Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wacek placek

polak w UK nie ma szans poznac dziewczyny...

Polecane posty

mieszkam w uk. to prawda ze na ogol polki wola mezczyzn innych nacji, ale czesto okazuje sie ze przepasc kulturalna jest nie do przeskoczenia.

Gość wacek placek
moja daje sie teraz rznac jakiemus anglikowi. ciekawe czy minete jej potrafi zrobic, tak jak ja robilem.

Gość skddasd
zalosne

Gość WalkingWithAnts
Powiem wam ze Anglicy sa o niebo lepsi od polaczkow, smierczacych piwskiem i voda dzien w dzien, budowlancow czy zmywakowcow, a plotki ze polski to kurwy, dziwki to nikt inny ale wy drogie prostaczki rozsialiscie. Jestescie zazdrosnymi i zadufanymi w sobie moronami.

Gość WalkingWithAnts
I tu sie mylisz, wole Anglika ktory zarabia tyle samo co ten prostacki polaczek niz tego z bmw... Nigdy w zyciu nie zamienilabym mojego Anglika na smierdzacego piwskiem budowlanca z polski, a dlaczego? Anglik ma wiecej klasy i wie jak traktowac kobiete. Nie mowie oczywiscie ze kazdy polak taki jest, ale 90% polakow w UK to niestety straszne buractwo.

Gość WalkingWithAnts
A, i nie mowie o Angliku typ - dresik, adidaski i zloto na szyji, bo ci to niewiele sie roznia od polaczkow.. sa normalni Anglicy, dobrze wykrztalceni i wyznajacy wyzsze wartosci w zyciu niz zloto na szyji, najnowsze bmw dla burakow czy super imprezki w jakims dicho... niestety polaczki takie sa.

Gość WalkingWithAnts
offerma te panienki z bridge.ru to by cie nawet palcem nie tknely z twoim odorem i pustym portfelem :)

Gość bo lepszy angol z angielska
pensja

"polak w UK nie ma szans poznac dziewczyny..." po części to zrozumiałe - do uk wyjechali w większości chamki i prostaki. mieszkam od 3 lat w Austrii i tutaj jest w zasadzie podobna sytuacja - 90% tutejszych Polaków to chłopki z okolic Tarnowa, Krakowa lub górale. to samo tyczy się Polek za granicą - szmaty, prostaczki, cwaniary, dziwki. Jestem teraz z Czeszką i po tych dwóch miesiącach mogę śmiało powiedzieć: nigdy więcej Polek, nawet tych "krajowych". Inna mentalność, uroda i przede wszystkim brak powszechnego u Polek lenistwa i kurwienia się na każdym kroku

Gość kamecha popieram cie
polki to lenie, ktore by chcialy zyc za kase faceta

Gość do mi mała
a jak ktos jest porzadnym dresiarzem po studiach i po prostu lubi bluzy nike i lancuchy na szyje, silownie, golenie glowy i zdrowy tryb zycia to jest skreslony?

Gość dgdgdg
Nie rozumiem dlaczego tak "jedziecie" po mezczyznach z Polski. Jakby polskie kobiety zdecydowanie byly o wiele lepsze. Co jest tego powodem? To ze Polacy nie zarabiaja tyle co Angole? Aczkolwiek wielu Anglikow zarabia mniej niż faceci polskiego pochodzenia. A wielu w ogole nie pracuje ( tj . Anglikow ). Zreszta czy wygladają lepiej? Generalnie są bardziej otyli i czesto takze niezadbani. Zreszta bradzo duzo pija alkoholu. Byc moze wiecej niz Polacy. W moim miejscu pracy Polacy sa na poziomie; nie cuchną alkoholem lub papierosami i nie przeklinaja. WalkingWithAnts napisala "normalni Anglicy, dobrze wykrztalceni". Czy oby napewno sa oni dobrze wyksztalceni? O ich edukacji szczegolnie na poziomie podstawowym... hmm - mozna polemizowac. Inny cytat "a plotki ze polski to k**wy, dzi**i to nikt inny ale wy drogie prostaczki rozsialiscie" - niestety to nie tylko chlopaki z Polski tak mowia ( slyszalem to od mezczyzn z takich panstw jak: Francja, Brazylia, Bangladesz , Niemcy, Albania, Uki kilku innych ). A wiecie jak mi glupio tego sluchac. Swoja droga co cudzoziemki mowia o Polakach? Sadze ze i tak prawdy byscie nie napisaly. Tylko uzylibyscie nagatywnych opisów. "Anglik ma wiecej klasy i wie jak traktowac kobiete" - czy aby napewno? Przepuszczanie kobiet w dzwiach, pomaganie podnoszenia bagazu na schodach czy ustepowanie miejsca potrzebujacym - kto jest w tym przypadku wiekszym dzentelmenem, Polak czy Anglik? Kto mieszka w Uk ten wie ze Polak. Swoja droga Polacy bardziej znaja sie na roznego rodzaju naprawach i sa bardziej wierni niz Anglicy, ktorzy sa czesto tzw. wiecznymi dziecmi.

Gość Kent.....
pozwole zabrac glos w tej dyskusji. Jestem w szoku jak mozna uogalniac i generalizowac. Wielu twierdzi ze do UK wyjechala samo prostactwo i faceci co nie umieli sobie poradzic w Polsce....inni mowia natomiast ze Ci malo zaradni zostali w kraju....bzdura! Wyjechal caly przekroj spoleczenstwa,naszego spoleczenstwa,tacy poprostu jestesmy i tacy sa Anglicy,Niemcy i kazdy inny narod. Nikt tak nienawidzi Polakow jak inny POlacy,,,,ludzie co jest z wami? zebysmy sie chociac troche trzymali razem jak np. Zydzi to bylibysmy potega. Sam wyjechalem i teraz dowiaduje sie jakim to zerem i nieudacznkiem jestem...Ciekawe dlaczego nikt nigdy nie ma odwagi mi tego powiedziec w oczy... Co do Polek w UK to ....znam i te porzadne jak i te puszczalskie,tak samo jak w Polsce. Ja sam bylem przez dluzszy czas z "nie Polka" i musze powiedziec ze w zwiazkach mieszanych czegos brakuje,teskni sie za tym co swoje,do pewnych schematow,sposobu myslenia ktory ma sie we krwi i zna od dziecka,przynajmniej ja tak mialem....teraz jestem z Polka i jestem najszcesliwyszy,m czlowiekiem na ziemi Pozdrawiam Wszystkich i zycze Wesolych Swiat

"(...)Wy wszyscy jesteście pojebani! Was nie można sądzić, was... was trzeba leczyć!" tylko polak/polka potrafi tak dojebać polakowi/polce. po kolei. fenomen polek. czy ja wiem czy fenomen. 3/4 przypadków to pewniak. dwa, trzy drinki i do domu. dlaczego angol/pakistanczyk itd. zna się lepiej na prawach obywatelskich. wie gdzie i jaki dokument złożyć. poza tym im, w większości przypadków nie przeszkadza, dziecko kobiety z poprzedniego związku. niestety polki uciekają w objęcia innych, przez nas samych. nie doceniamy ich. tracimy. doskonały przykład tutaj padł. dwa nieudane związki z polakami i "przesiadka" na brazylijczyka. żaden to dla mnie ewenement, że sobie chłop jajka goli. kiedyś rozmawiałem z moją współlokatorką angielką. powiedziała, że nie ma nic przeciwko polakom. lubią piwo tak samo jak anglicy, tylko dziwiła się, że my pijemy chętniej w domu, a nie w pubie. powiedziała mi, że myślała o mnie jak o potencjalnym facecie, ale wystraszyło ją, to że cały czas mówiłem, że jestem tu po pieniądze, a swoją przyszłość wiążę z Polską.

nie mui ale jakby mial i kase i duzego penisa to.. ehh marzenia scietej glowy, wystarczy zeby kase mial i byl obrotny tzn potrafil dobrze obracac..

Gość fdgdfsg
A po co ci Polka czlowieku !?

Gość dgdgdg
hej niepokorny czyje to piersi

Gość bo polki w uk to glupie
niewyksztalcone wiesniary z wsi na wschodzie Polski, ktore mysla ze w UK zlapia bogatego meza. oczywiscie mowimy o typowych Polkach w UK

Gość dgdgdg
hej ty wyzej nie obrazaj ludzie ze wschodu Polski WSZYSCY GENERALIZUJEMY

Gość adam423
po co polakowi angielka ? one sa takie brzydkie , polki sa 100 x bardziej sexowne i 100x bardziej wymagajace , i sadze ze to co on napisal to nieprawda.

Gość hej wacku .....
Polki to juz w ogole tam sie rozbisurmanily... olewaja Polakow, bo wiedza ze Anglik wiecej zarabia, sa ladne, to tez beda rozchwytywane... masakra... Nie chce byc zlosliwa ale powiem kilka rzeczy 1/ mam kolezanke ktora TYLKO Polakow szuka i nie spojrzy na angola - 2 inne preferujace Polakow Ja NIE I potwierdza sie moja teoria- ta co chce Polakow caly czas dostaje od nich kopa w pysk, za przeproszeniem Ladna wysoka dziewczyna Ilu ja kolesi olalo na ktorych jej zalezalo... szkoda gadac Najpierw- ZACHWYCENI !! A POTEM odwalaja maniane - laska jezdzila do Polski bo kolesia w ktorym sie zakochala zachcialo sie studiowac w szkole ofecerskiej ,,, jezdzila organizowala hotele, PLACILA ona (on niby chcial zwracac ale ta szkola koszowala go tysiace wiec nie chciala brac kasy ...) Zloto nie dziewczyna - zero materializmu ! Wrecz oddalaby co ma ! I co ? Koles qrwa NIEZDECYDOWANY ..... BO TO .. BO TAMTO ... ALE jak mu zle, to ja na gg zaczepia ... INNEGO poznala- tez niby byl zakochany ... potem zaczal krecic z inna w Polsce .... miala nawet ochote dla niego wracac ... Inny - niby zakochany - przyjechal, juz mu sie chcialo z nia do lozka po pierwszej randce... mozna mnooozyc przyklady Ja mialam to samo- i powiedzialam/: dosc Polakom I trzymam sie tego. Mma chlopaka, niewazne ile zarabia, wcale nieduzo, zarabia troszke wiecjej niz ja .... na nic nie lece bo nie moze mi zaoferowac nic NADzywyczajnego.... Takie moje zdanie - Polacy to zdrajcy, latwo zmieniaja zdanie ... nie mozna na nich polegac, nie chca sie wiazac na stale... ciagle szukaja lepszej, ladniejszej .... bardziej blond ..... itd itp ... NIE wszyscy - ale jakbym miala generalizowac to tak ! Kolezanki nie przekonalam, znow wynalazla jakis polski wynalazek ... juz nia ponoc bardzo zauroczony...ciekawe jak dlugo ...

koleżanko wyżej przeczytaj wszystkie wypowiedzi, a nie tylko pierwszą. mogę się założyć, że angielki narzekają na angoli. Niemki na Niemców itd. nie będę pisał ile ja miałem chujowych akcji z kobietami. same polki. ale nie mam zamiaru tu generalizować. Nie wyobrażam sobie życia, z kobietą innej narodowości. Jak kiedyś jedna pani ładnie to napisała - "chcę aby moje dziecko dowiedziało się co to był komunizm i z czego bierze się dowcip w filmach Barei. aby tata nauczył go wierszyka "Polak mały" tak mniej więcej ta kobieta napisała. szkoda, że koleżanka zauroczona, bo przedstawiłaś ją zachęcająco do poznania jej. życzę powodzenia koleżance, a Tobie spokojnych świąt.