Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ok.

CHCIAŁBYM BYĆ ZGWAŁCONY PRZEZ KOBIETĘ

Polecane posty

Gość Facet ok.
u4686 I idź zabij swojego faceta najpierw wydłub mu oko to pewnie go zgwałcisz a nie zapomnij o ogorku TĘPOLUUUUU.

Gość u4686
Zgwałcenie – w szerokim tego słowa znaczeniu jest to zmuszenie drugiej osoby do obcowania płciowego, poddania się innej czynności seksualnej lub wykonania takiej czynności: przy użyciu przemocy, groźby bezprawnej lub podstępu (przestępstwa z art. 197 K.k.) przy wykorzystaniu bezradności lub wynikających z upośledzenia umysłowego lub choroby psychicznej braku zdolności tej osoby do rozpoznania znaczenia czynu lub pokierowania swoim postępowaniem (przestępstwo z art. 198 K.k.) przez nadużycie stosunku zależności lub wykorzystanie krytycznego położenia tej osoby (przestępstwa z art. 199 § 1 i 2 K.k.)

Gość u4686
Gwałt w języku prawniczym W języku prawniczym gwałtem określa się nie każdą przemoc, lecz tylko taką o dużym natężeniu. Gwałt w języku prawnym W języku prawnym, na gruncie nieobowiązującego już kodeksu karnego z 1969 r., użycie gwałtu stanowiło znamię przestępstw rozbójniczych. Obecnie pojęcie gwałtu występuje w prawie wykroczeń jako reminiscencja dawnej terminologii prawa karnego, a także - co stanowi wyjątek na gruncie prawa karnego - w art. 166 k.k. z 1997 roku (przestępstwo piractwa) W orzecznictwie Sądu Najwyższego istniały rozbieżności w kwestii wykładni pojęcia gwałtu na osobie. Wyrażany był pogląd, że gwałt na osobie oznacza szczególnie groźną postać przemocy wobec osoby, charakteryzującą się użyciem siły fizycznej o natężeniu stwarzającym niebezpieczeństwo dla życia lub zdrowia ofiary. O zakwalifikowaniu zachowania sprawcy jako gwałtu na osobie, rozstrzygają takie okoliczności jak sposób i forma przemocy, liczba uderzeń i ich siła, miejsce zadania uderzenia i ważkość tego miejsca dla zdrowia człowieka, gdyż to przede wszystkim siła fizyczna użyta przez sprawcę, wobec jej natężenia, decyduje o stworzeniu niebezpieczeństwa dla życia lub zdrowia człowieka. Istotne są również wiek i uwarunkowania fizyczne pokrzywdzonego oraz doznany uszczerbek na zdrowiu. Narażenie na niebezpieczeństwo co najmniej zdrowia pokrzywdzonego wskutek użycia gwałtu na osobie nie musi łączyć się z doznaniem uszczerbku na zdrowiu. W innych z kolei wypowiedziach Sąd Najwyższy utożsamiał pojęcie gwałtu na osobie ze zwrotem przemoc wobec osoby. To stanowisko zostało ostatecznie uznane za trafne.

Gość u4686
Przeczytaj sobie i przestan pieprzyc,ze chciałbys byc zgwałcony.Tłuku,ty masz ochote na to aby ciebie uwiodła kobieta a nie zeby cie zgwałciła i obys nigdy nie doswiadczył gwałtu na sobie ze strony kobiety. Ciebie tłuku to nawet bym kijem nie ruszyła nawet jak bylibhysmy tylko my dwoje na swiecie.Wolałabym palcowe sobie całe zycie strzelac niz seksic sie z takim tłukiem .

Drogi Facecie ok,niestety,ale u4686 ma racje-Ty nie chcesz zostac zgwałconym,tylko zdominowanym lub tez uwiedzionym...Facet może byc zgwałcony tylko i wyłacznie poprzez penetrację odbytu-Ty podobno tego nie chcesz...;)

Gość Facet ok.
u4686 I dokładnie tak seks a nie ogor w d-je ale pajac kiedy ostatnio jeździłaś TRAKTOREM bo słomę masz w bucie. Tu chodzi o gwałt pozornie a ty się czepiłaś jak rzep słowa trochę rozruszaj szare komórki.

Gość Facet ok.
inka_83 A kobieta też może być zgwałcona tylko przez odbyt? To ciekawe co gwałt i odbyt to różne sprawy. Gwałt to jakiś przymus zniewolenie a nie odbyt. Pozdrawiam.

Gość upadły temat jak nic
pan chce skończyć jak ten strażnik w wiezieniu dla kobiet został zgwałcony ale no niestety w wyniku gwałtu musieli mu amputować członka :P

Gość Facet ok.
upadły temat jak nic No i powiedział co wiedział.

niby tak,ale przymus i zniewolenie to raczej gwałt na psychice...kobieta moze byc zgwałcona przez mężczyznę na wiele sposobów,za to kobieta chcąca zgwałcic faceta nie ma zbyt wielu możliwości-gdyż wy,płec męska,macie tylko jeden otwór,który sie do tego nadaje:P Facecie,przyznaj po prostu,że chodziło Ci np o bycie zmuszonym do stosunku przez kobietę- czytaj:zeby dosiadła Cie jakas fajna kobitka i ostro przebzykała:) Po prostu źle się wyraziłeś z tym gwałtem... Pozdrawiam

no tak był nawet na ten temat jakiś artykuł więźniarki złapały strażnika podnieciły i założyły na członka jakiś gwint od śruby potem po kolei tak 20kobiet skorzystało a że krew nie odpływała z członka to doszło do martwicy i żeby mu ratować życie musieli amputować

Gość Facet ok.
"chodziło Ci np o bycie zmuszonym do stosunku przez kobietę- czytaj:zeby dosiadła Cie jakas fajna kobitka i ostro przebzykała". Czy to nie gwałt pewnego rodzaju.

Gość Facet ok.
upadły temat jak nic A znasz zemstę Apacza.

znajdź sobie jakąś Domine

Gość Facet ok.
upadły temat jak nic Sam sobie znajdź.

ja jestem kobietą ciemniaku

Gość Facet ok.
Ciemniaku upadły temat rodzaj męski a żeś kobietą to twój problem.

"upadły temat" nie sugeruje płci co miałam napisać upadła tematyka?

Gość Facet ok.
To z czego powiedz mam wnioskować że jesteś kobietą a do tego po chamsku się odnosisz i wyzywasz od ciemniaków kim ty jesteś. to dopiero Ciemnogród.

Gość Facet ok.
To z czego powiedz mam wnioskować że jesteś kobietą a do tego po chamsku się odnosisz i wyzywasz od ciemniaków kim ty jesteś. to dopiero Ciemnogród.

niech będzie ze tak wyglądam :D a gdzie niby te chamskie odzywki?

Gość Facet ok.
"a gdzie niby te chamskie odzywki?" No tak bo ciemniaku to pryszcz.

mogłam napisać: idioto imbecylu niedorozwoju kretynie pajacu przygłupie i to by było chamskie, reszta ty tez najmilszy na świecie nie jesteś

Gość Facet ok.
" mogłam napisać: idioto imbecylu niedorozwoju kretynie pajacu przygłupie" I to co piszesz to mądre, ile masz lat bo wnioskuje że małolatą nie jesteś a banialuki i głupoty piszesz i brniesz w to zaparcie. Po co jak można bawić się lepiej.

np gwałt? dla mnie samo słowo ma wydźwięk negatywny i wcale nie jest zabawą a tamta historia chciałam ci tylko pokazać jak to się może skończyć dla faceta, historia jest prawdziwa, czy ci się to podoba czy nie

Gość Facet ok.
"reszta ty tez najmilszy na świecie nie jesteś" Miły dla miłej to nie ja pierwszy wyzywać zacząłem.

Gość Facet ok.
He he ble ble ble.

he he he śmiej się

Gość Facet ok.
Jak cię jakieś słowo drażni to je mijaj.