Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anaa.

lubicie kosmetyki AVON ??

Polecane posty

Gość Klaudia24
Witajcie. Jeżeli jesteście zainteresowane kupnem kosmetyków Avon w cenach promocyjnych zapraszam na moją stronę www.klaudia.urok.info Pozdrawiam i zapraszam:)

Gość Uwielbiam torebki z Avonu
Są świetne torebki i kosmetyki również:) Lubie bardzo produkty z Avon

Gość Oleczka111
Każda kobieta kocha mieć piękna włosy. Co druga kobieta farbuje włosy techniką domową. Szanowni Państwo firma AVON przedstawia absolutny hit tego lata który wlasnie wchodzi na rynek, a są to farby do włosów Advance Techniques. Farby te posiadają rewolucyjny 3-stopniowy system koloryzujący: - przygotowanie - farbowanie - ochron Paleta odcieni to aż 25 barw dostępne w bardzo atrakcyjnej cenie. Nie wahaj się i zostań konsultantka już dziś. Zarabiaj, baw się i dodatkowo zdobywaj wiedze jaką daje Ci nasza firma w postaci profesjonalnych szkoleń. Otrzymuj prezenty za zamówienia. Tylko teraz kosmetyki Z SERII PLANET SPA ZA 1ZŁ. Oraz pracuj w dogodnym dla Ciebie czasie. Jeśli jesteś zainteresowana pisz gg 31942907, avon5@op.pl Polecam gorąco

Gość ndinvfngjmgvf
Nie lubię. Są bardzo chemiczne i bardzo podrażniają skórę i uczulają. Tyle w tym temacie.

A mnie nie uczulają :-) Kupuję i chwalę sobie :-) Omijam natomiast serię Color Trend. Lepsza jest Planet Spa - Polecam :-)

Gość urocza czarownicaa
nie lubie

Gość 12rena
jestem konsultantką Avon jeśli macie jakieś pytania lub chcecie coś zamówić to piszcie rena1200120@wp.pl

Gość aneta86gda
Bardzo lubię serum na końcówki i całą różową serię SSS

Gość nothaha
Nie polecam żelów do kąpieli tej marki. Bardzo wysuszają i osłabiają skórę ciała.

Kiedyś kupowałam prawie kilogramami te kosmetyki.Jednak później bardzo się firma zepsuła,kosmetyki zaczęły mnie uczulać,wycofali najlepsze serie zastępując je jakimś syfem za przeproszeniem.Ceny też mi przestały odpowiadać,ponieważ jak płaciłam dla Mamy czy cioci za krem po 100zł to nie chciałam,żeby on uczulił czy był do czterech liter.Niestety był. Jeśli chodzi o zapachy-nie lubię z tej firmy.Są nietrwałe jak te z bazarku po 10zł.Mam słabość do perfum,więc wolę kupować gdzie indziej i dobrej jakości :)

Gość laaaaa
używam tych kosmetyków. Uważam że jakość się popsuła ale są też takie które chętnie kupuję np tusz super shock(nie znalazłam lepszego w drogeriach); wody perfumowane;płyny do kąpieli, błyszczyki i balsamy są całkiem ok..

Gość Joanna1245
Witam. Serdecznie polecam kosmetyki firmy Avon, przy okazji poszukuję osób zainteresowanych sprzedażą kosmetyków tej firmy. Gwarantuję elastyczne godziny pracy, szkolenia kosmetyczne, zniżki na kosmetyki avon. Zarobki nawet do 40% wartości zamówienia. Dla nowych konsultantów gwarantujemy opust w wysokości 40%przy pierwszych zakupach za minimum 200zł. Jeśli lubisz pracę z ludźmi zgłoś się do nas i stań się specjalistą/stką od trendów kosmetycznych. Wszelkie informacje pod adresem e-mail asiak1245@wp.pl Pozdrawiam Joanna

Gość Laska7777
Zapraszam wszystkich do zakupów kosmetyków Avon dzisiaj przecena w nowym sklepie internetowym www.lindakosmetyki.pl obniżka nawet do 15% na wszystkie produkty. Zapraszam warto!!!!.

Gość gość
Mają bardzo dobry krem bb, jest najlepszy ze wszystkich podkładów i kremów bb z jakimi miałam do czynienia. Miałam też bardzo dobry tusz do rzęs. Każdy mi się kruszył po pewnym czasie. Raz nawet zainwestowałam z 60zł na tusz chyba z loreala ale i tak się kruszył a w avonie kupiłam z promocji za jakieś 10-15 zł i po całym dniu nic mi się z rzęs nie sypie. Miałam jeszcze kilka produktów z avonu ale już nie było rewelacji chociaż też nie narzekałam. Takie tam przeciętniaki. Dobrze, że niedrogie :P

Gość gość
kiedys mialam z avonu swietny balsam z serii planet spa, nawilżał, pozostawiał srebrzystą poświatę i zapach utrzymywał się prawie cały dzien więc nie potrzebowałam perfum. Zapach przenikal nawet w ubrania. Szkoda, ze zapach nie nalezał do najpiękniejszych ale na szczęście tez nie odrzucał, ale jeszcze bardziej szkoda, ze juz nigdy wiecej nie spotkalam sie z tym balsamem, który nie wiadomo czemu wycofali

Gość gość
podkład BB - rewelka!!! a lakiery do paznokci speed 30 jeszcze większa rewelka!!!!!!!!!!!!