Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynkaaaa

Mokra głowa zimą

Polecane posty

Gość Justynkaaaa

Witam! Wyszłam z mokrą głową, bez czapki na dwór. Teraz boli mnie głowa, ale jestem bardzo przestraszona bo nie wiem czy nie mam czegoś poważniejszego. Czy coś jeszcze może się stać?

Gość Justynkaaaa
Dodam, że mam 14 lat

Gość zawsze można kupić półlitra
powinnaś teraz wystawić goły tyłek i dostać lanie za swoją głupotkę

Gość termometr rtęciowy
Głupias i tyle. Kto mądry wychodzi z mokra głowa o zgrozo bez czapki! przy temp -10 stopni. Dziecko zastanów sie trochę:O Swoją droga, dziwi Cię to, że teraz boli Cie glowa? Bo mnie wcale...

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: listonic.pl/testerka3/choinka

to co się może stać to zapalenie zatok - bardzo przykra choroba z tendencją do nawrotów, bolesne punkcje itd. Za głupotę można ciężko zapłacić :O

Gość byyyy
Trzeba dodac, że zapalenie zatok może miec wiele powiklan, niektórych bardzo poważnych, aż do zapalenia mózgu włącznie! Takze cena za te 400metrów może byc bardzo wysoka

Gość Kassis24
Dajcie sobie spokój z głupotą. Wiadomo, że popełniła błąd i koniec.

Gość moja koleżanka przypłaciła
chodzenie z mokrymi włosami na mrozie (i to pod czapką) zapaleniem opon mózgowych. Ja - na szczęście - tylko ciężkim przeziębieniem.

Gość moja kuzynka też dostała od
latania z gołą glową na mrozie zapalenia opon mózgowych a ja przewlekłego zapalenia zatok:oTo było ponad 8 lat temu i do dzisiaj mam kłopoty z zatokami:( Od tamtej pory ZAWSZE zakłądam czapkę i nie wyjdę z domu z mokrą głową....już wolę się mocno spoznic,ale miec sucha glowe niz byc na czas ale wyjsc na mroz z morą głową:PZDROWIE NAJWAZNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj,ja od mycia glowy tuz przed wyjsciem nabawilam sie chorych zatok,nikomu nie zycze takiego bolu,2 miesiace sie leczylam,na szczescie antybiotykiem,obeszlo sie bez sciagania tego syfu z zatok. I teraz mam nauczke,glowe staram sie myc przed snem,i nosze czapeczke:)

Gość alialaiii
też tak robiłam jak byłam młodsza i także mnie głowa bolala. głowa boli także jak umyjesz włosy w zimnej wodzie ale następnego dnia przechodzi. powinnas łyknąć wit c i się ogrzać w domu i wypocić i duuuużo spać, żeby organizm zwalczył ewentualne przeziębienie.

Gość gość
Ja myłem głowę co rano przed wyjściem do szkoły, kumpel mówił mi że to może przynieść mi same problemy. I w sumie... po czasie strasznie rozbolała mnie głowa miałem gorączkie straciłem przytomność Obudziłem sie w szpitalu byłem tam tydzień bo miałem zapalenie opon mózgowych jak i sepse. Lekarz powiedział że bieganie z mokrą głową na mrozie to samobujstwo

Gość gość
kłoadz sie do lozka i tyle, jestes na pewno chora