Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewica czysta i nietknięta

Kto jest palący na kafe ?

Polecane posty

ja popalam tylko jak się mocno wkurzę, czyli średnio 4 razy w roku :classic_cool: ale tak generalnie to nie popieram palenia, a czemu pytasz, ankiete robisz?:P

Gość czerstwy Czesiu
Malutka_25 schowaj te cyce:o

Ja jestem, nie jestem nalogowcem a pale bo to jest sexi, pale Capri tylko cienkie papierosy inne mnie dusza, Palic nigdy nie przestane mam to w dupie, zreszta kobiety nie dostaja raka pluc. Moja babcia pali a ma 93 lata, wiec ja pale i palic bede ale nigdy nie w domu, nie moge spac pozniej jak smierdzi w mieszkaniu, ogolnie dymu papierochow nie lubie. Pale tylko w garazu. :):) od 8 lat

Gość natalia 24 ale ty pusta
jesteś ,kobiety nie chorują na raka płuc ,boże dziecko kto ci takich bzdur na opowiadał ,ze twoja babcia nie zachorowała to nie znaczy ze inne kobiety nie choruja pustaku

no to paląca dziewico, masz szansę pozostać długo jeszcze dziewicą, bo palenie zmiejsza libido, tak, że z seksu to pozostanie ci granie w bilarda...hahahahahahahahahahahahaha. cóż, bila też przypomina męskie jaja, a kij, będzie ci się wydawało, że trzymasz fiuta..hahahahaha

Gość
odrzuca mnie zapach :O

nigdy nie paliłem z czystego skąpstwa. Jak policzyłem sobie ile miesięcznie mogę puścić w atmosferę, bez sensu, a potem jeszcze kaszleć jak idiota.....mój syn już od trzech miesięcy nie pali, wychodząc z tego samego założenia.....

Paliłam 8 lat nałogowo i namiętnie- od 2óch miesięcy nie zapaliłam ani jednego... Da się> Pewnie;)

Gość dziewica ktora pali
papierosy to dno. juz wole nie-dziewice, niz dziewice ktora na raka pali

Gość anty-palacz
nigdy bym sie nie zwiazal z kobieta, ktora pali

Gość a gdyby ta kobieta dla ciebie
rzucila palenie? to mialaby szanse? :>

Gość Anty-Palacz
Pod warunkiem, że RTG klatki piersiowej byłoby w normie, bez żadnych stanów patologicznych

Ja palę! Lubię to, smakuje mi, ale mam zasadę - nigdy nikomu nie smrodzę, nie palę na przystankach, nie żądam popielniczki od kogoś, u kogo w domu się nie pali. Palę u siebie w kuchni.

Gość i potem rak i zawał

co za roznica,bynajmniej szybka smierc.....sa ludzie co latami sie lecza z cukrzycy i powoli ich ubywa......cukier i sol zabily wiecej ludzi niz cokolwiek na swiecie!!