość zgadzam sie hhhahahaa
"coz to i tak lepiej niz polacy. Ani w Pl ani w GB nikt kijem przez szmate by nie tknal takiego" 2

Gość wacek placek
depiluje sie na jajkach? lubisz takich? a ty masz wygoloną picze? a wali cie od tylca?

Gość oczywiście wiecie
że piszecie sami o sobie? w końcu Polacy jesteśmy, prawda? tylko każdy tak jakoś jest bardziejszy od innych, bo wzniósł się ponad to "bagno". a tak naprawdę cały czas taplacie się w tym samym bajorku. co to za pier..., że za granica dupy daje? a w kraju mało zdzirek co za tani grosz się wypinają? i z drugiej strony- faceci lenie i śmierdziele są wszędzie i w kraju i na emigracji więc nie wydziwiać bo wystarczy się przejść po mieście żeby takie dziadostwo spotkać. ogarnijcie się trochę co do autora- na podstawie jednej dziewczyny wystawiasz wszystkim opinię? gdyby w Polsce Cię zdradziła to coś by to zmieniło? bo wiesz, w Polsce też są ludzie którzy zarabiają więcej niż Ty. a o awansie nie truj jakbyś nigdy przedtem nie pracował bo niemal w każdej firmie masz taki motyw, że dupowłazy idą w górę.

Gość wtfwtf
eh kurwa cale podsumowanie polakow w UK ( no ok, wiekszosci) na tym topiku. Tylko sobie nawzajem byle nawciskac i nawrzucac ...

Gość wacek placek
bo glupia dziwka zostawila mi, dawala sobie lizac pizde przez jakiegos ekonoma, chuj mu w dupe

Gość oczywiście wiecie
powtarzam pytanie- cz w Polsce by tego nie zrobiła? z lepiej zarabiającym? co by ją powstrzymało? wiem, niektórym odbija jak "wielkiego świata" lizną, ale to już taki charakter. pewnie i tak by to zrobiła prędzej czy później. pozbieraj się i nie biadol na pannę, bo nic Cię z nią już nie łączy.

Gość True lies 2
Sądząc po wypowiedziach kolegi wacek placek, to i tak dziw, że nie zerwała z nim w dzień po, jak go poznała. Przecież widać, że facet prostak od pługa.

Gość no nie a mogla
korzystac dowoliz twojej trenerskiej pyty... ps trzeba robic doktorat z ekonomi i bedzie git

Gość oczywiście wiecie
powtarzam pytanie- cz w Polsce by tego nie zrobiła? z lepiej zarabiającym? co by ją powstrzymało? wiem, niektórym odbija jak "wielkiego świata" lizną, ale to już taki charakter. pewnie i tak by to zrobiła prędzej czy później. pozbieraj się i nie biadol na pannę, bo nic Cię z nią już nie łączy.

wacek, a co ty ciągle o tym ruchaniu jej przez innego tak się rozpisujesz ? a ty jej nie ruchaleś ? może dlatego Cię zostawiła :D

Gość Marazm
Przygnębiające jest to, jak wiele kobiet miało do czynienia z chłopo-robotnikami w Polsce. I myślą, że tylko tacy są.

Gość a poco ci laska z uk
wiekszosc to bazyle ktore przyjechaly za chlebem jak wszyscy. ladne laski zostaly w polszy bo maja fagasow co ich worza swoimi bmw

Gość a poco ci laska z uk
wiekszosc to bazyle ktore przyjechaly za chlebem jak wszyscy. ladne laski zostaly w polszy bo maja fagasow co ich worza swoimi bmw

Gość True lies 2
Przygnębiające, że tak wiele kobiet miało doświadczenia seksualne w Polsce tylko z chłopo-robotnikami. W tym kontekście kazdy Angol, byle mył zęby, jawi się wręcz manną z nieba.

Gość wacek placek
ruchalem, oczywiscie. trenuje ale nie biore koksu wiec wzwody mam jak najbardziej ok. potrafilem ruchac przez 3 godziny, minete walilem, wszystko...

Gość wacek placek
ale jak zdzira daje sie ruchac jakiemus anglikowi teraz to juz nie moj problem.

jak dawała się ruchać tobie to była ok, a jak innemu to zdzira ? :D rozumiem czemu cię zostawila, tez bym to zrobila, bez względu na narodowość

Gość wacek placek
dawala sie rżnąć bo byla moja dziewczyna!