Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ynette

podwójne zabezpiecznie?

Polecane posty

Gość ynette

Prezerwatywy + tabletki? Czy to niepotrzebne mnożenie bytów i jak tabletki zaczną działać, zrezygnować z prezerwatyw?

Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaaaa
Uprawiam seks od roku, zawsze zabezpieczalismy sie samą prezerwatywą. Jak tabletki, to po co męczyć się z gumką ? ;p Jedna odpowiedzialna ;p :). Pozdrawiam :)

Gość ynetta
Samej prezerwatywie trochę nie ufam, mam obsesję, że dotknę krocza ręką, na której przypałetała się sperma albo co, więc przerzuciłam się na hormony. Jeśli poprawnie brane, to wskaźnik wynosi 2? Głupie pytanie: jak się zorientuję, że jestem w ciąży, jeśli akurat znajdę się w tym ułamku? A czy nic się nie stanie mnie albo dziecku, jeśli z powodu nieświadomości będę dalej łykała tabletki?

Gość jak prawdziwe to pewnie ciążaa
Daj spokój... plemnik to nie terminator. 💤 Matkoooo mam dosyć takich topików. Tak bierz tabletki, i to dego 2 prezerwatywy, a oprócz tego jeszcze plastry, wtedy będziesz dopiero bezpieczna....

tabsy nie dają 100% zabezpieczenia...zawsze ktoś się znajdzie tym procencie ''wpadkowym''...jeśli czujesz się pewniej dodatkowo z prezerwatywą to tak rób...ja nie widzę w tym nic dziwnego....jesteś po prostu odpowiedzialna...

Gość ynette
Dziękuję, yhy. Jak prawdziwe: zadaję pytanie. Taki grzech?