Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna2132312

idelna a samotna

Polecane posty

Gość samotna2132312
nie koniecznie duża ilość równa się ze słabą jakością...choć w tym przypadku doszłam do wniosku, że jednak to trochę jest w tym prawdy...

Gość samotna2132312
* , że jednak jest w tym trochę prawdy

Gość samotna2132312
whatever

Gość samotna2132312
Ok foty podesle jutro. Bo musiałabym teraz wgrac kreator do mojej najnowszej Zorki 5. Ale tymczasem z grubsza się opisze. Jestem blondyneczka biust 6eczka i uwielbiam mieć miedźy cyckami ogromnego patisona którego doprowadząm do eksplozji rozkoszy :)

Gość samotna2132312
mogę wysłać, i tak już mi to obojetne...choć z drugiej strony po co Tobie zdjęcie. ja juz tez w tym swojego interesu nie mam, bo wiem swoje...fajnie wyglądam, a feceta brak ;p

wiecie co z reguły tak jest że te dziewczyny idealne przyciągają facetów na jeden raz albo takich naprawdę pokracznych i w ogole "nie teges" . sama sie z tym spotkalam w moim otoczeniu i musze przyznac ze to dziwne. bo niby ladna ale jednak cos nie tak

ale pewnie nie wiedza jaki to tak naprawde jest...hihihi fajny temat.przynajmniej nikt sie nie wyzywa.puk puk nie zapeszam

typie niepokorny - dokładnie tak, u Wiecha :D W gawędach, czyli okolice lat pięćdziesiątych dwudziestego wieku. Stąd moje zaskoczenie :) A propos, faktycznie to są najładniejsze piersi kafe. Nawet ja mam brzydsze :D

to Ty lekko licząc masz ok 80 lat. ;) fajne, fajne. nie moje niestety. ;) na żywo tez niestety nie widziałem. bardzo bliskie ideałowi. nie wiem jak się sprawują w praktyce, ale ujrzeć takie dwie bombeczki podrygujące centymetr nad twarzą.. :D

typie - to jeszcze kilka zer dodaj :P Wczoraj czy przedwczoraj ich właścicielka skarżyła się, że jakiś palant uznał je za zbyt małe. To też pamiętam ;)

hmmmm ale wracając do tematu...moze tak co?:P Czy nasza autorka nie pomyslala o tym zeby troche wyluzowac z tym wszystkim i po prostu więcej się usmiechac, Nie skakac ze swoja inteligencja i umiejetnosciami za bardzo itp

zupcio pomidorowa mowilam do autorki ale do was tez jak chcecie to dajcie linka do fotki jakiejs:D

tak, tak zupko. mam ten temat w ulubionych. ;) nadal nie jestem do końca przekonany, czy tamten temat to nie prowokacja, z fotka z netu.

a ide sobie spac kochani.lubie pomidory heehe:) a tak powaznie to zapisuje ten temat w ulubione i siadam jutro i gadam dalej.pa

diableska - otóż właśnie widziałam, że do autorki ;D Hmm, moim zdaniem autorka odbierana jest jako zarozumiała, nadęta księżniczka. Może dzisiaj szczególnie jeżdżę po ludziach, ale nawet gdyby nie, moje zdanie by się w tej kwestii nie zmieniło. Poza tym jak na młodą pannę, to z językiem nie najlepiej :O A to by mnie odrzuciło na kilometr, choćby była najpiękniejsza na świecie. Najmądrzejsza, logicznie, być nie może. Chociaż! Osobiście znam przypadek, kiedy to piękna, mądra dziewczyna nie mogła znaleźć chłopaka. Wreszcie jej się udało. A co było powodem? Łykała żelazo (przepisane przez lekarza) i okropnie pachniało jej z ust. Ja sama nigdz tak blisko niej nie byłam, żeby to poczuć, ale relacje były straszne :D Później, po kuracji, przestało i chętni się znaleźli :D

"(...) Hmm, moim zdaniem autorka odbierana jest jako zarozumiała, nadęta księżniczka. Może dzisiaj szczególnie jeżdżę po ludziach, ale nawet gdyby nie, moje zdanie by się w tej kwestii nie zmieniło. Poza tym jak na młodą pannę, to z językiem nie najlepiej A to by mnie odrzuciło na kilometr, choćby była najpiękniejsza na świecie . Najmądrzejsza, logicznie, być nie może. " kiwam głową z potwierdzeniem. mój ubogi zasób, słów nie pozwolił mi tak świetle naświetlić tematu. jeśli w porę zrozumie swoje błędne podejście do relacji damsko-męskich, to będą z niej ludzie jeszcze. co do Twojego osobistego przypadku, to mam kolegę który "pokłócił się" z pastą i szczoteczką do zębów. ;) kobietę ma z wyglądu atrakcyjną. nie wiem, czy ona też pokłócona jest.

O jejku, rozmowa z nim zdecydowanie nie należy do największych przyjemności dnia. Jeśli dziewczyna z nim niepokłócona, to nie wiem, czy żałować, czy gratulować.