disgusted 0 Napisano Grudzień 24, 2009 dziewczyny, błagam, pomóżcie. spóźnia mi się okres już prawie 6dzień. brałam cilest, ale też była teraz chora i miałam antybiotyk. do tego zdarzyło mi się ze pare razy spóźniłam się z przyjęciem klka godzin. teraz czuje sie w miare okej, tylko jestem strasznie śpiąca i okropnie boli mnie kręgosłup tak na dole. nie wiem czy któraś z was miała podobne przeżycia ? a wczoraj byłam w zadymiony miejscu a dzisiaj obudziłam się i strasznie kręciło mi się w głowie. Mam się bać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amber25 Napisano Grudzień 24, 2009 99% ze ciązy nie ma, to raczej przebyta choroba tak odziaływuje na twoj organizm niż ciąża, tym bardziej ze przy grypie jest cięzko zajsc parom ktore się starają o dziecko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciężko powiedzieć Napisano Grudzień 24, 2009 Kręgosłup boli przed zbliżającym się okresem. Śpiąca możesz być, bo taka jest pogoda. A okres nie koniecznie sie spóźnia, tylko przesunął Ci się termin owulacji. najlepiej zrobić test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach