Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testująca juz dziś

Dziś 25dc, owulacja była 14-15dc, czy test 10mlU/ml powinien pokazać już faktycz

Polecane posty

Gość testująca juz dziś

ny wynik? czy jeszcze jest za wcześnie?

Gość testująca juz dziś
a czy któraś z Was używała może kiedyś testów ciążowych ACON?

Gość testująca juz dziś
w takim razie mam pytanie ponieważ zrobiłam test dziś rano, ale pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego by po czasie pokazała się druga kreska jednocześnie nigdy tak wcześnie testu nie robiłam, zawsze najwcześniej w dniu spodziewanej @ i robiłam już wcześniej testy ACON i inne (Bobo, Pre test, Quick Vue czy z allegro) i nie było sytuacji by druga kreska pojawiła się po czasie nie wiem jak odczytać ten wynik, bo dodam też, że ani trochę nie czuję się ciążowo może miałaś taką sytuację? albo jakaś inna dziewczyna?

Teoretycznie w ulotce jest napisane, że max do 10min odczytać. Mi też kiedyś wyszła po pół godz druga kreska, a w ciąży nie byłam. Zrób betę w 26dc już powinna być wiarygodna, a test za 3-4dni. Słyszałam o przypadkach drugiej kreski po np. godzinie i ciązy.

Gość testująca juz dziś
chyba powtórzę test, ale dopiero w dniu spodziewanej @ jeśli oczywiście nie pojawi się;)

Gość testująca juz dziś
jeśli jesteś 5 dni przed spodziewaną @, to raczej na pewno powinnaś zrobić test z porannego moczu i najlepiej też taki bardziej czuły jak ten mój test chociaż nie ma żadnej gwarancji co pokaże, jak widać;)

Gość uuuuuppppsssssss

Gość Smutna12345
Według mnie testy nie zawsze są wiarygodne... Ja osobiscie zrobilam 4 testy i badanie krwi. Badanie wyszlo ze nie jestem i trzy testy z apteki rowniez wyszly ujemne. 4 test kupiony w kiosku wykazal ze jestem ale byl robiony w temp. -10 stopni. Byłam u ginekologa i usłyszalam ze u mnie ciazy nie widzi... Na dzien dzisiejszy jestem w kropce bo nie ma ani okresu ani dziecka nie widac.. Dziwne