Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawel232323

do znudzonych męzatek i samotnych

Polecane posty

Ecri :D Jak to jak zwykle? :D Chyba będzie foch :D Sexi :D

Gość
ecrivain podokuczać ??;)więc Tobie sie należy różga:D:P

Ty Brumko jeszcze masz poprzednie fochy na sumieniu :P A jak zwykle to tylko w tym sensie, że co gdzieś wlezę, to tam albo już jest Brumcia, albo zaraz przychodzi. I bardzo dobrze :)

Aha, na swoje usprawiedliwienie nam to, że nigdy się nie podszywam pod inne nicki, postacie, ani nic. Tworzę sobie zawsze własną pomarańczę. A podokuczać, no trzeba czasem :D

Ecri - w świątecznej atmosferze czas zapomnieć o fochach i skupić na składaniu życzeń. I Wyznać, że za sexy biegam :D

Gość
brumcia jest zajebista :Dlubie ja tu spotkac ..i nie tylko :)

O proszę, kolejna zboczenica - Joanka ;) Prosimy, prosimy. Choć byliśmy na etapie karania niekarzącego. Ale dokonano tutaj straszliwej zbrodni - ukradziono mi oranża!

Aaa, za Sexy. Dobrze, że wytłumaczyłaś to z tymi fochami, bo bym musiał chyba strzelić takowego, że nie za mną :P Ale teraz to już jestem rozbrojony, no i d*pcia blada.

Gość
ecri lubie różgi:Ptylko nie takie do krwi :P

Gość
ecri :Dduzo masz wielbicielek :D

To już wiem, że otrzymywać rózgi lubisz. Do krwi też uważam, że niefajnie. Jak później taką poszatkowaną pupcię głaskać. Tjaa, cały fanklub "zajętych zboczenic" ;)

Gość
głaskanie pupci mmmrrrr :P ja też zajeta zboczenica :(

mmm, jaki fajny temat. Karanie, rózgi..ech, jak świątecznie. A fanclub ecri ma pokaźny, pokaźny :P

Oj pokaźny :P Tylko fanki mają już swoich stanowczych panów. Więc muszą fankować w skrytości kafeteryjnej formy :P O widzisz Sexy - Ty też masz jakiegoś Pana, który dopieszcza pupcię i nie tylko.

ecri, przepraszam, nie fankuję w skrytości przyodziana w pomarańczę. Co innego, jak Pan mnie tu znajdzie... :P

Nie o tej kafeteryjnej formie mówiłem. O skrytości kafeteryjnego ducha pisałem :P Jak Cię Pan znajdzie to chyba dobrze, nie tak dawno kombinowałaś jak na reprymendę zasłużyć. Nawet musiałem pisać donosy :P

ach, przepraszam, z nudów zapomniałam jak się czyta ze zrozumieniem :) poza tym to, o czym wspominasz-to było KIEDYŚ. Z pewnych powodów wolałabym w najbliższych dniach za bardzo Panu nie podpaść :P

Gość
wolę sie nie ukrywać i tak to sie na wiele nie zda :P,a poza tym mam tendęcje do gubienia sie we własnych nickach :P

A prosimy Sexy - możesz odkrywać zamiast ukrywać ;) Paaa Brum Brum Grzeczna bądź. Przynajmniej trochę :P

Gość
brum 😘Wesołych świąt :) ecki juz i tak duzo odkryłam :Pnie długo wszyscy poznaja moje fantazje :P:D

Gość
ale w tedy to będe tak jak by naga:D:P

Może nagość jest też elementem tych fantazji? Mnie tam nagość wcaaaale nie przeszkadza ;)

pewnie, że mądrze. Fantazje wypowiedziane na głos maja większą szansę na spełnienie, to odwrotnie niż z zyczeniami urodzinowymi ;) sexy, a nie chcesz być naga? w sensie odkryta? yyyy, nietajemnicza? kurcze, ja to jednak jestem dziwna, bo chcę by mój Pan mnie poznał z kazdej strony, znał moje mocne i słabe strony, co daje mi przyjemność a czego się lękam. To takie fantastyczne uczucie bez gierek :)

Gość
nagość jako nagość mi nie przeszkadza:Dale na forum ?to już inna sprawa:P Pan mój zna moje fantazje :)tylko nie brdzo sie kwapi w ich realizowaniu :Ppoprostu odbiegaja od jego :D