Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jebłam

czy takie usługi są w ogóle dostępne?

Polecane posty

Gość no jebłam

mam nokię n70, która jakiś czas temu mi padła, od siostry dostałam identyczną komórkę, którą kiedyś używała ona, problem jest taki, że jej obudowa jest lekko mówiąc chujowa, zarysowana, pęknięta, do tego jakiś kupny plastik. tak sobie wykoncypowałam, żeby przełożyć obudowę z mojej zdechłej nokii na nokię siostry. problem jest taki, że nie wiem jak to zrobić, bo boję się, że rozwalę drugi telefon, siostrze nie dam, bo rozwali tym bardziej, faceta, który się na tym zna nie mam, więc pytam czy jakiś serwis mógłby mi taki szacher macher wykonać? istnieje coś takiego? :o

Gość no i to jest lipa
Bezproblemowo wystarczy zestaw śrubokrętów za 14zł i instruktaż wideo lub dowolny serwis tel. komórkowych do zrobienia na miejscu w 10-20 min.

Gość no jebłam
a tak jeszcze głupkowato spytam, czy jeśli komórka siostry była kupowana na allegro, czyli nie jest to żaden telefon z punktów gsm czy przysługujący z umowy to mogą mnie za to zajebać, jeśli się z nim gdziekolwiek pokażę? :D (nie znam się na tym, także pytam z ostrożności.) no i to jest lipa, dzięki, niby banały, ale ze mnie to żadna złota rączka :P

Gość no i to jest lipa
Jeśli będzie super inwigilatorem ... bla bla bla Szczerze to w serwisie nie sprawdzają takich rzeczy jak legalność telefonu . Warto popytać o możliwość naprawy uszkodzonego telefonu o ile nie pływał w sedesie lub wannie to szansa naprawy jakaś jest ew sprzedać go w serwisie na miejscu .Obudowa to koszt 20-40zł.

Gość no jebłam
nie no, wszystkie dowody zakupu mam, także mam nadzieję, że jak coś to nie ja pójdę siedzieć :D co do zdechłej nokii, facio w serwisie strzelił mi cenę 250 złotych za naprawę, więc się przeżegnałam i podziękowałam :o znalazłam na youtube instruktaż rozkręcania, jestem na dobrej drodze do ogarnięcia jak się za to zabrać, dzięki za pomoc :classic_cool:

Gość no jebłam
ej, mam jeszcze jedno pytanie. na pudełku tego telefonu brakuje naklejki z numerem imei, numer imiei z kombinacji *#06# zgadza się z tym pod baterią, ale nie wiem czy zgadza się z pudełkiem, a wyczytałam, że jak nie ma naklejki to znaczy, że sprzedawca ma coś na sumieniu :o czy to znaczy, że ktoś ten telefon po prostu ukradł? panikuję jak chuj, chyba zostanę bez telefonu :o