Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanazauroczona

Jak rozpalić pobożnego mężczyznę???!!! Błagam o pomoc

Polecane posty

Gość zakochanazauroczona

Jestem na etapie słodkiego smsowania z cudownym facetem, ale ma jedną wadę - jest pobożny:O Ja jestem ateistką. Napisałam mu, że chciałabym go namiętnie pocałować w usta i czekam na jego odpowiedź. Jak myślicie, co odpowie? Jak dalej doprowadzić, żeby rzucił się na mnie bez wyrzutów sumienia?:P jest tak cholernie seksowny, te obłędne oczy, ten zniewalający uśmiech, boszzzzzzzzzzzzzzzzz chce mi się seksuuuuuuuuuuuu z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ania gs
Powiedz mu że masz łaskotki i że chcesz żeby pomiział cię piórkiem po paszkach :)

Gość zakochanazauroczona
ania gs myślisz, że to go ruszy? sęk w tym, że lubię tylko łaskotanie łechtaczki :D

Gość ania gs
No to po prostu zbliż się do niego i udał że coś cię połaskotało :) On na bank zajaży o co chodzi :) Faceci uwielbiają łaskotać kobiety :) Mój grzesiu łaskocze mnie niemal codziennie, dziś w łóżku związał mnie i smyrał językiem pod pachami, myślałam że umrę ze śmiechu :)

Gość zakochanazauroczona
ale ja nie wiem czy on nie chce seksu ze mną, po prostu jeszcze nie doszliśmy do tego, on szuka żony... napisałam mu coś słodkiego... :P

Gość blablablablalblablablalblablal
powiedz coś więcej? powiedział Ci że szuka żony? dziwne to i typowe dla ortodoksyjnych katolików

Gość zakochanazauroczona
Właśnie mi odpisał, że z kobietami się nie całuje. Co innego młodzi i przystojni ministranci. :(

Gość czkawkaaa
no tak to już jest. Ale w co on tych minitrantów całuje?

Gość w dłoń na znak
szacunku

Gość zakochanazauroczona
podszyw wymiatasz!!!!!!!!!!! :D

Gość dr. Evil
spróbuj rozpałką do grilla a poważnie - raczej nie masz i niego szans, bo jeśli jest pobożny to nie będzie chciał "przechodzonej" (a ty, zdaje się, pierwsze doświadczenia masz już za sobą)

Gość kopalnia dupcenia
powiedz mu ze Bóg mu ciebie zesłał a w piśmie świętym jest napisane Zyjcie i rozmnażajcie się Amen

Gość to jakiś zboczeniec jest
uważaj na tego parafialnego fiutka,bo to może być z tych dzieciorobów,bedziesz potem rok w rok w ciaży,albo zero seksu bedzie,hahaha

najlepiej zakupić strój i przebrać się za Matkę Boską ze świętych obrazków, może dozna wzwodu, a potem będzie miał wyrzuty sumienia, będzie leżał krzyżem na zimnej posadzce w kościele, dostanie zapalenia płuc, wykorkuje i będziesz winna śmierci , bogobojnego parafianina, za co będziesz się smażyć na wolnym ogniu w piekle podlewana święconą wodą.