Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latka się zastanawia

Kto z Was poznał swoją połowę po 30ym roku życia?

Polecane posty

Gość Martinni
każdy facet woli młode laski, tak uwarunkowała nas natura, jakbyś nie dbała o siebie nigdy nie porównasz się ciałem z nawet zaniedbaną młodą dziewczyną, mam 2 znajomych którzy mają kobiety w swoim wieku, i wiem co mówią w towarzystwie, .....

oj martin i na co im to "super młode ciało" które nic nie potrafi??? zwłaszcza w łóżku???

Gość MARTIIN
alakolo młode ciałko czasem o wiele więcej potrafi, na sam widok staje i nie trzeba się starać o to:) zresztą lubię dominować w sexie, podziwiać, niestety u 30 latki nie ma co podziwiać:)

Gość gego
Martini - kazdy facet woli mlode laski = kazdy facet jest impotentem. Nie generalizuj.

Gość MARTIIN
gego:) typowy objaw strachu i niepewności:) lecz dalej swoje kompleksy na tle wiekowym:)

hfhghhg muszę przyznać, że w wielu kwestiach niestety masz rację. Najwyraźniej jestem farciarą, bo właśnie po 30-tce spotkałam mężczyznę odpowiedniego dla mnie. Doceniamy to co mamy, bowiem oboje jesteśmy po przejściach. Na szczęście nie jesteśmy zgorzkniałymi ludkami, a nasz bagaż doświadczeń życiowych pozwala wyeliminować kolejne błędy..

Gość gego
Nie lecze. Nie jestem niepewna i niczego sie nie boje. Wk..a mnie takie generalizowanie. Rownie dobrze mozna powiedziec, ze kazda kobieta to dziwka, nie sadzisz?

Gość Geromm
Po trzydziestce jest o wiele większa szansa na stworzenie prawdziwego związku aniżeli wcześniej, jednak z biegiem upływających lat mamy możliwość dojrzewania (nie mylić ze starzeniem), a będąc bardziej dojrzałym i związek możemy stworzyć bardziej dojrzały. Piszę to z perspektywy 34-letniego mężczyzny, dopiero teraz potrafię zrozumieć kobiety i ich potrzeby; wiem co jest istotne w życiu i co oczekiwać, także od kobiet.

Gość gego
hmmm pedofil tez powie, ze u 30-latki nie ma co podziwiac... Bawimy sie dalej w generalizowanie? ;-)

Gość gego
hmmm pedofil tez powie, ze u 30-latki nie ma co podziwiac... Bawimy sie dalej w generalizowanie? ;-)

Gość no ja to mam fart
KobietaBluszcz34 dlaczego twierdzisz że jestem typem męczennicy? nie znasz mnie, to tak jakby ja powiedziała że ty masz nadwage.... Bo mam :D:D:D

Gość no ja to mam fart
Bluszczu - jesteś dziwna :) i chyba zołzowata :D jad Ci po pysku spływa strumieniami - dziwisz się że chłop Cię zostawił??? Ja wcale :classic_cool:

Gość Emmett Fitz-Hume
Konieto Bluszcz- teraz jesteś sama? Masz 34 lata? Masz dzieci?

Gość dudududada
A wracając do tematu a odchodząc od jadu i nadwagi;) to póki 30-tka jest zadbana i ma świetne ciało-tak, tak, wiele 30-tek ma zajebiste ciało, bo ćwiczy i dba o siebie, to facetowi bez różnicy, ile ona ma lat. Byle wyglądała jak młoda dupa;)

Gość gego
powyzej swiete slowa...

Gość dudududada
Kwestia desperacji i polowania na męża. To nie domena 30tolatek, gdyż i 20-tki polują i bywają perfidne i wyrachowane, lecąc na kasę i wychodząc za mąż z rozsądku. Nie ma więc reguły...

Gość MARTIINN
dudududada co ty pierdolisz? samopocieszenie? weź się babo nie porównuj do młodych lasek bo ich tym obrażasz, chodzę od wieli lat na siłownie i mam porównanie ciał zadbanych 30, i zwyczajnych młodych laseczek. Czasu nie oszukasz, nie wiem jakiego masz faceta skoro mu obojętne jak jego kobieta wygląda, ale zapewniam cię twoje przekonania są błędne, nie wiem co to za plaga tych starszych, każda pierdoli to samo, że przecież dba o siebie to jest młoda i piękna, BZDURA :)

Gość This is it.
Ja poznam

Gość dudududada
MARTIINN--> też Skarbie widze i porównuję ciała kobiet i to ty pierdolisz...Jestem w szoku. To siłownia w koziej wólce pewnie a za 30-latki bierzesz chyba 50-latki. Idż na plażę, zobacz i porównaj...

Gość MARTIINN
dudududada na szczęście wiem ile mają lat te pruchna 30 letnie, im nawet zabiegi u kosnetologa nie pomagają, są już spruchniałe obiektem pośmiania się :) zazdrosne o młode laleczki.

Gość dudududada
Spójrz chłopcze na ciało Madonny, Angeliny Joli, Demi Moor, top modelek po 30-tce...Ale co ja zresztą ci będę tłumaczyć, w sumie twoja opinia mi wali.:)

Gość MARTIINN
Madonna?? to karykatura

Gość ja mam 30
mój facet 25, poznałam go tuz przed 30-stką, mysłałam ze to będzie przelotna znjomosc, nudziło mi się, spotykałam sie z nim z ciekawosci, z czasem coraz bardziej mi sie podobał, on twierdzi ze jest ode mnie uzalezniony, nie chodze na siłownie i unikam sportu jak ognia :D on twierdzi ze jestem wyjątkowo zadbana, mozecie mi nie wierzyć ale wyglądam max na 22 lata, nie bede go przy sobie trzymać gdy zechce natychmiast moze odejsc, jestesmy razem rok, znajomosc jest rozwojowa coraz bardziej...aż tak bardzo mi nie zlezy, jak nie ten to inny, poznałam go na baletach, nie mam zamiaru rodzic dzieci ani zakładać rodziny, byc moze dlatego faceci się mnie nie boją :D to chyba taka złośliwosc losu, jak ktos chce na siłę to nie ma nikogo, jak komus niezalezy to się znajdują kandydaci do zabawy :P

Martinn przecież nikt Cię nie zmusza byś wiązał się z rozlazłą trzydziechą. Używaj życia z tymi świeżusieńkimi młódkami i nie właź w posty starych bab. No co Ty chłopie? Ja pierdziu..jeden lubi młode dupki a inny jak mu skarpety śmierdzą..:-p Geromm super facet z Ciebie. Pozdrawiam

Gość MARTIINN
Spójrz chłopcze na ciało Madonny, Angeliny Joli, Demi Moor, top modelek po 30-tce...Ale co ja zresztą ci będę tłumaczyć, w sumie twoja opinia mi wali. babo, Madonna ma 51, Demi Moor 47, Angelina Jolie 34 Angelina ma plus za usta, ale reszta to marna imitacja kobiet, stare pruchna http://images.starlounge.com/slideshows-2/01_Madonna3.jpg

Gość MARTIINN
wszedłem na ten temat żeby sie pośmiać i trochę uświadomić te babsztyle

Gość no ja to mam fart
MARTIINN ----> jesteś głupi