Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1983centrum

zaręczyny.. gdodzić się?

Polecane posty

Gość ona1983centrum

mój facet chce się ze mną zaręczyć.. a ja nie jestem pewna. wiem, że z nim napewno nie stanie mi sie krzywda, niczego nie będzie mi brakowało... jednak mam jakieś obiekcje.. muszę być pewna na 100000%??

Gość ona1983centrum
dzięki za odzew..:(

Gość Canoniczka
A ja marzę o tym aby mój mi się oświadczył i jakos się na to nie zapowiada. Doceń to :)

to popros o wiecej czasu.Jak mu zalezy to bedzie alej czekal.Powiedz szczerze mu o swoich obawach.

Gość tak mysle
jesli go nie kochasz to daj sobie spokoj! bowiem po paru latach zacznie cie draznic wszystko co z nim zwiazane....

Jeśli nie jesteś pewna, to nie rób tego. Możliwe, że zniszczysz życie sobie i partnerowi, a ten zapewne na to nie zasługuje. Twe wątpliwości świadczą o tym, że nie jesteś gotowa na małżeństwo.

Gość miiiiiisiaaaaaaaaaaaaaa
ja też bym chciała żeby moj facet powiedział mi żebyśmy sie zaręczyli.. zgadzam się z poprzedniczką.. doceń to :)

Gość kiciapucka1989r
Ja czekam 5 lat i mam to gdzieś A co do ciebie to kieruj sie sercem i tak abyś nie załowała ale jak jest z wami ok to dobrze :)

Gość Canoniczka
a ile jesteście ze sobą?

Gość Canoniczka
Mnie to sie wydaje, że mój nigdy się nie zdecyduje na zaręczyny :/ cwaniak

Gość ona1983centrum
rok :) on jest ode mnie starszy 8 lat.

Gość ona1983centrum
więc sądzicie że jak facet pierwszy chce zaręczyn to mu zależy? czy to kolejny laluś który puści panienke w trąbę?

Gość ona1983centrum
choć tak szczerze to mój nie z takich. raczej poukładany, cichy, uczynny.. aż dziwne że taki facet istnieje :)

Gość Canoniczka
Mężczyzna który się decyduje na taki ruch musi kochać swoją wybrankę...to oczywiste. Przecież wiadomo, że faceci boją si e stabilności jak ognia.

Gość ona1983centrum
no ale to jakieś zobowiązanie...

Gość idealna na ten topik
Posłuchaj, ja coś czułam, że mój ma zamiar się oświadczyć, a ja zaręczyny trkatuję już bardzo, bardzo poważnie. Miałam wątpliwości, nie powiem. Zastanawiałam się co zrobić. Oświadczył się wcześniej niż myślałam, nigdy wcześniej nie widziałam w jego oczach tego, co wtedy, nigdy wcześniej nie drzały mu aż tak dłonie... . Powiedziałam "tak". Nie załuję, wydaje mi się, że teraz jest lepiej, niż przed oświadczynami. Ale jeżeli Twoje wątpliwości dotyczą Twoich uczuć, tzn nie wiesz, czy go kochasz, to powiedz mu już teraz, że nie chciałabyś się jeszcze zaręczyć, że potrzebujesz trochę czasu. Nie rań faceta jak będzie klęczał przed Tobą... Swoją drogą pisałaś, że jest starszy o 8 lat, więc pewnie już swoje latka ma i może po prostu mu się spiepszy do ślubu? A pośpiech nie jest dobry!

Gość ona1983centrum
żonę miał parę lat... więc raczej powinien od ślubu uciekać

Gość idealna na ten topik
Hmm a to ciekawe, nie wiem, ja bym poczekała. Niewiadomo czego można się spodziewać po takim facecie po przejściach. Ciężko doradzić. Musisz wiedziec, czy go kochasz, czy nie i musisz być pewna jego uczuć jeżeli tak nie jest, poproś go, aby dał Ci trochę czasu jeszcze! Jeżeli kocha, to uszanuje Twoja prośbę!