Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qffgu6jhmhghg

Kobiety leca na wygląd i penisa

Polecane posty

Gość qffgu6jhmhghg

Przykładem jest mój współlokator. Dziewczyny za nim szaleją bo wygląda niczym młody bóg. Jak się dowiedziałem moja dziewczyna też nie oparła się jego urokowi i uprawiali seks. On się teraz ze mnie śmieje, że przeleciał mi dziewczynę. Wiem bo umieściłem kamerę i wszystko jest nagrane. Ze mną nigdy nie miała orgazmu i nie jęczała, natomiast z nim widać było, że jest jej o wiele lepiej i że jest lepszy ode mnie w łóżku. Przyznała się do wszystkiego i stwierdziła, że on ma większego i z nim pierwszy raz się dowiedziała co to orgazm. Jestem po prostu zdruzgotany. Z moim wyglądem to nikogo już nie znajdę. Zresztą wiele dziewczyn mi powiedziało, że jedyne czym mogę przyciągnąć to charakter i tylko to. Nie mam jak się wyprowadzić i muszę co noc ich wysłuchiwać jak się bzykają. Współlokatorowi nic nie mogę zrobić bo jestem od niego dużo słabszy. Wygląda na to, że tak już jest. Ci silniejsi i ładniejsi z łatwością odbierają dziewczyny tym słabszym i brzydkim. Moja sytuacja jest tego najlepszym przykładem. Nie wiem naprawdę co robić. Wszyscy mamy po 25 lat. mój współlokator ma seks kiedy tylko chce natomiast ja mogę tylko o tym pomarzyć. Nie chce mi się już żyć

Gość kochaaaana
no jak masz takie podejscie i sam seks sie dla ciebie liczy i jest najwazniejszy, to nie dziwne ze masz z tym problem

Gość
taaaa ,wygląd i penis najważniejszy 🖐️:O

wygląd jest ważny pierwsze parę sekund decyduje czy z tym kimś będziesz gadaćczy nie.

Gość kochaaaana
te decyduje czy z kims bede gadac. mowisz chyba o ludziach z imprezy czy z ulicy, a sytuacji w zyciu jest wiele.. do rozmow sluzbowych jestem np zmuszona, ze znajomymi znajomych tez pogadam, z ludzmi z roku z wykladowcami takze.

Gość masz dziwne problemy
zacznij ostro napieerdalac sterydki, jak juz cie dobrze rozjeebie to uchlaj sie i tyle, dostaniesz bialej goraczki i zrobisz z niego jaja sadzone na miekko, zadna juz sie za nim nie obejzy bo nie bedzie mial zebow, nos jak slalom gigant, szczena na drutach, to jest zycie, kurrwa, jak chcesz to mozesz nawet walic w jape kazdego ladniejszego od ciebie, gorzej jak trafisz na mnie bo nie dosc ze ci nakopie do dupy to zniszcze psychicznie. ale prawdopodobienstwo jest male. a kutasy mozesz im przycinac czy cos, rusz glowa, wiem ze dasz rade. pozdro cwelu

Gość klaudia1234567
Widocznie jestes cienki w te klocki skoro wolala sie bzykac z tamtym. Gdybys ja zaspakajal nie szukalaby przyjemnosci gdzie indziej.