Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowana sytuacją

Czy można pokochać grubaskę, mając chudą żone ?

Polecane posty

do cholery czy naprawdę dla was nienormalne jest, że mąz kochajacy zonę nie szuka innej kobiety ? Gdyby moj mąż spotykal się z inną wolałabym się rozwieść niż tkwić w takim związku nie zamierzam być kochanką, jesli związek nie rozwinie sie w sposób mnie satysfakcjonujacy to go zakończę, ale 3 miesiące to raczej zbyt krótko, żeby wymagać jakichś deklaracji

po 3 miesiącach ---- poprawilam sie, nie mówię, ze ona jest obiektywnie zła, tylko, że z jakichś wzgledów nie odpowiada jemu

Gość po 3 miesiącach
nie siedzisz im w łóżku, nie siedzisz im w domu, więc skąd wiesz,że tak jest?? Bo on Ci powiedział??? :D :D :D Wejdź sobie na topik o kochankach i poczytaj, co za bzdury cisną faceci swoim kochankom, łykaj dalej jak pelikan wszystko, co mówi. On ma zonę, ale Ty kochanką nie jesteś?? Więc KIM?? :D :D Na pytanie o tuszy pare odpowiedzi poczytałaś. Dziś Wigilia, czas przemyśleń, rusz mózgiem a nie macicą. Wesołych Swiąt.

nie dlatego że mi powiedzial, tylko dlatego, że postepuje w sposób, który wyklucza milość i więź z żoną po co szukać szczęscia gdzie indziej, jesli ma się je pod ręką, legalnie i po bozemu

a propos wigilii, dostałam niedawno smsa, że postara się wygospodarowac troche czasu koło 21.00, żeby do mnie przyjechać z oplatkiem, to miłe ale chciałabym z nim spedzić cale święta :(

Gość po 3 miesiącach
oj, biedny ten facet. Nie dośc,że nie kocha żony to jeszcze musi z nią święta spędzić :o

Gość ha ha ha dooobreee
Widzę że ktoś zrobił świąteczny prezent zdradzonym żonom i założył temacik w którym mogą sobie trochę jadu upuścić:-D A to się kobitki świątecznie-wigilijnie i po chrześcijańsku powypisywały:-D Wigilia, magia, dzień przebaczenia a tu epitety rodem spod budki z piwem i radosne gnojenie kogoś, kto napisał historyjkę na bank wyssaną z palca. Ale sięłatwo dajecie wkręcać.

rozumiem, że nie wierzysz, że można pokochać kobietę z nadwagą ? ja też nie wierzę :( gdybym byla bardziej pewna siebie latwiej byłoby mi sie czegoś domagać w tym związku

Gość nie wiem jakie lepsze
autorko życzę ci zebyś kiedyś miała taką samą sytuację jak żona tego fagasa:D zeby to ciebie maż zdradzał z młodszą, szczuplejsza, czy grubszą, ładniejszą albo nawet brzydszą, mądrzejszą albo głupsza... wtedy przypomnisz sobie nasze słowa... ty jako osoba wolna powinnas nie dopuscić do tego zeby on sie tobą zainteresował, powinnaś wybić mu to z głowy. bo on leci tylko i wyłącznie na rozkladane przed nim nogi odsłaniające cipę do poruchania. ty wierzysz w jego miłe słówka i prezenciki, ale nie chcesz uwierzyć w to ze to tyko klucz do twojego krocza... powodzenia ci życzę i mniej oczy dookoła głowy kiedy będziesz już żoną:p

Według mnie autorka to jakiś tłusty paszkwil, który chce się podbudować. Również uważam, że to bajeczka wyssana z palca :P Wesołych Świąt dzieci

Gość po 3 miesiącach
no, ale daj się kobiecie wypowiedzieć... jad jadem, ale ona ma poważny problem, a ty już wszędzie prowokację węszysz :P

nie wiem jakie lepsze ---- widzisz, ja wcale nie twierdze, że jestem cudem, ktore rzuciło tego faceta na kolana, samej trudno mi w to uwierzyć, dlatego założylam ten temat i smutne jest to co piszecie, w dodatku z taką zajadłością, nie twierdze, że on mnie kocha, uważam tylko, że nie kocha zony, bo nie zachowywałby się w ten sposób, jesli nie bedzie chciał od niej odejść i zyć ze mna normalniej, to jak juz pisałam zakończę ten zwiazek

Gość bbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ile czasu mu dasz jeszcze do pytania???? --Kogo wybierasz misiaczku ?

myslę, że dam mu parę miesięcy na rozpoczęcie sprawy rozwodowej

Gość ostatnie stadium debilizmu
I tak cie glupia idiotko wychuja!!!!!!!!!!!

skad sie biora takie debilki jak ty? masz miliard kompleksow ze lecisz na zonatego kolesia? nie stac cie na wolnego faceta? to pieknoscia i madroscia nie grzeszysz zapewne a on sobie za free podpupczy i pusci kantem

Gość bbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dzieciom tate zabierasz...ile one maja lat,male ?

przyszło mi do glowy pod wplywem tego co tutaj piszecie, żeby mu powiedzieć, że mam jakiś problem zdrowotny i ograniczyć kontakty seksualne, to by wiele wyjaśniło czy seks jest kluczowym powodem spotkań, ale z drugiej strony ciężko mi okłamywać w taki sposób osobe, na której mi zalezy

leczysz mnie prostaku naprawde!!

Gość lola manola
Odpowiadam na zadane pytanie: tak, można pokochać grubaskę mając szczupłą i atrakcyjną żonę. Sama mam nadwagę i przez wiele, wiele lat byłam kochanką żonatego mężczyzny. P.S. Wszystkim moralistkom z góry dziękuję - jestem głucha na wasze uwagi, szkoda czasu, cześć ;)

malo to wolnych facetow na swiecie??

dzieci juz nie sa małe, jedno ma 18 lat a drugie 20 i nikomu nie zabieram nikogo, toon zadecydowal, że chce sie ze mna widywać i on zadecyduje czy chce ze mna zyć, ja nie mam rodziny i zobowiązań

reasumujac "przez wiele lat bylam kochanka zonatego mezczyzny" buahaha :) no to juz wiesz co cie czeka! :)

Gość ha ha ha dooobreee
@ty jako osoba wolna powinnas nie dopuscić do tego zeby on sie tobą zainteresował, powinnaś wybić mu to z głowy Nie. To głównie on, jak osoba zajęta powinien nie dopuścić do tego żeby się zainteresowal inną. To Wasz mąż ma przede wszystkim dbać o swoją "cnotę" i Wasze małżeństwo, a nie obce kobiety. One w sumie też, ale dopiero w drugiej kolejności. Przede wszystkim powinno sie tego wymagać od męża. @bo on leci tylko i wyłącznie na rozkladane przed nim nogi odsłaniające cipę do poruchania. Na codzień też jesteś tak obrzydliwie wulgarna i masz tak spaczony obraz seksu? Że to atak na cipę do pruchania wyłaniającą się spoza rozłożonych nóg? Nie szanuję ani kobiet wdających się w romanse, ani takich zaślepionych istotek co to winę za romans swojego chłopa zwalają na rozłożone nogi obcej baby

Gość ludzie ale jak on ma
dzieci w wieku 18-20 lat toż to jakiś stary dziad jest a nie facet...

Gość autorko ja mysle ze mozna
pokochac KOBIETE, a ciebie kretynko kopnac w tepa pojebana dupe:D co to znaczy "grubaska"????/ ty idiotko... aha, ja jestem facetem, zebys sie nie przypierdalala o kompleksy czy cos, gruby tez nie jestem.

Gość nie wiem jakie lepsze
a czy ja powiedziałam zę on jest niewinny?? on przede wszystkim!!!! ale skoro już się puścił, to teraz ona powinna zadziałac... a takie słownictwo szybciej trafia do człowieka zaślepionego prezencikami, miłymi gestami i słowami:p