Gość dlatego malo sole Napisano Grudzień 23, 2009 i nie uzywam cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0rgazm 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Nie pale. Nienawidzę ludzi śmierdzących CUCHNĄCYCH fajkami... Rzygać mi się chce Nigdy się nawet nie zaciągnęłam ... BO PO CO? By śmierdzieć? Tracić kase? Szybciej sie starzec? Umrzeć w męce na raka? O nie, ja podziekuje. Mój facet tez nie pali! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faje fuj Napisano Grudzień 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Grudzień 23, 2009 a jakie popalacie? ja pall malle super lighty koniecznie grube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klitajmestra 0 Napisano Grudzień 23, 2009 L&M Link niebieskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja najbardziej lubię Napisano Grudzień 23, 2009 Reveny miętowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 23, 2009 palę nałogowo L&M niebieskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cała-ja 0 Napisano Grudzień 23, 2009 West Silver Link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.Kmicic_ 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Accord Blue King Size Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a potem rak i stomia Napisano Grudzień 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Grudzień 23, 2009 nie pale w szkole paliłem ale rzuciłem potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zenekowik Napisano Grudzień 23, 2009 EEE Ja tam wole inne uciechy :) http://mediaboxxx.blogspot.com/2009/12/mamusia-jest-robotem-tatus-ma-w-brzuchu.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewica czysta i nietknięta 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Ja białe Davidoffy mój facet też pali, więc nikt nikomu nie śmierdzi Natalia, nie widzę nic co jest sexy w paleniu, ale musiałaś to napisać, bo jesteś projektem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumi 0 Napisano Grudzień 23, 2009 z analogami skończyłam w 2008 rok później zaczęłam elektroniczne :P ale do śmierdzieli nie wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Ja tam pale od czasu do czasu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Grudzień 23, 2009 ja palilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakówianka 0 Napisano Grudzień 24, 2009 Ja palę...właśnie w tej chwili...vougi mentolowe super light ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitaa__ Napisano Grudzień 24, 2009 ja pale ale tylko po seksie L&m linki mentole ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach