Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic już na to nie poradze...

Mam czas to napiszę.

Polecane posty

Nie wierzę !!! Z takim rozmachem rozpoczęte odchudzanie, z takim dobrym doradcą i temacik zapowiadał się świetnie tymczasem tyle się go naszukałam. Hej co z wami? Poddaliście się? Tak szybko? A może jakieś małe niepowodzenie? Nie ważne, głowa do góry! Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy ;-)

Ja się nie poddaję :D walczę!! Efektów może po 12 dniach nie widać, ale nadal idę ja do przodu (a waga w tył, znaczy w dół mam nadzieję). Jesm ok.1710 kcal na dzień i ćwiczę. Ważyć się nie będę, bo i tak to nie potrzebne. Pierwszego czerwca się zważę i zobaczę efekty. A chłopak okazał się totalnym leserem. Taki jak więszkszość- zero odpowiedzialności. Ale i tak mu jest wdzięczna, bo był początkową motywacją dla mnie :) Mam nadzieję, że Wy też nie poddałyście się. Ja nie mam za bardzo czasu, bo mam nawał nauki na studiach i nie wyrabiam powoli. no ale cóż, chciało się szkolić to teraz mam. Nie miała baba kłopotu, kupiła se kozę :classic_cool: Będę pojawiać się tak często jak tylko mogę. Ale szkoda, bo chyba i tak piszę tylko sama do siebie :)

;) A z kaloriami "zjechalas" ostro :P Staraj sie moze co 3-4 dni zrobic dzien normalnego jedzenia. Poskutkuje to dwojako: 1) jako anty-spowalniacz przemiany materii 2) psychologicznie - mozna zwariowac na sama mysl o diecie. Jesli jednak co 3-4 dni bedziesz mogla jesc zgodnie z zapotrzebowaniem - np. 2400kcal - to ta dieta juz nie bedzie taka zla, bo zawsze bedzie to "swiatlo w tunelu" ... pomyslisz sobie ... "a, 3-4 dni, nie ma sprawy, pozniej zjem normalnie" ... ja podczas diet baaaaardzo niskokalorycznych miewalem sny z hamburgerami w roli glownej.