Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ok.

CHCIAŁBYM BYĆ ZGWAŁCONY PRZEZ KOBIETĘ

Polecane posty

Gość Facet ok.

To jest ekstra.

Gość divi
moj facet zawsze o tym mazy przed stosunkiem i swintuszymy razem wiem czego ci brakuje...hihi

Gość Facet ok.
To super świntuszycie.

Gość divi
dodam ze jeszcze 1,5 roku temu bylam dziewica

Gość u4686
No to dawaj do mnei :-) ja cie zgwałce:-) wsadze cio jakiegos ogorka w tyłek i bedziesz miał wspanaile. Durne chłopy,zrobienie loda to zaden gwałt.W dup[e was wypierdolic to dopierobedziecie marzyc o gwałcie :-)

Gość Facet ok.
Tu nie oto chodzi u4686 to nie o d=ę chodzi. A ogora to sobie wsadź.

Gość u4686
Facet ok. ty durniu.Chyba nei wznasz znaczenia słowa gwałt.A tak ogolnei jak nawet kobieta zrobi facetowi loda ktory za bardzo tego nie chce to i tak facet bedzie miała przyjemnosc a nie bol. Gwałt to bol.Kiedys był taki film w ktorym pewien policjant troche kpił z kobiet zgwałconych ,bo jemu wydawało sie,z ekobieta sam prosi sie o gwłąt.I pewnego razu zostal zgwałcony,własnie w dupe,bo prawdziwy gwałt na facecie włąsnie polega na tym aby mu w tyłek włozyc.i ci palancie chciałbys byc zgwałcony. J nie zostałąm zgwałcona,ale jak słysze ,ze ktos marzy o gwałcie,nawet facet to po prostu uwazam takiego człowieka za idiote.

Gość Facet ok.
u4686 Słuchaj durrrniu to ty chyba nie wiesz co to GWAŁT jak kobieta jest zgwałcona to znaczy że ją ktoś przerżną w d-ę chyba nie tak samo z facetem mi nie chodzi o gwałt w więzieniu lecz sex-gwałt facet-kobieta.

Gość GlamRock
ja kiedys zgwalcilam faceta :P

Gość Facet ok.
Myślę że masz powody by obrażać innych i tak myśleć bo ktoś kiedyś cię skrzywdził

Gość facet ok.
jasne stary pedał chciał bym zaznać czegoś takiego , jestem facetem uległym

Gość Facet ok.
Pederaści i zboczki mnie nie interesują.

Gość Facet ok.
GlamRock i masz czym się chwalić pedalicho

Gość Facet ok.
To nie chodzi o uległość lecz sex damsko-męski.

Gość Facet ok.
stary pedał Ty powinieneś odwiedzić lekarza a nie grozić.

Gość u4686
Facet ok. nikt mnie nie skrzywdził,po0 prostu pisze,ze jestes durniem tweirzdzac,ze chciałbnys byc zgwałconym przez kobiete.Po raz drugi ci tłumacze,ze nawet jakbys nie chciał aby jakas kobieta,np wstretna zrobiła ci loda,ale jakims cudem ona ci tego loda zrobiła i poniekad jest to rodzaj gwałtu,bo to jest wbrew tobie,ale jednak czułbys rozkosz a nie bol.,no chyab,ze baba jezdziłąby po tpobioe i robiła loda dotad az bys poczuł bol,a ona nadal by zmuszała cie do tego,ale i po pewnym czasie te zmuszanie nic by nie dało,bo po prostu chuj by ci nie stanal juz. Gwałt to bol.Ktos kogos gwałci to zadaje mu bol,i nie chodzi tutaj o bol psychiczny,ale własnie o ten bol fizyczny. Tobei marzy sie zniewolenie ciebie -przez kobiete wtedy gdy tego najmniej bys sie spodziewał np.w czasie jazdy pociagiem,w przedziale.Ale to nei jest gwałt.Obys nigsdy sie nie przerkonał jak kobieta moze zgwałcic faceta ktory nie bedzie czuł zadnej rozkoszy,własnie w dupe.Bedzie ci jechała tak ,ze krwia zaczniesz sikac,wtedy zobaczysz co to gwałt kobiety na mezczyźnie.

Gość Facet ok.
u4686 Twoje gdybanie i obrażanie to marne wymyślanie jakby jakby a może piękna i fajna laska uprawia seks czego tak tego nie widzisz tylko czarną stronę zauważyłaś. Popatrz na to inaczej.

Gość Facet ok.
Męski mocny facet nie ma obawy przed gwałtem kobiety nikt tu nie wspomina o seksie z facetami ani seksie anal typu ogor w d-e.

Gość u4686
Facet ok. czy uwazałbys stosunek seksualny i loda gdyby zrobiła to kobieta ktora ci sie fizycznie podoba.Nie,bo to nie gwałt,tylko zwykłe uwiedzenie.Tak jak pisałam poprzednio,nawet jakby zrobiła ci to kobieta ktorra nie wpadł ci w oko to tez byłoby to uwierzenie,a nie gwałt.Całkowity gwałt byłby wtedy gdy zwiazny byłby z bolem.A golnie kobiety ktore maja zamiar zgwałcic faceta nie robia mu loda i nie odbywaja stosunkow seksualnych,tylko po prostu bardzo ostro i bolesnie ruchaja mu dupe/. Tak jak napsiałam,Ty marzysz o uwiedzeniu,nawet moze byc przeceitna kobieta,ale zeby cie uwiodła wtedy gdy nawet ty o seksie bys nie myslał. Sa pewne kobiety ktore marza o "gwałcie",ale w swoim zwiazku,bo to taka gra,ktora podneifca a nie zadej blou.Gdyby taka marzaca o "gwałcie"kobieta naparwde by została zgwąłcona,to juz by jej sie odechciało marzyc o takim czyms.

Gość u4686
Facet ok. i meskeigo,mocnego faceta mozna zgwałcic jak sie bedzie chcaiło.Przeceiz mozna dosypac srodkow nasennych,uspic czyms,nawet uderzyc od tyłu,potem zwiazac i dawaj go gwłacic np.ogorkiem lub dragiem w dupe.To zrobic kobieta.

Gość Facet ok.
u4686 I znowu gdyby gdyby i gdyby bez gdyby tylko fajny seks z fajną laską i tyle bez gdybyś dostał w łeb itd. itp.

Gość u4686
Facet ok. no OK,wiec napsiz mi sytuacje w ktorej bys chciał sie znaleźć w ktorej kobieta zgwałciła by Ciebie.

Gość u4686
Facet ok.---OK.,więc opisz sytuacje w ktorej bys sie chciał znalexć w ktorej to kobieta by Cie zgwałciła.

Gość Facet ok.
u4686 Nie chce mi się pisać opowieści wyobraź sobie w ten sposób co podałem przemocy ciut lecz bez okaleczeń typu ogor wydłubanie oka itp. faszystowskie gwałty czy kryminalne.

Gość u4686
Facet ok.nie chce Ci sie skelcic pare zdan,bo wyszło by na moje,ze marzy Cie sie zwykłe uwiedzenie przez kobiete wtedy gdy w ogole nie myslałbys o seksie.Uwiedzenie a gwąłt to co innego.A podałam przykąłd ogorka,no bo co miałaby kobieta ci wsadzic :-) przeciez chcąca cie zgwałcic nie wsadzałaby Ci palca/ców i nie grzebałaby w twojej dupie,tylko zgwałciłaby cię zadajac ci ból. Nawet facet gwałcacy kobiete nie musi zadawac jej szczegolnego blolu,ale gdy gwłaci to nie uwaza na swoje ruchy i wtedy stosunek jest bolesny,moze byc nawet bardzo bolesny az do uszkodzenia narzadów.

Gość Facet ok.
I dalej wsadzić to gwałt wsadzić to zboczenie nie GWAŁT.

Gość Facet ok.
PRZEMOC to gwałt a nie wsadzenie w d-ę kija czy pala jak Azja miał.

Gość Facet ok.
Gdy nauczycielka gwałci młodego chłopca(ucznia) to gwałt czyli zniewolenie w jakimś stopniu większym czy mniejszym to gwałt a nie sama forma.

Gość u4686
Facet ok.--- tłumacze Ci tłuku,ze dorosłego,zdrowego,silnego chłopa baba moze zgwałcic w dupe i ona nie ma zadnego zboczenia,tylko po prostu chce przyspozyc bolu gacetowi a nie przeyniesc mu rozkosz.Gwałt ma to do siebie ,ze gwłaciciel chce skrzywdzic ofiare a nie przyzporzyc jej rozkoszy.NIe poropwnuj gwałtu na nieletnim,bo to onna sprawa,bo gdy ma sie do czynienia z nieletnim to anwet jak delikatnie sie uwiedzie ,to to podlega pod gwałt.Patrz sprawa Polskiego i zgadzajacej sie na odbycie stosunku seksualnego 13 latki.Tam,mim o,ze do gwałtu nie doszło oskarzono go o gwałt,bo ona była nieletnia.

Gość Facet ok.
u4686 Sama jesteś TŁUCZYSKIEM ty dalej o formie i bólu gwałt przemoc a przemoc może być różna trafiła mi się idioootka dla ciebie to może być gwałtem a dla mnie takie zniewolenie tylko i tu bez podtekstów bez ogora sam seks i basta.