Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna2132312

idelna a samotna

Polecane posty

Gość samotna2132312
;/

Gość rowniez samotna
Jesli decydują się na półśrodki, albo parowanie sie po to zeby kogos miec, to oni niewiele wiedzą o związkach - bo tkwią w kontraktach, a nie związkach ;-))))) Wiekszosc ma "rację" tylko w demokracji ;-) Ale to ma niewiele wspólnego z mądrością ;-) nie zawsze wiekszość wie co jest najlepsze. rzeczywiscie trzymając sie swojej linii idziesz troche pod prąd, ale mysle ze warto ;-)

Gość rowniez samotna
oj, takich brudów nie warto prac publicznie - mezczyzni to oportunisci... I jesli wiedza z opowiesci ze moga u ciebie cos ugrac, to beda probowac... nie mnaczenia czy jestes boska kochanka czy nie-jesli mialas byc jednorazowym epizodem to bedziesz, choćbys nawet zapewniła delokwentowi seks stulecia....

Gość samotna2132312
ok ja lecę;) dzieki za opinie i rady ;)

Gość samotna2132312
niektorzy niestety wiedza o moich 'wyczynach; choc mysle, ze nie wszscy... publicznie? w sensie, internet...akurat tym sie nie przyjmuje.;)

Gość samotna2132312
to zależy...nie można uogólniać...niektorzy mając nawet 25 myslenie mają gorsze od 19nasto latków

Gość rowniez samotna
nawet 2-3 kumpele wytarcza żeby puścić farbe i news popłynie w świat ;-))) Internet w zasadzie by sie nie liczył, gdyby nie fakt że nie rozumiem po co o ty mówić? ;-) Żeby Ci coś podpowiedzieć nie musimy wiedzieć czy te krotkie historie kończyły się na gadce, 1-2 randkach, czy jednorazowym numerku ;-)

Gość samotna2132312
sama nie wiem po co piszę...nie mam komu powiedzieć to wyżywam się na forum;)

a nie pomyślałaś o czymś takim "wyżej sra niż dupe ma" ????? może po prostu ludzie odnoszą wrażenie że nie warto z tobą w ogole gadac gdyż to bedzie zaszczyt że sie do nich odezwiesz

Gość rowniez samotna
...nie chce rzucać sloganem - ale jest sporo prawdy w tym, że nie warto za szybko "dawać z siebie wszystkiego" ;-

Gość rowniez samotna
moze i diabelska ma racje, ale z drugiej strony taka lekka wynioslość to motywacja dla "typu zdobywcy", nie kazdy musi poszukiwac partnerki cieplłej i przytulaśnej ;-) Wiec nie probowałabym na sile sie zmieniać

wiecie co mam taką koleżankę.(sory za błędy ale niechce mi się pisać poprawnie jest późno:D) i ta kolezanka jest bardzo ładna, średnio inteligentna. wszedzie jej pelno. i chyba raczej ogolnie jest lubiana.ale jest bardzo malo otwarta na nowe znajomosci. dostac jej nr telefonu albo gg to "wieeelki zaszczyt".jest sama.nic dziwnego jak niechce nikogo poznac

brzydszych od siebie uwaza czasem za ludzi drugiej kategorii.dla mnie to chore bo brzydka i gruba osoba moze byc sto razy ladniejsza w srodku niz ta piekna na zewnatrz

Gość rowniez samotna
nasz obiekt badawczy akurat bardzo chce ;-))))))

po paru zdaniach które napisałaś o sobie w pierwszym poście, miałem dość. dzielnie jednak przebrnąłem do końca. NUDAAAAA! przerost formy nad treścią. zawsze tyle paplasz?

Gość rowniez samotna
no nie do konca sie zgodze ze ta cielesna otoczka jest wazna tylko dla pustaków. Jednym z aspektów zwiazku jest seks, atrudno o chemie jesli ktos nas pociąga tylko intelektualnie......

typek niepokorny luzik;P Kobita pomocy potrzebuje moze bys cos doradzil a nie wypowiadal sie nie w temacie:D

do również samotna wiesz co tak sobie myślę że niema czegoś takiego jak "wygląd niema znaczenia".to nieprawda w dzisiejszym świecie. przynajmniej mi się tak wydaje ze kazdy tylko na wyglad zwraca uwage.pozatym to mysle ze ci co mowia (nie wszyscy oczywiscie) takie wlasnie zdanie i mowia ze inteligencja ma znaczenie przede wszystkim to tak naprawde mysla co innego albo wołają o księżniczkę

heh aż sama się zaplątałam... generalnie chodzi mi oto że taki przeciętny samotny facet "z wyższej półki" chciałby i mądrą i piękną ale jakby go tak spytać to powie ci że wygląd niema znaczenia haaha śmiechu warte

Gość rowniez samotna
wystarczy spojrzec ile jest postów w dziale "operacje plastyczne" hahahaha

ja tam niewiem.używam tylko dyskusję ogólną, czasem o seksie coś napiszę...:P Autorko tematu śpisz już? Jutro Twój post bedzie na hehnastej stronie także streszczaj sie kobieto poki czas

swoja drogą to ciekawe jaka jest naprawde.w necie to kazdy potrafi byc madry.halo dziewczyno nie spij.za mloda na spanie jestes :D

Gość Alfa beta i omega
Mnie również wyślij te fotki :) to Ci coś powiem. Albo chociaż maila, to pogadamy bardziej sensownie. Tu nie dogadasz się z nikim moim zdaniem tak na dłuższą metę. Mój mail alfabetaomega@poczta.onet.pl Zgadywałbym (choć musiałbym trochę z Tobą pogadać, żeby to stwierdzić w całej pewności), że coś jest nie tak raczej nie tyle z Tobą, co z postrzeganiem Ciebie przez ludzi. Tzn. możesz sama wydawać się być osobą, która raczej jest gotowa dość powierzchownie ocenić ludzi, nawet jeśli tak w rzeczywistości nie jest. Ale mówię, to mógłbym stwierdzić pogadawszy z Tobą trochę.

poza tym, jak można o sobie samym napisać - idealna?? nie ma ideałów, tylko ludzie mający zalety i wady z którymi trzeba nauczyć się żyć.

Gość samotna2132312
myślicie, że to iż jem kupy odstarsza moich potencjalnych adoratorów? proszę o szczere wypoweidzi w tym temacie

Gość samotna2132312
nie spie jeszcze :P, to fakt, może i zgrywam mądra na forum...na żywo przynajmniej staram sie tego nie ukazywać wśród znajomych ;) Nie uważam się za idealną...taki tytuł = wiecej osob piszących