Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lollobrigida

cień do powiek - ważne, dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Dziewczyny błagam Was o pomoc :) mam w domu świetny cień do powiek, który mi się kończy, wszelkie napisy sugerujące nazwę, firmę starły się itp, a ja go muszę kupić! Niestety nie widziałam go nigdzie... Może akurat któraś z Was go zna. podam wszystkie cechy, które mogę podać :) Jest ciemno szary, ma nr 34 (jedyna zachowana informacja) pudełeczko okrągłe, średniej wielkości wieczko przezroczyste, a spód granatowy, ten numerek 34 jest przyklejony na spodzie :)

Gość Piekna ateistka
PUPA ? Ja mam ich cienie, opakowanie wlasnie tak wyglada, ale nie mam tego koloru jak ty piszesz. Cala reszta sie zgadza... Ale mysle, ze wiele cieni moze tak wygladac... Tak czy owak PUPA robi super cienie.

Gość kotka łaskotka
A może zrób zdjęcie i pokaż nam - łatwiej będzie...

Gość kotka łaskotka
Tu nie, musisz na jakiś portal gdzie się zdjęcia wkleja i podać / wkleić nam link.

Gość prrrrrrrut
to cienie miss sporty

Ani inglot ani miss sporty :( zdjęć na razie niestety nie będzie :/ z telefonu wychodzą źle, a dostęp do aparatu będę miała za jakieś 2, 3 dni dopiero...

Gość kotka łaskotka
Drogi czy raczej tańszy był? Przychodzi mi do głowy Astor...

No właśnie problem w tym, że nie mam pojęcia, nie ja go kupowałam, a osoba, która to zrobiła ma sklerozę totalną :P Astor też raczej nie :( Słuchajcie a może inaczej. Ten cień był dla mnie idealny, ale mogę przecież zamienić go na inny, najważniejsze byle kolor był w miarę ten sam. Może polecicie coś dobrego i sprawdzonego? :) Kolor powinien być ciemno szary, przechodzący w grafitowy, ale nie czarny. Nie może być też matowy, musi być lekko połyskujący z jakimiś malymi drobinkami, czy coś w tym stylu :)

Gość kotka łaskotka
Sephora? Mają duży wybór i z brokatem i błyszczące i perłowe i matowe i kolorów sporo.

W sumie mogę się przejść po świętach do Sephory :) A używasz tych cieni? jesteś z nich zadowolona? Drogie są? :)

Gość kotka łaskotka
Nie są drogie - ok 30 zł. Kolory ładne, nasycenie też, ale są takie które są nietrwałe i są takie które są lepsze - nie wiem od czego to zależy. Jeśli już mam coś polecić to ArtDeco - mineralne, są niesamowite, trwałe, piękne kolory, błyszczą i lśnią i można używać na mokro i na sucho, niestety są droższe - ok 60 zł.