Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jem wigilji

z jakim kolorem połączyc kobaltowty?

Polecane posty

Gość nie jem wigilji

Mam piękne buty w kolorze kobaltowym. Bardzo chce je załozyc na wesle, jednak nie wiem jaka sukienke do nich kupic. Myslałam nad szara, ale jakos tak smetne mi sie wydaje te polaczenie. Co myslicie o zielonej, moze czerwonej? Sama juz nie wiem:/

Miałam ork tremu kobaltowe buty i nosiłam je tylko do czarnych ubrań, czasem przełamanych jakąś białą bluzką w czarne pasy). Ja bym założyła je do czarnej sukienki. Z szarą jakoś mi się nie widzi, choć na pewno będzie poprawnie. Widziałam sporo zestawów łączących czerń z kobaltem, jak dla mnie zbyt ekstrawagancko. .. Natomiast z zielenią jakoś tych burtów nie widzę.

Gość zólta pomarancza
z zielonym to raczej nie... Tak jak wyżej kolezanka napisała biały, czarny, szary to sa kolory które ładnie sie komponuja z kobaltowym. Ja jeszcze od siebie dodam fuksie, strasznie podoba mi się taskie zestawienie.

Gość do kobaltowego lazurowy

anxipanxi Raz mówisz, że kobaltowe buty nosiłaś tylko do czerni, a za chwilę, że dla Ciebie połączenie zestawu czerni z kobaltem jest zbyt ekstrawagancka :O

Gość zielen fiolet

Gość nie jem wigilji
a co powiecie na te zielen z linka z granatem/kobaltem ?

Gość nie jem wigilji
anxipanxi pewnie chodzilo, że czerwień w takim zestawieniu wygląda ekstrawagancko, pomysliło jej się czrń z czerwienią. Tak przynajmniej sądż, bo jeżeli nie to ma rozdowjenie jaźni :P

Gość nie jem wigilji
uppppp

Tfu, tfu, tfu ... Widziałam sporo zestawów łączących CZERWIEŃ! z kobaltem Myślałam o czerwieni! napisałam czwerń. To była pomyłka

Gość nie jem wigilii
podnoszę

ja bym zalozyla szara kiecke, nie lubie laczenia wielu kolorow i to dosc wyrazistych, intensywnych

czerwień jak najbardziej pasuje do kobaltu :) musztardowy tez kapitalnie- ale to zestawy dla odważnych :)

ja bym postwiła na szarośc albo czerń. Czerwien tez jest fajna, ale tylko dla odważnych. Zielony moim zdaniem w ogóle nie pasuje ;)