Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie przypadek

Psim obowiązkiem mężczyzny z klasą jest płacenie za kobiety

Polecane posty

Gość biedne dziecko
Ale co z ciebie za kobieta skoro jesteś mściwa.....

regres to wysyłaj fote w czapeczce " a może byś chciała w kubraczku .. :P

Gość dfrgfg
Biedne dziecko - dlatego wlasnie kobiety za zdrade byly tak surowo karane... Jednym sie udawalo a drugie konczyly kiepsko.... Na jakiej podstawie ten wniosek ? Czytam w twoich myslach ;)

Gość biedne dziecko
Na jakiej podstawie ten wniosek ? Czytam w twoich myslach Standard. jak nie można czegoś wyjaśnić bez poddawania tyłów to należy iść w myślenie magiczne albo projekcyjne... na mnie takie zagrywki nie działają, za to pokazują mi jasno poziom rozmówcy :classic_cool:

Gość This is it.
Prawdziwa kobieta z klasą źle by się czuła żeby facet za nią płacił

Gość This is it.

Gość This is it.

*Sami* 10:27 [zgłoś do usunięcia] farfocel_ewa_farfocel ---nie lubię prawiczków,mam do tego prawo. Co do tego bogatego faceta ,tez mam inne zdanie ,PO pierwsze trafiłaś na zakompleksionego gnoja z kasą .PO za tym nie łączyła Was miłość ----znudziło Ci sie bycie kopciuszkiem wiec odeszłaś. Nie lubisz prawiczkow. Masz do tego prawo. OK. NIE WNIKAM. A co do bogatego faceta - wcale a wcale nie jest zakompleksiony, jest dobrym i wartościowym człowiekiem , tylko przez te lata , które się dorabiał pojęcie wartości pieniądza się zmieniło. Pieniądze to dla niego rzecz nabyta , jak twierdzi. Dzisiaj są jutro ich nie ma - a jeśli dzisiaj są to z tego korzysta. Oczywiście że nie łączyła nas miłość. Tego nie powiedzialam przeciez. Ja bym to raczej jakąś chemią nazwala. I wcale nie dlatego odeszlam ,że znudziło mi się bycie kopciuszkiem. Bo wcale tak nie jest. Nie dawał mi nigdy odczuć ,że jestem gorsza. Wręcz przeciwnie. Czułam się jak księżniczka. I to nie w odniesieniu do prezentow - bo z zasady nie przyjmuję żadnych prezentow - ale w odniesieniu do tego jak mnie traktował. Glupie otwieranie drzwi od samochodu kiedy wysiadam czy wsiadam. Za każdym razem... O p[dnoszeniu czegokolwiek jak upadnie nie wspomne, podawaniu płaszcza, podsuwaniu krzesła... tu bym mogla elaborat napisać. Dla mnie to była naprawdę trudna decyzja - ale jestem osobą , ktora ma popieprzone chore ambicje, chce dojsc do wszystkiego sama ... A tego z nim się połączyć nie dało... To tak jak podciąć skrzydła... Wiem ,że ciężko to zrozumieć, ale miałam takie dziwne poczucie..................

Gość dfrgfg
Widać skoro nie podważasz mojej tezy dotyczacej "zemsty kobiet" a jedynie pytasz na jakiej podstawie wnioskuje, iz tak mozesz myslec to dalej moge przypuszczac, ze taka mysl mogla ci towarzyszyc a skoro tak jest to strzelilem w dziesiatke. Powtarzam strzelilem bo oczywiscie umiem czytac w myslach kobiet jedynie twarza w twarz podczas kolacji przy swiecach. Ale coz w tych pieknych okolicznosciach natury jakie sa w tej chwili musialem posluzyc sie swego rodzaju blefem by nastepnie po twoich kolejnych wypowiedziach stwierdzić iż mialem racje. A zatem za chwile napiszesz ze racji nie mialem co juz bedzie tez kolejnym strzalem w dziesiatke gdyz oczywiste jest ze po pierwszej czesci tego posta tak bys napisala. Ale skoro tez juz napisalem w drugim akapicie ze bys zaprzeczyla odnośnie mojego strzalu dotyczacego "zemsty kobiet" to tez wiem ze wcale nie zaprzeczysz mojej racji a jedynie znowu zapytasz o podstawy mojego kolejnego strzalu badz tez napiszesz cos jeszcze nieprzywidywalnego zeby mi pokazac ze jestes nieprzewidywalna. Oczywiscie ja wiem ze jestes ale mozemy sie bawic dalej ;)

Gość biedne dziecko
na podstawie twojego postu mam ochotę li i tylko złozyć ci życzenia noworoczne i świąteczne - aby w tym nadchodzącym roku udało ci się poskromić potrzebę bycia oboma stronami dyskusji jednocześnie :P bo To zawsze prowadzi do wypaczenia rzeczywiowistości i kreowania świata który nie ma nic wspólnego z aktualnie istniejącym obok ciebie 😘

farfocel_ewa_farfocel --wierze,po prostu to nie był facet przy którym chciałaś spędzić resztę życia:)

Gość dfrgfg
biedne dziecko - do biedne dziecko a moze bys chciala ze mna podyskutowac przy swiecach ? ^^ oczywiscie ja tez ci skladam najserdeczniejsze zyczenia swiateczno noworoczne kimkolwiekk jestes ;)

Gość biedne dziecko
nie, nie chciałabym z tobą dyskutować, bo nie lubię jak ktoś gra z dyskusji JEDNOCZEŚNIE swoją i MOJĄ rolę. Świece nie mają nic do rzeczy, mnie bez różnicy czy kominek przy świecach czy kafe...cecha jest dla mnie mało strawna ;) 🖐️

cyt.: *Sami* farfocel_ewa_farfocel --wierze,po prostu to nie był facet przy którym chciałaś spędzić resztę życia Chyba jeszcze nie spotkałam takiego , z którym bym chciała... :( Albo mam niefart, albo po prostu szukam Bóg wie czego i Bóg wie dlaczego... Ja to nie wiem na czym mi dupa jeździ :P:P:P hihihihihi Sami, i bardzo zazdroszczę tym, którzy takie połówki na resztę życia spotkali .... :)

Gość dfrgfg
Ależ bidulko to tylko - sztuka retoryki....

cyt.:*Sami* Ewuś ja nie wierzę w miłość i połówki.Tak sie lepiej żyje ale numer , wczoraj prawie identyczny tekst jak ten wyzej napisalam w smsie........................................ chcialabym wierzyc ze sie lepiej zyje ... Ale czy tak jest naprawde ? Czy naprawde sie lepiej zyje? echh

Gość dfrgfg
ma sluzyc persfazji i w tym celu jej uzylem a stosuje sie rozne techniki.

Gość onaaaa123456
A ja nie chcę by mój chłopak za mnie płacił, a on za każdym razem to robi... Ja nie pracuję on tak, ale to nie znaczy że musi mi wszystko fundować, szczególnie że dowozem też on się zajmuje. Jak przekonać go, że powinniśmy płacić każdy za siebie?