Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsxsxsxs

Uważają mnie za morderczynie!

Polecane posty

Gość trzeba myslec a nie wsiadac
zmeczonemu za kierownice,teraz dwojka malych dzieci nie zyje przez ciebie wariatko!

Gość hbdjsn d
O żesz kurwa :o Dokładnie taki sam temat jest co parę msc na ogólnym :o Pierwszy post autorki jest napisany kropka w kropkę :D Marna to prowokacja , tym bardziej że żałosna :o :D

Gość hjkn.nk.
To, że dzieci wybiegły na drogę tylko w pewnym stopniu cię usprawiedliwia, jako kierowcę obowiązuję cię szczególna uwaga, bo na drodze mogą dziać się różne rzeczy...Też nie wybaczyłabym nikomu śmierci swoich dzieci, a twoje tłumaczenie, że byłaś zmęczona i nie jechałaś zbyt uważnie.....jest poniżej wszelkiej krytyki. Naprawdę nie dziwię się tej rodzinie.

Gość niewierzewtocowidze
dokladnie,niesmaczna prowokacja... popatrz zabilas akurat dwojke dzieci sąsiada. dosc smieszne. skoro zabilas to musialas naprawde ostro jechac,gorzej-po prostu ich rozjechac. jakbys jechala chociaz troche z glową to dzieci lezalyby w szpitalu a nie.. marna prowokacja.zal takich ludzi,ktorzy potrafia w ogole takie rzeczy wymyslac-a jesli to prawda,to wspolczuje,ze mozesz o tym spokojnie pisac na kafe,udajac cierpietnice-a dwie osoby przez ciebie niezyją,boze co za naroooooooooood.

Gość Instruktor
Przejechałem sam autem z 2 milony kilometrów,wyszkoliłem z 2 tysiące kursantów,różne rzeczy widziałem na drodze,każdemu może stać się nieszczęście.Wypadek to nieszczęśliwy zbieg okoliczności dwóch ludzi jeśliby te dzieci widziały auto to nie wbiegły pod koła,a co robiły same na drodze.Też mi kiedyś dwóch dzieciaków wbiegło pod koła cud ,że wychamowałem.Ale radiowóz jadący za mną wjechał mi wtył.Wiem jak to jest jak się jest zmęvczonym ,nie raz zamykały mi się oczy i łapałem pobocze ale zawsze wiedziałem kiedy zjechać na parking i się sprzespać.Wina zawsze leży po środku ,dziewczyna po prostu miała pecha i tyle.Bo jadąc autem trzeba mieć jeszcze trochę szczęścia bo co z tego,że jedziesz prawidłowo i jesteś wyspana jak inny w ciebie wleci i cię zabije....Pozdrawiam

Gość popieram mysl
zamieszkania bo chyba tam gdzie mieszkasz spokoju miec nie bedziesz ludzi rozumiem bo sa wsciekli- kazdy by byl ale czasu nie cofniesz

Gość prooooooooooooooooooovo
dajcie spokoj trol autor umie tylko kopiowac idiota