Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowana sytuacją

Czy można pokochać grubaskę, mając chudą żone ?

Polecane posty

normalnie mnie aż wykręca! Babo, szukaj sobie kawalera! Nigdy nie rozumiałam kobiet, które odbierają rodzinie ojca i męża. Cóż z Ciebie za człowiek?????????????????????

Gość Wikusiaaa
Najeżdżamy na nią, bo wszystkie jesteśmy chude, haha, ale dowaliła. Nie będę nic komentować, powiem tylko jedno: JAK DOBRZE, ŻE LOS JEST MŚCIWY..

Gość miła jak zawsze
może

Gość młodastudentka
stare krowy zdradzane jak zwykle się wypowiadają, bo w domu z cipy im smierdzi, do łózka leżą w podartych gaciach, nie ma z nimi o czym porozmawiać, nie ma dla kogo zadbać o siebie. Facet jest samotny z ta niby modelką i pewnie szmaciarz, ale jak żona go nie kopnie w dupę to sama jest przywiązaną i przekupioną dziwą

Gość Pastereczkaa
skąd wiecie, że ma tylko 2 dzieci? Może miał jedno więcej?:) Jak nie wiecie, to nie oceniajcie:P

Gość 4real
Oj pieprzyc to ile bylo tych dzieci :P tyle sie tych historii na kafe przewinelo ze mi sie mieszaja :P młodastudentka --> rektor cie puka bo nie masz na czesne? nie przejmuj sie tak jego stara zona 🖐️

Gość jest to niemożlwe grubasko
jesteś łatwym łupem, bo sama wiesz jakie masz powodzenie u wolnych facetów:):) jesteś sama, nikt Cię nie chce tani bajer,kwiaty, mało wysiłku, nic nic nie zażądasz w zamian,, bo wiernie będziesz czekała, bo jak pies się boisz, że go stracisz. On święta spędzi z zoną i tylko żal tej żony, bo ona nic nie wie, bo gdyby wiedziała, że jej mąż rucha paszteta to miałaby dość jego.

Gość bo tak jest
myślę, że żona powinna ci powyrywac kilka kudłów z głowy, jeśli się dowie

Gość luzak gepard chester
Oczywiście że facet może polecieć na grubaskę mając u boku szczupłą kobietę... Ale dla odmiany... Jedząc cały czas szynkę może dla odmiany zechcieć spróbować zwykłego pasztetu :)

Gość yyasyaydys
strasznie cię naobrażali, jad i frustracja - to jest tutaj zawsze jak kochanki się wypowiadają. Mężowie u kochanek że macie czas pluć na necie stare pasztety???

Gość wiem z autopski niestety...
Nie pakuj się w to. Facet na bank cię nie kocha, gwarantuję ci. Nie dlatego, że jesteś grubaską. Wiesz że on uprawia sex z żoną? Odpowiada ci to? Mówisz, że nie? A skąd wiesz co robi, skoro nie ma go przy tobie? Oni wszyscy mówią, że żona okropna i nie kochają się od wieeeelu lat. Nie całuj go bo nie wiadomo, co tymi ustami robił chwilę wcześniej. Będziesz na bank płakać, im wcześniej tym dla ciebie lepiej.

Gość zaintrygowana sytuacją
Ciągle się spotykamy, ale nie widzę jego żadnych kroków w kierunku opuszczenia zony :( Ile jeszcze powinnam mu dać czasu ? A może naprawdę jestem tylko jak ktoś powiedział "pasztetem" dla odmiany ? :( Tylko po co byłby taki dobry i czuły ? Tworzymy normalny zdrowy związek, nie wpada tylko na bzykanie i nie mówi potem, że już musi biec do żony opiekuje się mną, pomaga, wspiera, chyba mnie nawet kocha ? Dlaczego więc tak okropnie się czuję ?

Gość kapselka24
oj kobieto......lepiej się rozstań póki czas..... ciekawe czy teraz jestescie razem bo trochę mineło od zamieszczenia twojego tematu!!!!!!!!!

Gość kaśka0276
Ja mysle, że on poprostu chce Cie przeleciec(jezeli juz tego nie zrobił) a zty bujasz w obłokach. Zejdz na ziemie, kobieto! znając życie zabawi sie Tobą, potem da kopa w dupsko i zostanie z zoną:)

Gość kobieta lat 26
przeczytałam tylko 1 post i napiszę ci że on po prostu chce się zabawić i urozmaicić sobie życie seksualne. A dlaczego wybrał ciebie? bo jak już cie zostawi a ty np. będziesz chciała powiedzieć prawdę jego żonie to on z łatwością ją przekona że kłamiesz bo kto by szczupłą żonę zdradzał z kobietą z nadwagą!! Pewnie powie :" kochanie myślisz że jak już bym miał cię zdradzić to wybrał bym otyłą babę! "

Gość biedna zakompleksiona kobieto
Czy facet może pokochać grubszą kobietę? Tak. Czy facet może pokochać grubszą, mają wcześniej chude? Tak (są mężczyźni, którzy wolą takie kształty, np. mój mąż). Najważniejsze pytanie: czy ten facet kocha konkretnie Ciebie? Nie. Jesteś dla niego jedynie dziurą do popychania (najpewniej nie pierwszą), zabrał się za Ciebie, bo wyczuł Twoją słabość, brak moralnego kręgosłupa oraz kompleksy, sprawiające, że polecisz na każdego, nawet żonatego. Byłaś łatwą zwierzyną. Rozwód z żoną to możesz sobie narysować, biedna, gruba kochanko. Nie szanujesz się, więc nikt Cię nie będzie szanował (to a propos Twojego oburzenia na ostre posty).

"Ile jeszcze powinnam mu dać czasu ? A może naprawdę jestem tylko jak ktoś powiedział "pasztetem" dla odmiany ? Tylko po co byłby taki dobry i czuły ? Tworzymy normalny zdrowy związek, nie wpada tylko na bzykanie i nie mówi potem, że już musi biec do żony opiekuje się mną, pomaga, wspiera, chyba mnie nawet kocha ? Dlaczego więc tak okropnie się czuję ?" Myślę, że sama już sobie odpowiedziałaś na swoje wątpliwości. "Dlaczego więc tak okropnie się czuję?". Hmm... pomyślmy dlaczego... ;)

Gość dvjgbkhjkl
zaintrygowana ile masz ten nadwagi?

Teraz dopiero spojrzałam jak stary jest ten temat! Ludzie, po co podbijacie takie starocie?! 😠. Potem człowiek czas traci na posty. Przecież to już dawno nieaktualne. Facet ją podymał i poszedł do żony z powrotem. A my się produkujemy bez sensu :O

Gość ktospl
zony dla Ciebie nie rzuci, przykro mi. Moj kochanek tez ma szczupla zone, dzieci, ja jestem przy kosci i tak juz sie przyjaznimy 2lata...chodzimy razem do lozka, na kolacje, spacery, wyjedzamy na weekend jak sie uda i wymieniany mnostwo sms dziennie. Jestes kochanka musisz sie z tym pogodzic.

Gość ktospl
jeszcze jedno, ludzie jestescie beznadziejny!!!!! takie chamskie odzywki i obelgi swiadczy o Was i reszcie Polakow tez!! Jestescie prostakami, zalosne.

Powinnaś mieć wyrzuty sumienia, gdyby Tobie jakaś lafirynda dobierała się do faceta to ciekawe jak byś się czuła. Co do tematu to nieważna jest tusza, może dostrzega w tobie coś wyjątkowego czego nie widzi w żonie? Ale małżeństwo zawsze pozostanie małżeństwem. Wątpię żeby porzucił ją dla kochanki. Życzę szczęścia w poszukiwaniu WŁASNEGO faceta ... ;/ Zdzira!