Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna.pusia

Dlaczego jestem odrzucana przez moją wagę?

Polecane posty

Gość Mysle ze to nie jest az tak
duzo, ja mam 164/78 wiec prawie tyle samo, mam powodzenie wsrod mezczyzn, choc nie da sie ukryc, ze nadwaga jest. Moze w zlym miejscu szukasz problemu? Problem maja kobiety, ktore przy Twoim wzroscie przekroczyly 100 kg. Probuj sie zdrowo odzywiac, zdrowo zyc, a jesli nie masz problemow z tarczyca, waga sie unormuje. Nie szukaj tez partnera obsesyjnie. Pozdrawiam

Gość obzartasamica
hej ja przeciez droga dziewczyno napislam tobie dzis ze po prostu za duzo wpierdalasz i ze ja majac 170 i wazac 65 zle sie czuje doslownie jak potwor - czy dlatego usunelas moja wypowiedz bo co? to byl kontrast zbyt duzy do twojego tematu? Ja jestem grubasem!!! Wez kobieto si zastanow czy robic chcesz z ta swoja opasloscia czy ttylko starasz sie znalezc racjonalne wytlumaczenie na twoja opaslosc i pamietaj ze zaden facet nie chce grubaski chyba ze ma 50 lat, choc moj ojciec majacy 55 by nie chcial, Kazdy mezczyzna dbajacy o siebie chce zadbanej babki, to podsatwa zwiaku, inaczej ludzie zaczynaja sie siebie brzydzic i zdradzac. Moja matka ma 55 lat wazy 68kg 168cm moj ojciec ten sam wiek 182cm - 78kg wygladaja zajebiscie, maja kondycje, biegaja seksza sie i sa szczesliwi - pomysl

Gość sheee84
Może dlatego, że masz kompleksy, ludzie to widzą i dlatego tym ich onieśmielasz. Spróbuj być śmielsza do ludzi, miła, zabawna, z pocz humoru. I nie przejmuj się tymi pustakami co ci każą chudnąć :P Taka jesteś i tyle, zaakceptuj to!