Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no niezle

Bylam u faceta na imprezie

Polecane posty

Gość no niezle

ale mnie nie zatrzymal,zebym zostala dluzej, tak bardzo mi zalezalo...:( gdyby mu zalezalo to by mnie zatrzymal?;/

Gość no niezle
czy mozliwe,ze np wstydzil sie?:( KURDE a tak chcialam ...;/

Gość no niezle
jest ktos kto mi pomoze?

Gość chcialas zeby cie bzyknal
??

Gość no niezle
chcialam zeby mnie zatrzymal...zalezalo mi troche...na pewno nie bzyknal;/

Gość no i to jest lipa
NIe chciała z nim pograć w bierki i pooglądać teledyski na YouTube.

Gość no niezle
nie nie nie, chcialam zeby mnie zatrzymal, bo myslalam ze choc troche mu zalezalo;/mielismy osttsnio spotkanie, ale po tym spotkani sie wogole do mnie nie odezwal;/Chyba mu sie nie spodobalam, a dzis bylam na imprezie u niego ze znajomymi;/i kurde nic:(Czy to mozliwe np ,ze chcial ale sie wstydzil?:( czy np nie zatrzymal mnie bo rzeczywiscie nie chcial?:( Prosze o opinie facetow:-o ale tak szczerze...i to nie sa zadne zarty, kurde tak chcialam:(

Gość bez czelnie tzyniczna marisha
nie zatrzymał cie bo i tak nie miałby jak cie bzyknac skoro byli znajomi

Gość no i to jest lipa
Powodów może być 122467 . Może mu się nie podobasz a może miał inną a może nie miał odwagi i myślał że uciekniesz ... Nie jestem nim więc nie wiem . Nie znam człowieka :D

Gość no niezle
Wlasnie wszyscy znajomi wyszli zostalam tylko ja i jeden moj kolega i mialam nadzieje,ze ten kolega pojdzie i my zostaniemy sami i porozmawiamy, absolutnie nie chodzilo o sex, tak poprostu... Dodam ,ze on osttsno dowiedzial sie ,ze ja niby zdradzalam swojego bylego faceta z kims innym,a to zupelniezadna prawda!!!1 Wydaje mi sie,ze przez to nawet nie odezwal sie po osttsniej randce.To nie jest zadna sciema, zaraz ktos na pisze ty szmato ty dziwko, ale to co on uslyszla to zupelna nie prawda:( I wiem na 100% ,ze przez to nie chcial sie ze man spotykac!! Nienawidze ludzi , ktorzy rozpowiadaja jakies plotki:(przez nie stracilam kogos na kim mi bardzo zalezalo:(.........................................................!

Gość no niezle
czy jakis facet moze mi wytlumaczyc, dlaczego wierzycie w takie brednie , ktore nigdy nie mialy miejsca?:( dlaczego skreslacie na dzien dobry kobiete ktorej tak na prade nie znacie, nie rozumiem tego:( Cholera tak bardzo mi zalezalo....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no i to jest lipa
Masz nieciekawych znajomych , a plotki skąd wiesz że on coś słyszał ? za dużo Cie fantazja ponosi , nie spinaj się tak i ew zaczep go i porozmawiaj zamiast nam tu beczeć .

Gość bez czelnie tzyniczna marisha
a dziewczyny tak nie robią? he? :o

Gość no niezle
wiem, bo moja kolezanka jest jego znajoma nawet dobra:(rozmawiala znim kiedys po tej naszej randce i on powiedzial ze to uslyszal itd itp, :( Uwazam tez ,ze to ze w to uwierzyl swiadczy o tym ,ze jest niedojrzaly, czy ktorys z facetow podzieli moje zdanie? kurde nienawidze plotkarzy.... Nie chcialam z nim rozmawiac na ten temat bo stwierdzilam ze podcza dzisiejszej imprezy udam twardzielke, myslalam ze to podziala,ale widze ze sie pomylilam, zamoiwlam taxe a on mnie nawet nie zatrzymal, spytal tylko:,,gdzie Ci sie spieszy,, a ja oczywiscie nigdzie ,,,ale taksowka juz czeka i wyszlam.....kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość no niezle
ale wiem z wlasnego doswiadczenia,ze jak facet chce to to robi, aon mnie kurwaaaaaaaaa nie zatrzymal, ja pierdziele:( podlaismy sobie tylko reke dalismy symblioiczengo buziala w buzie:)a on powiedzial na koniec dziwne,,do zobaczenia,,................................:(o co chodzi ?Nie wiem moze ktos pomysli,ze jestem jakas glupia malolata i pisze bez sensu :(

Gość no i to jest lipa
ona ma max 17 lat :D

Gość no niezle
ja 24 on 29... WIEM zaraz krzykniecie kobiety to glupie stworzenia, ale nie przejme sie tym zupelnie, znam sowja wartosci i to na co mnie stac! Moze pisze malo logicznie i bez jakiegokolwiek stylu ale kurde no tak chcialaam, jakbym miala na tyle odwagi to bym teraz wybrala jego numer i wykrzyczla mu co mysle o tym wszytskim:(

Gość no i to jest lipa
To napisz mu jakiegoś "smutnego" esa Typu "Mariusz Ty mnie już nie lubisz " kobiety dobre są w takie podchody :D

Gość no niezle
Moze przez ta sytuacje zachowal sie jaknby mial 17 lat;/ rzeczywiscie uwierzyl w cos co nie mialao miejsca, a moze poprstu po pierwszej randce stwoierdzil,ze do siebie nie pasujemy;/nienaiwdze gnojaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S MOZE PISZE JAK MALOLTAA A W RZECZywistosci tak nie jest:( Po[prostu tak bardzo jestem spragniona uczucia:(

Gość no niezle
kUZWA JA jestem taka ze pierwsza nie napisze, uwazam ze skoro on nie przylozyl do tego reki to mu nie zalezy;/jak mu napisze to poprostu zwyczajnie sie ponize, on pewnie mysli sobie ze jestem glupia dziewczynka , o ktorej cos tam uslyszal;/ze jakas ku...a czy cos, bo niby tam zdradzala faceta;/ Powiedz mi jeszcze co moglo oznaczac to dziwnie wypowiedziane ,,do zobaczenia,,.... czy mozliwe ze faceci graja w jakies gierki??czy tylko kobiety tak zagrywaja:)

Napisze kurwa to co mysle: jak by mu chociaż troche na tobie zależało to by Cie przynajmniej próbował zatrzymać.

Gość no niezle
noi wlasnie chcialam uslyszec cos konkretnego:) az mi sie lzej zrobilo:)to byla opinia kobiety! A TERAZ CHCIALABYM zeby jakis facet sie wypowiedzial w tej sprawie, prosze ,szczerze co o tym mysliscie?:(ale sie zawiodlam na gnoju, nienawidze go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie chce go wiecej widziec ani slyszec.swinia jedna:)heheeheh

Gość no niezle
cZY POJAWI SIE JAKIS facet w tym temacie , ktory poruszylam i mi odpowie?Czy gdyby mu zalezalo to by sie odezwal?zatrzymal, powiedzial cos:( nie wytrzymam:(

Gość no to niezle
czy ktorys z facetow moze mi odpowiedziec na te wszytskie pytania, prosze badzicie ludzmi!!czy nigdy nie byliscie nieszczesliwi zakochani??Co mam o tym myslec, nie da mi to spokoju zadnego dopoki ktos sie nie wypowie.Moze jakis facet????????Tak cierpie:(

Gość no i to jest lipa
Za dużo analizujesz . Ja ganiałem za dziewuchami i nic dobrego z tego nie wyszło , wszystko obracało się w kupę . Wniosek on jest sprytniejszy i bardziej obyty , ruch należy do Ciebie :).

Gość no to niezle
skad wiesz ,ze jest bardzej sprytniejszy i obyty?czyli co ja mam zrobic?to nie jest w moim stylu aaby pisac do facta, tym bardzie ze wydaje mi sie ze mu nie zalezy, przpraszam za bledy i powotrorzenia:) Mam mu skoczyc nastpenym razem na szyje i wsadzic mu jezor do buzi zeby zrozumial?nie wystarcza gesty i spojrzenia:(? nie nie nie i koniec:)

Gość Anq25
Piszesz jakbys byla uposledzona...albo na poziomie nastolatki..."chialam zeby mnie zatrzymal"... to zdanie brzmi kretyńsko... A nie wpadłas ksiezniczko, ktpra chce żeby ja gonic, na to że nie jest zainteresowany?