Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skategirl

Kogo dzis wkurwił facet?

Polecane posty

jak juz mówiłam mój sie wkurzył za to, że przyjaciółka wyjęła wino a nie za to że przyszła:) On nie chciał żebym piła (może miałam wać pana zapytać czy mogę wypic choćby łyczka:D) Przesadził to fakt, a te krzyki przy ludziach to juz w ogóle nie na miejscu były. A taki człowiek na poziomie z niego:P No nic, nie będę się fochować, przylazł z kwiatami przeprosił, kazałam mu też zadzwonić do przyjaciólki ja przeprosć. Jest ok;) Teraz lecimy na weselicho, a wy sie nie wkurzajcie na tych chłopów, wszak cóz my bysmy bez nich zrobiły:P

Gość a ja nie prowadze domu
otwartego. Wszyscy sa mile widziani ale tylko i wylacznie po zapowiedzeniu sie. Sama tez nigdy w zyciu nie wpadlabym do nikogo przez wczesniejszym zapytaniem. Bez wzgledu na to czy ktos ma czas czy nie, wg mnie kultura wymaga sie zapowiedziec ;)

Gość manuella99999
No to i ja sie dolacza. mnie tez tak wkurzyl, ze szok. Bylam u niego, siedzielismy z jego rodzina, bylo fajnie. Potem zadzownil do niego kolega zeby isc gdzies tam na piwo. Ja nie chcialam isc. namawial mnie, milion razy sie pytal czy chce isc. milion razy odpowiedzialam , ze nie chce. jego koledzy to glupie cpuny , ktorzy robia tylko zadymy i wolalam zostac w domu. No to w koncu zapytal sie czy ide do domu czy ide z nim. wkurwilam sie, ubralam i poszlam do domu. mieszkam na drugim koncu miasta a on nawet za mna nie wyszedl. potem pisal i mu odpisalam WYPIERDALAJ. no zajebiste swieta

Gość p-e-r-e-l-k-a
to ja tez sie dopisuje. Umowilam sie z nim dzisiaj a on do mnei dzwoni ze jest z kolegami i nie wie o ktorej bedzie w domu. Ja sie wkurwilam i zaprosilam sobie kolezanke , a on do mnie za jakies 2 godziny dzwoni , ze stoi pod moim domem i mam wychodzic. Ja mu na to ze u mnei jest kolezanka i nie moge to sie obrazil ze ona jest dla mnei wazniejsza ;/;/ szok

Gość smutttttttttno
mnie też wkurwił, wkurwia całe te zasrane święta teraz też siedział pił z rodzinka a ja byłam sama w domu :(