Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 cm

chcę DZIEWICY za żonę!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 19 cm

Mam tego dosyć!!!!! Co psotykam jakąś laskę to już była wcześniej stukana. A 2/3 to nawet w kakao!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kuuuuuurwa!!!!!!!!!!!!!! Chcę dziewicy - nie ruszanej, która będzie ryczeć i krwawić przy pierwszym seksie, ale będe wiedział że jestem tym pierwszym jedynym do kórwy nędzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość po pierwsze prawdziwa
dziewica na ogół ma nie więcej niż 15 lat, plus minus 2 lata - tak czy owak, jest nieletnia. są też i starsze, ale one albo mają coś z mózgiem (częściej) lub są to "dziewice z odzysku", tzn. np. byłe dziffki, które zrobiły sobie zabieg na wypadek, gdyby ktoś kiedyś ich partnerom powiedział, co robiły: "Przecież wiesz kochanie, że byłam dziewicą!". Ergo: szukaj wśród 12-latek, ale w razie wpadki licz się z tym, że niejedna kostka masła zostanie zużyta na twej doopie niezgodnie ze swym przeznaczeniem :classic_cool:🖐️

Gość dziewice wygineły
jak mamóty

Gość mata-hari
troche to przykre co piszecie, ja mam 19 lat, jestem dziewicą, i ani nie jestem brzydka, ani nie jestem dziewicą z odzysku, dopóki nie znajdę stałego partnera radzę sobie sama, nie przesadzajcie seks nie jest najważniejszy w życiu.

Gość dziwica
Ja mam 23 lata i jestem dziewicą. Z moim narzeczonym jestem już 5 lat i mamy zamiar zachować czystość do ślubu...

Gość kim jest ciocia półka
powalił mnie tekst o kostce mydła :D

Gość mata-hari
tam była kostka masła :p

Gość ale widać on zawsze
próbował na kostce mydła ;]

Glupie dziwki, ja tez mam 22 lata i jestem dziewica. Na temat dogadzanie sobie i mezczyznie wiem wszystko i co z tego ze w teori. Na temat wszystkich chorob przenoszonych droga plciowa wiem wiecej od puszczalskich kolezanek i co sadzicie ze jestem nie na czasie. To wy darmowe kurwy ktorymi rzadza chwilowe uczucia jestescie dymane i porzucane, ja swoja godnosc mam do dzis. I szacunek na cale zycie a moj mezczyzna dozna rozkoszy ktorych wy nie potraficie dac bo bedziecie zrzedzacymi babskami z uczepionemi dziecmi kolo tylka. Wszystko ma swoj czas.

Gość mata-hari
najwidoczniej tak

Gość upadły temat jak nic
jajniki sobie wytniesz? no wiesz seks w dalszej lub bliższej konsekwencji prowadzi do dzieci

Mam to w nosie, jesli sadzisz ze prawczki to tylko dziady jestes w bledzie. Poznalam ginacy gatunek mezczyzn , nie tylko ceni sobie ze jestem dziewica choc tylko sie domysla,ale sam tez do takich nalezy. Czuly, inteligentny, ujmujacy. Nie wsadza mi lap w gacie mimo iz nie powiedzialam otwarcie ze jestem dziewica. Tak jak ja brzydzi sie puszczalskich a wiadomo nie mamy siedemnascie lat, wiec i doswiadczenie w tych sprawach. A wiem na 100 procent ze jest prawiczkiem z wlasnej woli, choc on mi o tym nie powiedzial. Ale to juz moja tajemnica. Postepuje na zasadzie zabawy on bawi sie ze mna i mnie sprawdza a ja jego, to jest fascynujace.

Gość uważaj madzia
bo koleś może być gejem - skoro nie dobiera ci sie do majtek to jest z nim coś nie tak. Może krecą go kutaski tlyko boi się uzmysłowić to sobie..........

Gość blondiiiiii
a ja mam 18 lat i też jestem dziewica, chcialabym juz to zrobic, lecz sie boje, ze bedzie bolec :( buuuu

Nie jest gejem, sprawdza mnie, nie wie ze jestem dziewica. Sa mezczyzni tacy jak on, oczywiscie mnie przytula nawet dotknie ale sprawdza moja reakcje. Milosc abo szacunek nie pozwala mu dalej brnac, pewnie intuicyjnie wyczul ze jest za wczesnie bo dostalby kopa gdyby tam lapy wsadzi.. Jestem soba otwarta, mila ale nie lubie kurwiarzy tylko pragne czystej milosci, a nie zaczyna sie ona w gaciach. Dowie sie on o tym jak przejdzie probe. Bedzie mile zaskoczony, czyz to nie cudowne. Feromony dzialaja, mozg wztwarza chormony a poza tym jest jeszczcze logika i szacunek ktore sa dla mnie podstawa wszystkiwgo. Pozdrawiam nieplatne dziwki i kurwiarzy, jestescie niestety zwierzetami w mojej ocenie.

Gość a co to są chormony
??? Tak jak pisano wyżej, niektóre mają tylko dziewictwo do zaoferowania... :P

Ja mam lat 19, dziewictwo straciłam rok temu, z facetem który na mnie czekał 2lata...Jesteśmy nadal razem, ale skoro wg:"madzia kolonia" jestem dziwką.. cóz, lotto mi to ;) Ja wiem swoje, mialam tylko 1 faceta w zyciu, planuje z nim przyszłośc, nie uwazam sie za kurwe

Gość ależ madzia spytaj go
czy pociągają go kutaski, bo to naprawdę podejrzane. Zmacał ci chociaż cyce? Oblukał bobra?

i glupi frajer, dziewictwo nie dla psa. Mam swoje zycie dzieci mi u szyi nie siedza uwieszone. Mam swoje zycie i swoje sukcesy, chetnie podziele je ze swoim ukochanym. Kurwiarze niech ochlapy zbieraja. A ja w odpowiednim czasie z odpowiednia osoba skorzystam z urokow zycia. Nie jestem workiem na sperme dla wielu facetow a potem nie bede jak moje kolezanki za porzadne dla swoich mezow sie uwazac.

Madzia umow sie z 19cm i wszycy będą szczęsliwi. ________THE END___________

ależ ty głupia jesteś ja nie mogę

Gość a ja mam 24 lata
jestem dziewicą i nie jest to dla mnie powód ani do dumy ani do wstydu, ot po prostu jestem i tyle, może już nie długo

Gość lista problemów z dziewicami
* czekanie przez rok lub dłużej aż da, * danie jest marnej jakości (nie spełnia norm unijnych, nie kwalifikuje się do znaku jakości Q ani do ISO 9001), * lód to Szatan, Omen, 666, zło i zagłada, że o Armageddonie nie wspomnę, * anal to jeszcze większe zło niż lód, * rozwiązanie powyższych problemów trwa długo, a czasem bywa niemożliwe, * seks dla wielu dziewic to obowiązek; im rzadziej tym lepiej, * często wstydzą się siebie i swojego ciała (częściej jednak powinny się wstydzić swojego mózgu), w związku z czym przynajmniej przez jakiś czas może wystąpić konieczność uprawiania seksu tylko w sypialni, przy zgaszonym świetle, w pozycji "po bożemu", bez dotykania piersi i cholera wie, czego jeszcze. podsumowując, wolałbym prostytutkę z agencji niż dziewicę. serio.

Uwielbia cycki, zawsze cyuje jego ptaka na sobie jak je dotyka. Jestem berdzo szczupla mimo ze mam pokazne piersi w stosunku do swojej budowy ciala. Nie wygladam napewno jak dziewczynka bo zaraz beda glupie komentarze ze pedofil. On ma 184 cm a ja 158 i wieksza nie urosne. Uwielbiam wysokich mezczyzn. A ze tak sadze znalazlam rodzynek wsrod nich to super.

Gość lista problemów z dziewicami
powyższe oczywiście nie dotyczy dziewic mających do 18 lat, ale w zakresie 20 - 25 lat staje się coraz częstsze, zaś powyżej 25 lat to już niemal pewnik (absolutny pewnik - 30 lat i więcej, ale w takim wieku dziewicami są bez wyjątku wariatki).

są wyjątki madzia ty naprawde głupia jesteś jak but dziurawy

Gość oj tak taak
'ryczeć i krwawić', sorry sadysto ale nikt Cie nie zechce bo masz nasrane krótko mówiąc.

Gość widzieliście Rozmowy w Toku
z tą 40-ileś letnią dziewicą co chciała się sprzedać za pół miliona? tak się kończy długotrwałe dziewictwo dla psychiki... albo wynika z takiej psychiki, nieważne. już chyba prostytutki mają lepiej poukładane pod pokrywą.

Gość a ja mam 24 lata
Ale pojechałeś stereotypem z tą listą :) To, ze kobieta jest dziewicą jeszcze nie oznacza, że nie lubi seksu albo, że uważa, że jest zły. Osobiście nie chciałabym tylko uprawiać anala, bo lubię swoje zwieracze i lubię jak są zdrowe i trzymają. Ewentualnie jakby mój partner nalegał na seks analny to bym mu wsadziła wibrator w tyłek - niech ma anala jak lubi ;)