Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merdarla

Chce odmówić kuzynce bycia chrzestną, a rodzice mi awanture robią..!!

Polecane posty

Gość Merdarla

Kuzynka poprosila mnie o bycie chrzestna. I to w sumie dlatego ze nie ma innej osoby która moglaby porposic. Nie jestesmy w bliskich stosunkach a wiec robi to z musu. Chce odmowic, bo nie czuje sie na silach finansowo, a do tego ma jeszcze wymagajacego meza, który wrecz ząda bogatych prezentow dla swoich dzieci. Powiedzialam rodzicom swoim, ze mam zmamiar odmowic bycia chrzestna, a rodzice zrobili mi awanture! Zaczeli do mnie z wyrzutami ze dziecku sie nie odmawia, i ze przkrosc i hanbe przyniose rodzinie. I co tu robic? Dodam ze mam 25 lat i mysle ze to ja sama powinnam decydowac czy chce byc chrzestna czy nie a nie sluchac rodzicow.. Czy uwazacie ze napraede zle robie odmawiajac?

Gość kokokookk
Nie przejmuj sie rodzicami. To twoje zycie ito ty bedziesz musiala szykowac pieniadze na slub na komunie a nie rodzice. To obowiazek niektorzy nie zdaja sobie z tego sprawy

Gość u4686
Włąsnie,nei przejmuj sie rodzicami.Najzwyczajniej odmow,bo bycie chrzesna niestety jest kosztowne.Ludzie niby nic nie chca,ale jak nic nie dasz na gwiazdke,na ur.to juz patrza spod byka,.A jakby jeszcze nic nie dac na komunie bo po prostu człwoiek nie ma za duzo kasy to jzu całkiem patrza spode łba

Gość llpp
Nie powinnaś odmawiac......... czegoś takiego nawet nie wolna odmawiac..... to przynosi pecha! taaa, dziecko umrze, a autorka pojdzie do piekla:D

Gość fasola1
podobno dziecku sie nie odmawia

Gość ale to nie dziecko prosi

Gość wyjedź za granice
albo zajdź w ciążę - podobno wedlug tych co wierzą w zabobony chrzestna nie moze byc w ciąży bo to przynosi pecha:classic_cool::D

Gość morganasss
pewnie ze odmów,ja odmówiłabym na pewno,nie rób z siebie ofiary i nie daj sobą sterować,takich rzeczy się potem żałuje

fasola, a jak 4 letnie dziecko będzie chciało zabawkę to kupisz, bo 'dziecku się nie odmawia' ???