Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana2000002

Co zrobic z psem, który...

Polecane posty

Gość Zakłopotana2000002222
Słuchajcie ktos inny sie zalogowal na tamtym nicku i moge sie tylko domyslac co tu bedzie wypisywac wiec musialam go troszke zmienic. Wejde na tą stronke i dodam ogłoszenie. do konca roku mam czas.

Gość piesek jest słodki
daj tu darmowe ogloszenie, zamiast pisac bzdury w necie :O www.gumtree.pl

Zostaw mnie w spokoju podszywie. To ja jestem autorka tego topicu i nie wiem czemu tak osoba chce mnie zniszczyc. Prosze odejdz stad i pozwol mi znalezc dom dla mojego przyjaciela.

gratuluje ci inteligentnej matki !!!!!!!!!!!!! jezus sory ale jakby to była moja matka i cos takiego zrobiła to bym ją .......

Gość Zakłopotana200000222222
ok tak zrobię, a teraz uciekam bo jakis palant ma dobrą zabawe z czyjegos nieszczescia. dziekuje za wszystkie wypowiedzi

Gość mam 2 psy....
ale co jej matka ma do tego? to nie jest pies jej matki...po za tym 4 miesiace sie nim zajmowala...a ona mogla pomyslec wczesniej ze jak sie wprowadzi do mieszkania gdzie nie mozna miec psa to nie bedzie miec psa...i znalezc takie gdzie tego psa mozna miec...powinien byc prowadzony rejestr ludzi ktorzy oddają psy (zeby kolejenego wziac nie mogli...)...

Gość bla bla blaaaa
Jza bardzo kocham swojego psa, ale zostawcie matke autorki w spokoju. Ona ma prawo nie chciec psa, w końcu to duży obowiazek.

Gość można za darmo
niedługo ludzie wytepia psy, koty,zniszcza zielen zostana betonowe ulice którymi tylko samochadami beda wozic swoje smierdzace dupy bo to tylko jest teraz w zyciu tyko wazne i kazdy jest dowatrtosciowany.A koty karmia dziady i popie dolency