Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna2132312

idelna a samotna

Polecane posty

Gość samotna2132312
tak tak, jest chora psychiznie, zapatrzona w siebie samotna egoistka;)

a czemu chora psychicznie? jak tam się czujesz droga autorko po przeczytaniu tych cennyh rad?:D

Gość samotna2132312
chora psychicznie? bo jestem chora...a dlaczego to nie wiem bo jeszcze niezdiagnozowano...cięzki przypadek ogólnie..;( NO źle sie czuję, stłamszono mnie i w ogóle ;( Moje ego zmalało do zera ;(( ;) :D

Gość samotna2132312
tak to GG, lubię uprawiać sex zabwy przez internet ;) stąd ten nr w moim nicku, oczekuję tego, by osoby chętne na 'co nieco' pisali do mnie po nocach:)

Gość samotna2132312
marna prowkacja jak i marne pytanie;)

Gość cmentarna oragne342
o ja pierdole!!! ja to czytam i wlasnym oczom nie wierze!!!albo masz pojebana glowke albo moje soczewki szwankuja i pokazuja mi iracjonalne teksty na komputerze:D jaka jestes kurwa piekna?! no kurwa pokaz swoja jape, chce zobaczyc ten osmy cud swiata:D zaloze sie ze jestes zwykla i pospolita suka ktora ma sie za chuj wie co...i pierwsze slysze zeby faceci woleli brzydsze od ladniejszych...za moim przecietniara wg jego gustu latala 2 lata a miala zajebisty charakter itp a nie umial sie w niej zakochac... nie slyszales wypalony mozgu ze o gustah sie nie dysktuje? skad wiesz jakie te "mniej urodziwe" sa tak naprawde oceniane w oczach tych facetow ktorzy cie zlewali?!moze wg ich mniemania sa o niebo ladniejsze i sexowniejsze od ciebie!i nie pierdol ze tak jest jak piszesz bo ty to widzisz...wiekszosc bab np widzi ze sucha dupa jest piekna i sa o tym przekonane a wg facetow jest tak ze wola te okraglejsze w co kobiety nie wierza bo przeciez "one tego nie widza zeby to bylo piekne!"...moi kochankowie i moj partner nie przypominaja adonisow wykreowanych jako idealni mezczyzni XXI wieku a strasznie ich pozadam, podobaja mi sie fizycznie przezajebiscie i mogliby miec zjebany charakter itp.a tacy "adonisi" ani troche nigdy mnie nie podniecali, nawet jak mieli bogate wnetrze...taki typ urody byl wg mnie pospolity i nudny....Wiec drogi polmozgu widac ze zyjesz w swiecie zaklamania i uludzie bo prawda jest taka ze ani ty sexowna ani ladna skoro zaden cie nie chcial i nie slinil sie do ciebie...Ja np zawsze zylam w przekonaniu zem paszczur/przecietniak a zainteresowanie fizyczne plci meskiej moja osoba wybilo mi z glowy ta glupote i mimo tego nie pierdole ze jestem piekna, sexowna itp!skromnosci troche pierdolona suko...przecietna pierdolona suko bo kazdy czlowiek to zwykly pospolity przecietniak, nie ma nikogo "nad" a jesli ktos uwazaa ze jest niewiadomo kim to przykro mi to stwierdzac ale bardzo sie oszukuje...

o jaaaa TY powyżej nie bulwersuj się tak.dziewczyna ma racje.zdażają się takie osoby ....ładne, zgrabne ale nie mają po prostu dla tej drugiej osoby tego "czegoś" i tyle

Gość autorko wiesz dlaczego
jesteś sama? Bo jesteś niewiarygodnie PUSTA :-) Od dziecka wmawiali ci, że jesteś inteligentna, bo szybko nauczyłaś się czytać? Czy może sama doszłaś do tak zaskakujących wniosków, bo czasem zdarza ci się przeczytać szkolną lekture? O czym mozna z toba porozmawiac? O muzyce? Filmie? Literaturze? Historii? Filozofii? Jesteś pustą osobą. Twoja głupsze, brzydsze i mniej elokwentne kolezanki maja facetow, bo maja w srodku jakakolwiek dusze.

Gość idealna i samotna
no cóż nie czytałam całego topiku założyłam własny komentarze równie dołujące. I przykro mi - ja mam 31 lat- nadal bez zmian. Mężczyzni będa widziec w tobie modliszkę i mieć satysfakcję jak ci odmówią czegokolwiek. Będą czuć sie silniejsi, że wystawili famme fatalle. Kobiety tę ci będą dokuczać. Ogólnie jestes zbyt idealna i kochane społeczeństwo będzie dawało ci nauczkę "dla twojego dobra". Ja ma tylko to co wyprACOWAŁAM SOBIE CIĘŻKĄ PRACĄ a i tak inni uważają, że mam wszystko co chcę i to za darmo (czyt. za dupę). Mam nadzieją, że ci sie ułoży - mi też. pa Ps. olej głupie komentarze bezrobotnych, którym kafeteria placi za udzielanie się na forum, a tak naprawdę to oni nie nadaja się nawet na rozdawanie ulotek

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Moze sprawiasz wrazenie niedostepnej?

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Ja wlasciwie mam podobnie, tylko jestem chlopakiem i jestem sam. A ci przecietni, niekiedy grubi, kiepsko wygladajacy szaleje w towarzystwie dziewczyn, czyli na odwrot.

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
A ja, nie ukrywam, ze zwracam uwage na wyglad najpierw przede wszystkim.

Gość Idealna i samotna
Tak, ja chyba jestem niedostępna. Ale jesli tak - to z jakiej beczki żonaci proponuja mi sex-randki? Od razu zrywam taki kontakt. Mam 31 lat i jestem z woj. mazowieckiego. Jeśli chcesz czasem porozmawiać lub iść na imprezę to napisz: prawdziwakobieta@op.pl Ps. To niesamowite, że taki adres był wolny. Czy uważacie podobnie?