Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbgfbgfbfbfgbgf

co zrobic zeby facet nie zdradził nigdy?

Polecane posty

Gość cris22
ja nie uznaje zdrady. jestem pieprzonym samotnym melancholikiem :( szukam tej jedynej, dla której mógłbym poświęcić całą swoją uwage i z wzajemnoscią. eh, może ten los się kiedyś do mnie uśmiechnie...

Gość perełka200
Ja mam faceta i wierzę że on mnie nie zdradzi bo on się zdradą brzydzi. Sam wcześniej został zdradzony przez swoją żonę. Nie mógł jej wybaczyć i rozstali się. Nie potafił już się z nią kochać.

Gość gość
Wystarczy sie starac dbac i sprawiac zeby czul sie wyjatkowy moj maz jak urodzilam pokochal mnie jeszcze bardziej. Taz ze dziewczyny jesli nie chcecie byc zdradzane to sie starajcie bo my od facetow wymagamy wiele wiec dajmy to samo od siebie... pozdro

Gość gośćIskierka
Dobre jedzenie i dobry seks,urozmaicony,namiętny(w zależności co lubicie,bądź otwarta na jego propozycje,fantazje ,sama wyjdź z inicjatywą)wtedy będzie jadł wam z ręki.Nawet jak przyjdzie mu do Glowy sprobowac z inną (kłodą)wroci skruszony i nigdy nie odejdzie.Wymagajmy od faceta ale tez i od siebie.Najwazniejsze żeby facet kochał,bo jeśli nie kocha to wszystkie starania pójdą na marne.

Gość gość
nie istnieje pojęcie "nigdy".

Gość pep
Sorki że tak się wtrące ale zastanówcie się dlaczego dochodzi do zdrady. Mam dziewczyne z którą nie moge robić nic oprucz zwykłego stosunku. Bez gry wstępnej o ciemku itp. Raz na jakiś czas jak to w dawnych małżeństwach. Zrozumcie mnie. moja dziewczyna wstydzi sie pokazywac nago wstydzi sie masaży lizania miejsc int wstydzi się wejść do sexshopu po zwykłą gre erotyczną nawet wstydzi się isc do fryzjera. Za bardzo ją kocham by zmienic dziewczyne a za mało mi odwagi by zdradzić heh macie jakiś pomysł na rozwiązanie problemu

Gość gość
Widzę tutaj większość przypadków opisujących chłopaków typu "klubowicz". Sam chodzę do klubów lecz obracam się w gronie normalnych! dających dla swojej wybranki wszystko mężczyzn i nawet nie mogę czytać niektórych bredni. Moim zdaniem najlepiej szukać ideału poprzez znajomych którzy tę osobę znają i mogą polecić.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
to zalezy od natury mezczyzny od tego czy kocha od tego jaka jest wasza relacja poza tym nie kazdy facet zdradza, a takie gadanie to glupota, pomyslcie ludzie czasem o czy piszecie bo to jest zwyczajnie niemozliwe zeby kazdy powtarzam kazdy facet zdradzal

Gość paola1223009
moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest rozmowa ze swoim facetem . co wam sie w sobie nie podoba a podoba co lubicie jak lubicie ja raz w tygodniu przeprowadzam z moim taka rozmowe tzw zwierzam sie mu jak przyjaciółce .. za to sie kochamy jeszcze bardziej ;)

Gość gość
co zrobic zeby facet nie zdradził nigdy? x Wybierz porządnego mężczyznę! To tyle

Gość gość
Najlepszym zabezpieczeniem jest głębokie, mocne i długie uczucie. Kiedy się czuje, że nie chce się już nikogo innego, że chce się o tą osobę dbać, troszczyć, sprawiać żeby była szczęśliwa, zadowolona, uśmiechnięta, że chce się z tą osobą iść wspólnie przez życie, założyć rodzinę, mieć dzieci. Jeśli obie strony tak myślą, czują i do tego dążą to wtedy, to jest to, powinno się zawsze do tego dążyć, a wtedy takie problemy nie istnieją.

Gość gość
Wystarczą dwa zabiegi: kastracja i lobotomia.

Gość gość
Hmmm z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec,ze chodzi o milosc. Polecial do mlodszej gdy doszedl do wniosku,ze mnie juz jednak nie kocha. Jak moglam temu zapobiec? Nie wiem,bo stale deklarowal milosc do mnie ,az do pewnego wieczoru,w ktorym padlo-Kasiu koniec klamstw

Gość gość
Tak czytam i stwierdzam ze żeby mój poszedł w las to niech nie wraca wole być sama niż z psem

Gość gość
Ale byłam barmanka w nocnym klubie od tego czasu nie wierze w facetów tragedia oni naprawdę sumienia nie maja jak psy laza wiec powodzenia dziewczyny ja tam jestem tealistka

Gość gość
nie wiazac sie przed 30-stka

Gość gość
Ja tam nie wierze kiedyś pujdzie w las ale taka ich natura baby nie leprze jak widza ze żonaty i nadziany to lecą jak muchy do gowna wiec morał taki żeby kobieta szanowała czyjeś małżeństwo to by zdrad nie było bo facet to facet

Gość gość
Kazdy zdradza i jeszcze uwaza, ze to nic nie znaczy.

Gość gość
do Pana wyżej. Jeżeli Twoja dziewczyna jest taka wstydliwa to w sumie dobrze . Pewnie jest wierna i seks łączy z uczuciami.Jeśli się wstydzi CIEBIE to albo jest skrajnie niesmiala,albo nie akceptuje Cię tak do końca.. Spróbuj wyczuć jak jest. Jeżeli jest po prostu niesmiala to musisz zdecydowanie przejąć inicjatywę. Daj jej akceptację,miłość i zaufanie ,pokaż ze ja pragniesz,bądź dosc delikatny a jednocześnie zdecydowany. Nie zrazaj się. Jedyny pomysł na ten moment to mizianie podczas oglądania filmu i wtedy przejdź do rzeczy,nie badz nachalny jeśli będzie protestować,musisz wyczuć czy tylko się wstydzi czy nie chce (wtedy dowiedz się jaki ma powod). Albo w trakcie snu.Ona zasypia lub juz śpi a Ty zaczynasz ja lizac na dole itp. Może się otworzy jak nabierze ochoty,moze też jakis kielon na rozluznienie.

Gość gość
buhahahaha bo facet to facet jebne :D co za tłumaczenie . wychowujcie swoich synów zamiast im uslugiwac, widac ze nie potraficie tego robić więc po co się rozmnazacie? do kogo pretensje? faceci tacy są bo same na to pozwalacie. WYMAGA SIE OD ZAJETYCH A NIE WOLNYCH , w tym przypadku WOLNYCH kobiet

Gość gość
Po 1 przestancie obrazac niedoswiadczonych mezczyzn bo to wlasnie wsrod nich mozecie znalezc porzadnego wiernego mezczyzne. 150 zl to nie tak duzo a jednak mezcsyzna nie poszedl do bele kogo by to odbebnic. Docencie to. Po 2 dawajcie dobre swiadectwo o kobietach. Niewielu mezczyzn wierzy w wierne i porzadne kobiety zato wielu zostalo skrzywdzonych i zdradzonych przez kobiety jak rowniez nie badzcie rozwiazle bo takim zachowaniem nie zainteresujecie soba porzadnych i wiernych mezczyzn. Wszystko tak naprawde zalezy od tego jakie wy jestescie, co soba reprezentujecie, jakie jestescie dla mezczyzny i jakiego mezczyzne wybierzecie. Zwalanie winy na los, ze taki sie trafil lub mowienie, ze kazdy mezczyzna zdradza nic nie da a tylko pogorszy wasza sytuacje i podejscie do tematu zwiazkow.

Gość jakich mało
Ja jestem atrakcyjna i stała w uczuciach,nie zalezy mi na bogatym,lubie seks,nie jestem szczególnie pruderyjna w tych sprawach,nie zdradzilabym gdybym miala pewnosc ze partner mnie kocha i jest wierny

Gość gość
proponuje związek z gorliwym katolikiem. ludzie tak najeżdżają na kościół ale on promuje dobre wartości. facet szczerze wierny wartościom religijnym nie zdradzi.

Gość gość
Taki facet musi mieć kręgosłup moralny, zasady i ich przestrzegać, tak, jak się przestrzega Dekalog, prawo, przepisy drogowe, itp. Mam szczęście, że trafiłam na takiego mężczyznę. Oboje jesteśmy sobie wierni od 20 paru lat. I nie podważajcie z przekąsem, ze pewnie zdradzil, a ja nie wiem..Oboje jesteśmy ukierunkowani na siebie, uczuciowo i fizycznie. Inni są dla nas aseksualni. Pytanie, co zrobić? Jedna strona niewiele zrobi, obie strony muszą się szanować i codziennie traktować ukochaną osobę jako wyjątkową, nawet przy długim stażu. Nie ma nic na zawsze i na pewno, kochać i okazywać uczucie trzeba codziennie. Wspierać, troszczyc się, "nie czynic drugiemu, co Tobie niemiłe".

Gość gość
Ja byłam dziewicą mąż prawiczkiem gdy się poznaliśmy. Nasz związek jest bez tabu o wszystkim sobie mówimy nawet potrzebach seksualnych. Ja mam prawo i mąż mi zaglądać do laptopa czy komórki wspólne pieniądze itd. Mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody bo intymność to ja i mąż. Również zabezpiecza maż przed takim badaniem. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl . Często gdy partnerka idzie sama do faceta ginekologa na badanie partner uważa to za zdradę i wtedy zdradza i mu się nie dziwię.

Gość gość
Na wsi mężczyźni rzadko zdradzają to tam możesz poszukać