Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

pobil mnie moj maz

Polecane posty

Gość smutna tak jak ty
autorko tez bede sama z tego samego powodu co ty:( ja jestem za granica dzis mnie wyzwal i pobil odejde jeszcze troszke musze wytrzymac o lutego w wigilie bede sama nie robie nic do jedzenia bo po co dla samej siebie z nim nie rozmawiam i nie mam zamiaru

Gość wtfwtf
tak jakby mi maz wpierdul dal to czy kocham czy nie bym go zostawila b widocznie chuj nie kocha. I tak to jest pewnie prowokacja, a jak nie to wez sie babo idz w leb sama pierdolnij, bo juz tak namieszalas i sama sobie zaprzeczasz ze szkoda czytac. A rodz sobie dziecko w takim domu, moze tatus jemu tez zapierdoli jak za glosno w nocy krzyknie, bo przeciez on chce spac a go bachor z rownowagi wyprowadzil, nie? Marna prowokacja, albo autorka jest z jakiegos marginesu spolecznego badz ograniczona umyslowo.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
mieszkasz z nim caly czaas?? Twoj maz czy nazyczony??od razu 0planujesz rozwodf?ja tez z nim nie usiade do stolu

Gość youlka
poczytaj troche o syndromie sztokholmskim i nie oceniaj jej tak surowo...są ludzie,ktorzy potrafią zrobic szajst z naszym emocjonalnym wnetrzem...nigdy nie oceniaj nie znajac sytuacji...mozna tym niepotrzebnie kogos skrzywdzic...jestem zdania-nigdy nie rzucaj kamieniem by i Ciebie nie rzucono

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
tylko jak sie klocimy mnie pobil, tak sam z sioebie nie, wiec nie pierdol ze dziecko mi pobije jescze.. latwo sie mowi wam..

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
ja mam ten syndrom i tyle, wiec nie oceniajcie mnie tak ostro

Gość wtfwtf
dupa jestes, jasne ze ci bachora pobije lol. Pewnie do niedawna nie spodziewalas sie ze i ty w ryj dostaniesz. To sie ie bron ze dziecko oszczedzi:P Nieprzewidywalnosc ma to do siebie ze jest nieprzewidywalna. Jasne k.. ze latwo sie mowi. a czego oczekiwalas na forum? Prawda jest taka ze sama nie chcesz z tym nic zrobic , za bardzo go ochasz czy cos tam, chcesz sie plawic w tej swojej iluzji 'szczescia'. Nikt ci nie broni :P Ale jak raz uderzy, to na razie sie najprawdopodobniej nie skonczy. Ale jak jestes durna to juz twoj problem.

Gość ale ten mąż sam z siebie
nie bije , więc jest ok :D

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
???

Gość wtfwtf
lol syndrom sztokholmski to ktos dojebal :D A ciebie co jjjj, maz w piwnicy trzyma pod klodka? Przykro mi ale ten caly topik to albo nudnawa prowokacja badz tez stary znany problm babki ktorj po prostu niewygodnie zrobic cos z problemem wiec co spycha ze swiadomosci, ulagadnia go, umniejsza. syndrom sztokholmski D

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
co jest gorsze do wybaczenia pobicie czy zdrada?

Gość wtfwtf
ponaddto da sobie spokoj z ' nie ocenia blizniego'. Jezeli ktos nie chce byc oceniany to po prostu nie pisze na takim forum. Tymczasem jezeli osoba zglasza sie tutaj, i robi z probelmu widowisko publiczne... to najprawdopodobniej liczy na rozne opinie i liczy sie z tym ze moga byc one i dobre i mile i chamskie i niekulturalne. DUH

Gość wtfwtf
pobicie.

Gość youlka
moja droga-Ty nie wiesz jak ten syndrom funkcjonuje.i proszę,jesli nie znasz sytuacji autorkinie strzelaj do niej...tak jak mowie,jesli wyjdziemy,zejdziemy z drogi,nie podejmiemy kłotni-a facet trzaska nam biodro-to chyba coś nie tak.Nie mowie o kłotni od słowa do łapy ale o patologii...a syndrom ten przejawia sie głownie w szantazu emocjonalnym,ze nie jestesmy w stanie same podejmowac decyzji,zyjemy w przekonaniu,ze jestesmy do kitu,nie damy rady,jestesmy pozbawione wartosci,inteligencji,wszystkiego co czyni z kobiety kobiete...to zastraszenie słowem tak trafiającym do serca,ze trwamy w tym nielogicznym zwiazku na siłe,imitacja piepshonej love...ja juz jestem prawie po...tylko wyrok sadu czeka...ale długo sie bede z niego zbierac